straham
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Σωστός!Εγώ που έχω περάσει με όλες πιστεύω (προσεγγιστικά)
Βλάντα 42-43
Ρίτα 38-39
Σουζάνα 47-48
Νικόλ (57-58)
Τσαρίνα (41-42)
Μιρέλα (37-38)
Σωστός!Εγώ που έχω περάσει με όλες πιστεύω (προσεγγιστικά)
Βλάντα 42-43
Ρίτα 38-39
Σουζάνα 47-48
Νικόλ (57-58)
Τσαρίνα (41-42)
Μιρέλα (37-38)
Το νου σας ρεμάλια με τα ανήλικα πού μη σας κλείσουν μέσαΕγώ που έχω περάσει με όλες πιστεύω (προσεγγιστικά)
Βλάντα 42-43
Ρίτα 38-39
Σουζάνα 47-48
Νικόλ (57-58)
Τσαρίνα (41-42)
Μιρέλα (37-38)
Νατάσα,μπελαρουσιανΤο ονομα της μικρης και το ονομα του οικου ευχαριστω
Σε ολα τα στουντιο δουλευει συναδελφε?Ίνα στα στούντιο της Θεσσαλονίκης, αξίζει και το τελευταίο λεπτό. Έχει βάλει κάποια κιλά τελευταία αλλά το πρόσωπο της, η κωλαρα της και η πίπα σε στέλνουν!
Πρωι η βραδυ;Νατάσα,μπελαρουσιαν
Το βλεπουν διαφορετικα συναδελφε.. 40= δυο 20αρεςΤο νου σας ρεμάλια με τα ανήλικα πού μη σας κλείσουν μέσα
Εχει κ μία πού κοντεύει τις 3 εικοσάρεςΤο βλεπουν διαφορετικα συναδελφε.. 40= δυο 20αρες
Σε μια αλυσίδα που είναι τα Red Lights, Red Diamond, Golden Lips κλπΣε ολα τα στουντιο δουλευει συναδελφε?
Οχι..ειναι δυο 20αρες + μια δωρο! ?Εχει κ μία πού κοντεύει τις 3 εικοσάρες
Δεν την ξερωΣε μια αλυσίδα που είναι τα Red Lights, Red Diamond, Golden Lips κλπ
σουζανα στο βιλα ερωτικα, αρκετα τιμιαΤο ονομα της μικρης και το ονομα του οικου ευχαριστω
Πρωί λογικά,εγώ είχα πάει κατά τις 18:00Πρωι η βραδυ;
Ίνα και Μαρίζα επίσηςΊνα στα στούντιο της Θεσσαλονίκης, αξίζει και το τελευταίο λεπτό. Έχει βάλει κάποια κιλά τελευταία αλλά το πρόσωπο της, η κωλαρα της και η πίπα σε στέλνουν!
Απέναντι απ το red night δεν είναι εργάτες όπως ειπες. Είναι κάποιοι..... που ξεκλειδώνουν τα μαγαζάκια στο ξεκίνημα της βάρδιας το πρωι και κάνουν και τις αλλαγές βάρδιας και αλλά πολλά. Το ξέρω χρόνια τώρα και τους έχω δει. Από μένα αν θέλεις μπορείς να μάθεις πολλά.Καλησπερα συναδελφοι! εκανα μια μινι τσαρκα νωριτερα, απογοητευτηκα κι εφυγα χωρις να καταθεσω.
Παρα πολλα σπιτακια κλειστα ειδικα προς το τελος..λας βεγκας, νταλικες, φρει χαουζ και πετρου ερημιτη κανα δυο ανοιχτα!
Μπηκα στο τελευταιο νικηφορου ουρανου.τι το ηθελα μια θεια καπου 55+ κοντο ξανθο μαλλι χαλια δοντια...νομιζω ειρηνη τι λενε, ολα με 30 τα κανω μου ειπε..κι εγω τι φταιω τις λεω
Μπελαρουζ Συναδελφε αλλη κοπελα ηταν, μια μαυρομαλα γεματουλα..δεν μ'αρεσε!
Μπλακ αντζελ διπλα δηλαδη..μια αλεξανδρα κυπρια ειπαν, πρεπει να το τρωει ολο το φαει της. Ουτε με 20 ευρω δεν εμπαινα μαζι της.
Red Light H σοφια στο δωματιο,ισως να περνουσα αν δεν ειχε κοσμο.
Στην παλια εκκλησια..μια λιγο ενδιαφερουσα παρουσια..ολγα μου ειπε, αλλα δεν περασα γιατι δεν ξερω κατι για αυτην.
διπλα ακριβως..μια κοπελα μελαχρινη που δουλευε για πολυ καιρο πρωινα στο λας βεγκας. αυτο που ειναι μονο του.
Καθολου κοσμο κατω..περισσοτεροι ηταν οι εργατες που κατι κανουν απεναντι απο το Red Night το οποιο ηταν κι αυτο κλειστο οταν περασα.
Φριξου πηγα μονο στο πλευ μποι, ειχε μια πιτσιρικα ψιλο ομορφη αλλα λιγο γεματουλα..μονη της δεν ειχε τσα2 και ξεκινουσε απο 40 αλλα ειχε ενα υφος.. λες και σε ελεγε χαρη σου κανω.
Διπλα απο αυτους που λες..ειναι εργοταξιο, εχουν μεγαλο γερανο και αρκετες μπετονιερες φορτηγα ειδα.Απέναντι απ το red night δεν είναι εργάτες όπως ειπες. Είναι κάποιοι..... που ξεκλειδώνουν τα μαγαζάκια στο ξεκίνημα της βάρδιας το πρωι και κάνουν και τις αλλαγές βάρδιας και αλλά πολλά. Το ξέρω χρόνια τώρα και τους έχω δει. Από μένα αν θέλεις μπορείς να μάθεις πολλά.
Ίσως να έχεις δίκιο δε θα επιμένω. Μακάρι να γίνει κανένα καλό μαγαζί και να φέρει μπιμπελαΔιπλα απο αυτους που λες..ειναι εργοταξιο, εχουν μεγαλο γερανο και αρκετες μπετονιερες φορτηγα ειδα.
Κατι μεγαλο γινεται εκει..δεν ξερω τι ακριβως.