O megas pidikoulas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 978
- Πόντοι
- 371
Σε παρακαλώ πολύ Ρουμανα είναι η κοπέλα ?Είναι γιουφτσα,υπόψιν ?
Σε παρακαλώ πολύ Ρουμανα είναι η κοπέλα ?Είναι γιουφτσα,υπόψιν ?
αδερφε, τωρα αν σου πουμε οτι μας εδωσες να καταλαβουμε σε ποια σπιτακια πηγες, μαλλον πλακα θα σου κανουμεΜετα απο 3 τραυματικες φολες στην σειρα, ζακλιν, μια τρελη εντελως μελαχροινη με γυαλια στο γωνιακο Μινωταυρου και Νικηφορου Ουρανου και μια ασχετη ξανθια ακριβως απεναντι στο γωνιακο... ξανακατεβαινω για να σμπρωξω καποια που δεν εχω ξαναπαρει... Ευχηθειτε μου καλη επιτυχια γιατι δεν μπορω αλλη τρελη, ανωμαλη, ασχετη. Δεν ειναι τα λεφτα που πανε πεταμενα, ειναι η τραυματικη του κωλου εμπειρια...
Τα σπιτάκια καταλάβαμε ποια είναι...τις κοπέλες αν έλεγε και ονόματα να ξέρουμε τι γίνεταιαδερφε, τωρα αν σου πουμε οτι μας εδωσες να καταλαβουμε σε ποια σπιτακια πηγες, μαλλον πλακα θα σου κανουμε
Ποια ονοματα; Ουτε τα θυμαμαι τα ονοματα απο τις γελοιες αχρηστες...Τα σπιτάκια καταλάβαμε ποια είναι...τις κοπέλες αν έλεγε και ονόματα να ξέρουμε τι γίνεται
Πρωινη η βραδυ? σκεφτομαι και εγω σημερα να κανω κανα ντου καπου αλλα δεν ξερω που.Παντως χθες πηγα στην Αννα την Ουκρανη στην Ερημιτη και ειχε καλη συμμετοχη και περασα πολυ καλα και θα ξαναπαω και την προτεινω. Με τετοια καλη συμμετοχη και ομορφουλα ειναι εχει τα φοντα να κανει καριερα. Παλι καλα γιατι δεν θα αντεχα και αλλη φολα στην σειρα.
Τι προγραμμα πηρες? και ποσα εδωσες?Εχθές πήγα με την Σονια πολύ δυνατή συστήνεται ανεπιφύλακτα
Όπως είναι στις βίλλες που το απλό ξεκινά από 40€Τι προγραμμα πηρες? και ποσα εδωσες?
Στο Las Vegas?Παντως χθες πηγα στην Αννα την Ουκρανη στην Ερημιτη και ειχε καλη συμμετοχη και περασα πολυ καλα και θα ξαναπαω και την προτεινω. Με τετοια καλη συμμετοχη και ομορφουλα ειναι εχει τα φοντα να κανει καριερα. Παλι καλα γιατι δεν θα αντεχα και αλλη φολα στην σειρα.
Πέτρου Ερημητη 3Α, δουλεύει τώρα μέχρι 18:30....Ξέρεις κανείς πότε δουλευει η Ναταλι και που;;
Ευχαριστώ πολύ... Αν είναι και αύριο ενημέρωσε μεΠέτρου Ερημητη 3Α, δουλεύει τώρα μέχρι 18:30....