Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Μετα απο 3 τραυματικες φολες στην σειρα, ζακλιν, μια τρελη εντελως μελαχροινη με γυαλια στο γωνιακο Μινωταυρου και Νικηφορου Ουρανου και μια ασχετη ξανθια ακριβως απεναντι στο γωνιακο... ξανακατεβαινω για να σμπρωξω καποια που δεν εχω ξαναπαρει... Ευχηθειτε μου καλη επιτυχια γιατι δεν μπορω αλλη τρελη, ανωμαλη, ασχετη. Δεν ειναι τα λεφτα που πανε πεταμενα, ειναι η τραυματικη του κωλου εμπειρια...
αδερφε, τωρα αν σου πουμε οτι μας εδωσες να καταλαβουμε σε ποια σπιτακια πηγες, μαλλον πλακα θα σου κανουμε

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
αδερφε, τωρα αν σου πουμε οτι μας εδωσες να καταλαβουμε σε ποια σπιτακια πηγες, μαλλον πλακα θα σου κανουμε
Τα σπιτάκια καταλάβαμε ποια είναι...τις κοπέλες αν έλεγε και ονόματα να ξέρουμε τι γίνεται

pan85

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
106
Πόντοι
1
Ξέρεις κανείς πότε δουλευει η Ναταλι και που;;

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Παντως χθες πηγα στην Αννα την Ουκρανη στην Ερημιτη και ειχε καλη συμμετοχη και περασα πολυ καλα και θα ξαναπαω και την προτεινω. Με τετοια καλη συμμετοχη και ομορφουλα ειναι εχει τα φοντα να κανει καριερα. Παλι καλα γιατι δεν θα αντεχα και αλλη φολα στην σειρα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.675
Πόντοι
25.165
Παντως χθες πηγα στην Αννα την Ουκρανη στην Ερημιτη και ειχε καλη συμμετοχη και περασα πολυ καλα και θα ξαναπαω και την προτεινω. Με τετοια καλη συμμετοχη και ομορφουλα ειναι εχει τα φοντα να κανει καριερα. Παλι καλα γιατι δεν θα αντεχα και αλλη φολα στην σειρα.
Πρωινη η βραδυ? σκεφτομαι και εγω σημερα να κανω κανα ντου καπου αλλα δεν ξερω που.

GALAS1983

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καληπέρα και από μένα. Η Ναταλί είναι το πρωί (μήπως λείπει αυτές τις μέρες?) και η Αννα το απόγευμα?

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
513
Πόντοι
301
Στο Las Vegas?

Sebulion

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά θέλει κανείς να πάμε μια μέρα να πάρουμε καμιά κοπέλα μαζί?

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Μαγκες ειμαι κολλημένος στην κίνηση στην Εγνατία, ημουν βόλτα για ψώνια στην συμπρωτευουσα.
Να περασω απο τα σπιτια; έχει κατι που να αξιζει η να την κανω για νότια;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.114
Πόντοι
506
Σκεφτομαι να πάω στα μπουρδέλα σήμερα, έχει κανείς καμιά πρόταση, έχω πολύ καιρό να πάω και δεν ξέρω τι παίζει πλέον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom