al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Εγώ λέω 42-45Πόσο χρονών είναι η Σουζάνα;
Εγώ λέω 42-45Πόσο χρονών είναι η Σουζάνα;
42, μέσα είσαι ?Εγώ λέω 42-45
Εγω νομιζω Βλαντα κ Σουζανα 48 και ανω σιγουρα. Ριτα ισως λιγα χρονακια λιγοτερο, 2 με 3. Εδω η Μιρελα λεει 28,που νομίζω κοντευει τα 40 αν κ μπορει να τα εχει κλείσει κιολαςΣυγνωμη συναδελφοι, αλλα αμα η σουζανα ειναι 42 εγω η παω γυμνασιο η χρειαζομαι επειγοντως γυαλια. Οταν την ειδα στην τσαρκα μου.. με τοσο σπασμενο προσωπο την εκανα ανετα 50φευγα.
Καλα εχουμε πολλες στην πολη που κοβουν καμια δεκαρια χρονακια ? η σοφια ας πουμε κοβει αρκετα κι αυτη.Εγω νομιζω Βλαντα κ Σουζανα 48 και ανω σιγουρα. Ριτα ισως λιγα χρονακια λιγοτερο, 2 με 3. Εδω η Μιρελα λεει 28,που νομίζω κοντευει τα 40 αν κ μπορει να τα εχει κλείσει κιολας
Η ριτα συναδελφε ουτε 40 και μικροδειχνει κι ολας τουλαχιστον 3-4 χρονια...ενω οι αλλες δυο μεγαλοδειχνουν αν δεν ειναι οντως τοσο μεγαλες.Τα φώτα του μπουρδέλου πάντα μπερδεύουν τις ηλικίες, εδώ κάποιοι γράφουν ότι η Νικόλ είναι 50 χρονών... Μη τρελαθούμε κιόλας..
Αλλά εξαρτάται και από τη γενική κατάσταση της κάθε γυναίκας, την ταλαιπωρία της, γέννες κλπ.
Εγώ νομίζω ότι η Βλάντα είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Σουζανα και Ρίτα κάπου μαζί τις βάζω ηλικιακά...
Και γώ πάνω άπω 45 πιστεύω! Αλλά από Βλαντα που δοκίμασα είναι τίμια επιλογή! Εκτιμάει το μεροκάματο γιατί δεν είναι πιτσιρικά με ύφος μουναρας ώστε να είναι κομοδίνο! Όχι ότι δεν υπάρχουν τίμια νεότερα κορίτσια βέβαια!Εγω νομιζω Βλαντα κ Σουζανα 48 και ανω σιγουρα. Ριτα ισως λιγα χρονακια λιγοτερο, 2 με 3. Εδω η Μιρελα λεει 28,που νομίζω κοντευει τα 40 αν κ μπορει να τα εχει κλείσει κιολας
Παιρνω την πασα συναδελφε και ρωταω..ξερει κανεις αν δουλευει αυριο η την αλλη η Λαρα?Και γώ πάνω άπω 45 πιστεύω! Αλλά από Βλαντα που δοκίμασα είναι τίμια επιλογή! Εκτιμάει το μεροκάματο γιατί δεν είναι πιτσιρικά με ύφος μουναρας ώστε να είναι κομοδίνο! Όχι ότι δεν υπάρχουν τίμια νεότερα κορίτσια βέβαια!
Η Νικόλ είναι σχεδόν 60 χρονών...... Μου το είπε η Γεωργία Μπο που δουλεύει υπηρεσία με την Ραϊσα.......Τα φώτα του μπουρδέλου πάντα μπερδεύουν τις ηλικίες, εδώ κάποιοι γράφουν ότι η Νικόλ είναι 50 χρονών... Μη τρελαθούμε κιόλας..
Αλλά εξαρτάται και από τη γενική κατάσταση της κάθε γυναίκας, την ταλαιπωρία της, γέννες κλπ.
Εγώ νομίζω ότι η Βλάντα είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Σουζανα και Ρίτα κάπου μαζί τις βάζω ηλικιακά...
Σε μενα βγάζει ότι δουλεύει από Παρακευή. Σωστός εκεί το πήγαινα και γώ! Κατ έμε τίμιο κορασιο η λαρα! Νέο όμορφο με ωραίο κορμάκι πεντακάθαρο! Περνάω καλά μαζί της!Παιρνω την πασα συναδελφε και ρωταω..ξερει κανεις αν δουλευει αυριο η την αλλη η Λαρα?
Στο διπλα σαιτ δεν βγαζω ακρη, μαλλον δεν το ανανεωσαν.
ΝαιΤο «δίπλα σάιτ» που αναφέρετε είναι το f i n d g i r l s ?
Στα 41η τσαρινα ποσο χρονων λετε να ειναι?
Οι Σλάβες συνήθως από τα 35 και πάνω δείχνουν μεγαλύτερες απο ότι είναι στη πραγματικότητα.Εγω νομιζω Βλαντα κ Σουζανα 48 και ανω σιγουρα. Ριτα ισως λιγα χρονακια λιγοτερο, 2 με 3. Εδω η Μιρελα λεει 28,που νομίζω κοντευει τα 40 αν κ μπορει να τα εχει κλείσει κιολας