Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Πέρασα πριν λίγο να δω Σόνια γιατί κάτι μπούφοι είπαν ότι είναι η παλιά Ντανιέλα (καμιά σχέση) στο σαλόνι αρκετά παιδάκια άλλα με μάσκες άλλα χωρίς,η τσατσά φορούσε αλλά όταν εβηχε την έβγαζε(η μαλακια πάει σύννεφο!!)δεν ήταν εκεί και ο αργυρομπουφος να πει τις μαλακίες του περί κοροιδοιου...(εγώ δεν φορούσα όπως πάντα)
Η κοπέλα έχει εμφάνιση 6-7 και από τι κατάλαβα πρέπει να είναι από γυφτορουμανια...δεν πέρασα γιατί τα παιδάκια μάλωναν ποιος θα πρωτομπει..
Πέρασα να δω και τη Λυδία ακόμα μια φορά γιατί έχει αρκετό σκωτος στο μαγαζί που δουλεύει..
Μόνο τα βυζιά αξίζουν,τα μούτρα μου έκαναν από Αλβανία μεριά και η γενική εικόνα κάπου στο 5-6
Υ.γ έχω σταματήσει να πετάω τα λεφτά μου σε σαβουρες ζωολογικού κήπου!!!

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Πέρασα πριν λίγο να δω Σόνια γιατί κάτι μπούφοι είπαν ότι είναι η παλιά Ντανιέλα (καμιά σχέση) στο σαλόνι αρκετά παιδάκια άλλα με μάσκες άλλα χωρίς,η τσατσά φορούσε αλλά όταν εβηχε την έβγαζε(η μαλακια πάει σύννεφο!!)δεν ήταν εκεί και ο αργυρομπουφος να πει τις μαλακίες του περί κοροιδοιου...(εγώ δεν φορούσα όπως πάντα)
Η κοπέλα έχει εμφάνιση 6-7 και από τι κατάλαβα πρέπει να είναι από γυφτορουμανια...δεν πέρασα γιατί τα παιδάκια μάλωναν ποιος θα πρωτομπει..
Πέρασα να δω και τη Λυδία ακόμα μια φορά γιατί έχει αρκετό σκωτος στο μαγαζί που δουλεύει..
Μόνο τα βυζιά αξίζουν,τα μούτρα μου έκαναν από Αλβανία μεριά και η γενική εικόνα κάπου στο 5-6
Εγώ πάντως ακόμη δεν την είδα σαν Σόνια θα πάω στα κοντα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Βασικα δεν πιστεύω να εκανα τοσο λαθος γτ εχω περασει με την Ντανιελα. Τωρα αν ειναι τοσο πολυ η ομοιοτητα παω πασο. Θα περασω κ θα μπω κ θα την ρωτησω. Εκτος αν οντως αλλαξε η κοπελα κ ηρθε αυτη που ειναι στις φωτο στο αλλο σαϊτ.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
5-6 σπίτια ανοιχτά απόψε όλα κι όλα αν και πίστευα ότι θα γινόταν χαμός απόψε με κλειστή τη διασκέδαση. Τελικά δε γινόταν...παρόμοια εικόνα νέκρας και στη Γιαννιτσών
Μαλλον εκανες βολτα αργα, εγω οταν εκανα βολτα γινοταν χαμος απο κοσμο και πολλα ηταν ανοιχτα για να μην πω ολα.

Βρε αλληθωρε, η Σονια ειναι η παλια Ντανιελα. 100% :2funny:

Βασικα δεν πιστεύω να εκανα τοσο λαθος γτ εχω περασει με την Ντανιελα. Τωρα αν ειναι τοσο πολυ η ομοιοτητα παω πασο. Θα περασω κ θα μπω κ θα την ρωτησω. Εκτος αν οντως αλλαξε η κοπελα κ ηρθε αυτη που ειναι στις φωτο στο αλλο σαϊτ.
Σωστος ησουν τυπε μου. :hi:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Μαλλον εκανες βολτα αργα, εγω οταν εκανα βολτα γινοταν χαμος απο κοσμο και πολλα ηταν ανοιχτα για να μην πω ολα.
Ναι γύρω στη 1 πήγα... Ούτε καν κατέβηκα από το αμάξι ενώ είχα όρεξη για βόλτα από νωρίς

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλησπέρα καμιά καλή πρόταση για τώρα?

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Λοιπόν πέρασμα από το poison.με κέντρισε το μαύρο χρώμα.δυνατο κορμί με σιλικόνες στους βυζους.κολαρα κ ποδαρες.ωραιο πρόσωπο.καλη στα του αγώνα.λεπτομερειες στην αναφορά.καλη χρόνια σε όλους.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
4 φορές πήγα και τις 4 ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα

Σαν το αλλο ορκ στο vegas ...
Φαντάσου τώρα που μίλησα και γω θετικά να πάω και να φάω ακυρο δεν είμαι μαλακας; Σε κάθε περίπτωση πιστεύω οι καλές περιπτώσεις πρέπει να αναφέρονται

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Περασμα με "Σονια" . Κορμι φετες, βυζια σιλικονη καλη δουλεια. Προσωπο καυλιαρικο. Υπηρεσιες σουπερ. Πηρα μεγαλο προγραμμα κ δεν το μετανοιωσα. Αν εδινε και κωλο θα ηταν η 25 αρα τσαρινα με προοπτικες να γινει τσαρινα νο.2. πιπα πολυ καλη. Ολο μεσα. Τελεια ολα.
Mεχρι ποτε θα κάτσει
Ξέρουμε?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
Mεχρι ποτε θα κάτσει
Ξέρουμε?
Ρε γαμαικανε εισαι και παλιο μελος παναθεμα σε. Στο γνωστο σαιτ μπορεις να δεις και που δουλευει και ποιες μερες/ωρες. οταν την ειχα δει μου ειπε θα δουλευε 2-3 μερες και μετα θα ξαναερχοτανε απο εβδομαδα η κατι τετοιο.

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Η Νικολ στα τρίδυμα είναι ικανοποιητική ;
Υπάρχουν άλλες προτάσεις για μεγάλες σε ηλικία με μεγάλο στήθος;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
Δύσκολα θα βρεις κάτι άλλο σε τέτοια κατηγορία....δοκίμασε και πες μας τις εντυπώσεις σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom