Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Αφου έφυγα απο εσκορτ αχιστος τη δεύτερη γύρα πηγα να αδειάσω μια γρήγορη τι 150 τι 180 τελοσπαντων πήγα σαυτη τη λιδια απο το ποισον , ρε μλκες μηπως λεω μηπως ειναι εγχειρησμενη ? Βραχνή φωνή και
ηταν πολύ στενή ,δν μ χει ξανατυχει αυτο . έχω διαβάσει εδω απο καποιους πλυ καλα λογια γιαυτο μπήκα αλλα απο μενα οχι , και στο σεξ τπτ
Μια ενημερωση αν θες για την πρωτη αποτυχια..

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Θεωρώ ήταν το καλύτερο μουνι τοπ εμφάνιση καλύτερη απ την Ήρα όχι βέβαια ότι δεν ήταν ωραία η Ήρα την πήρα κάποιες φορές και αυτή. Τώρα για μέσα στο δωμάτιο αυτό είναι κάτι σχετικό.... υποκειμενικό δε θα διαφωνισω μαζί σου. Έχω δώσει λεφτά και στις δύο.....
Όταν λες Ηρα εννοείς την χριστινα λεπτουλα απέναντι από το medusa?

Lympe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
195
Πόντοι
0
περασμα προχθες με μπιανκα στο παρανταης καθως δεν ειχα χρονο για γυρα

οταν μπηκε μεσα φαινοταν καβλωμενη και ειπα εδω ειμαστε, μαλιστα μου εκανε και τουερκ για λιγο αν και δεν το εχει

παρολα αυτα στα του αγωνα πολυ τυπικη σχεδον κομοδινο, την ειχα παρει και παλαιοτερα και ηταν παρομοια

για τη σουζανα που ανεφερε ο φιλος πανω και εγω θα πω οτι μια φορα που περασα μαζι της ηταν αρκετα καλη

εχει καποιος γνωμη για την εμανουελλα που ειναι στο βιλα ερωτικα? την ειχα δει μια αλλη μερα αλλα δε μπηκα

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361
Μετα τις 19.00.Voila:
Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το δείχνει το άλλο site. Είναι απέναντι από το μέδουσα εκει στην αλάνα που έχει πολλές φορές νταλίκες. Πήγαινε κατά τις 20.00
Σας ευχαριστώ παιδιά! Διάβασα για CIM και ψήθηκα :P

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Όταν λες Ηρα εννοείς την χριστινα λεπτουλα απέναντι από το medusa?
Όχι αναφερόμουν στην Ήρα έτσι την έλεγαν. Μιλούσαμε με το παλικάρι προηγουμένως για τον βαρδαρη για την Ήρα και την Βερόνικα. Παλαιότερα.....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Ερωτήσει αν εχει περάσει κάνεις venus με μια κατερινα φέρνει λίγο γυφτισα!! ?
εντυπωσεις?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
περασμα προχθες με μπιανκα στο παρανταης καθως δεν ειχα χρονο για γυρα

οταν μπηκε μεσα φαινοταν καβλωμενη και ειπα εδω ειμαστε, μαλιστα μου εκανε και τουερκ για λιγο αν και δεν το εχει

παρολα αυτα στα του αγωνα πολυ τυπικη σχεδον κομοδινο, την ειχα παρει και παλαιοτερα και ηταν παρομοια

για τη σουζανα που ανεφερε ο φιλος πανω και εγω θα πω οτι μια φορα που περασα μαζι της ηταν αρκετα καλη

εχει καποιος γνωμη για την εμανουελλα που ειναι στο βιλα ερωτικα? την ειχα δει μια αλλη μερα αλλα δε μπηκα
Με Εμανουέλλα έχω περάσει παλιότερα μερικές φορές, πριν κανένα χρόνο ίσως περισσότερο, μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα, την σκέφτομαι και καυλονω, καλή ήταν μέσα στο δωμάτιο αλλά τελευταία άκουσα ότι έχει πεσμένη απόδοση. Είχα γράψει κριτική για αυτή.

• Like
Αντιδράσεις: Lympe

Lympe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
195
Πόντοι
0
Με Εμανουέλλα έχω περάσει παλιότερα μερικές φορές, πριν κανένα χρόνο ίσως περισσότερο, μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα, την σκέφτομαι και καυλονω, καλή ήταν μέσα στο δωμάτιο αλλά τελευταία άκουσα ότι έχει πεσμένη απόδοση. Είχα γράψει κριτική για αυτή.
ευχαριστω για την απαντηση φιλε, θα μπω να τσεκαρω

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Είδα κριτική του Αλ για Βλάντα το έγινε επέστρεψε?

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
Ποτε δεν κάνουμε πλάκα οταν μιλάμε για τανες,,!
Σωστος,και ναι διασταυρωθηκε τηλεφωνικος.
Απ'οτι μου ειπε,θα κατσει εδω,δεν ειναι αρπαχτη.
Τελικα η πουτανα δεν το κοβει το γαμισι,και παντα θα κυνηγαει το χρημα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
ποια ειναι αυτη ρε παιδια;;!!
δωστε λιγο φως...
Ταχα εισαι και παλιος συναδελφε..:grin:
Απο τα μεγαλα ονοματα του βαρδαριου στην πρωινη βαρδια! θυμαμαι οταν ηταν αυτη πρωινη στο δικο της ρδελο και την ιδια μερα σε αλλο η Βερονικα βραδινη.. περναν τουλαχιστον 50-60 ατομα! ενταξει δεν ειχε το κοσμο της βερονικα αλλα ηταν κι αυτη συνεχεια με εναν στο δωματιο.
Δεν ανεφερα τυχαια την βερονικα..αυτες οι δυο δεν κανανε γυμνα και αλλα προγραμματα..απλα οι διαφορα τους ηταν οτι αυτη το ειχε 35 το απλο, εκεινη την εποχη βεβαια πολλες το ειχαν 40
δουλευε απο το γωνιακο διπλα, αλουμινατο νομιζω το λεγαμε..δεν θυμαμαι τωρα.

Όλες οι κριτικές για την Μαρίνα - Ταντάλου 8Α (Μπουρδέλα) Βαρδάρη

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
ποια ειναι αυτη ρε παιδια;;!!
δωστε λιγο φως...
Το μαρίνακι με το σφιχτό μουνάκι αλλά πολύ σκοτάδι είχε με εκείνες τις μωβ λάμπες πού νόμιζες πως κάτι κόλλησες κ είχες σε όλο το σώμα σπυράκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom