Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Έφυγε με το καλημέρα

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Ξερει κανείς ωρες και που δουλευει η μανταλίνα?

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.251
Πόντοι
7.195
Στην αλλη τη βικτωρια στο παρανταιζ εχεις παει? Αξιζει? Τελευταια φορα που την ειδα μου φανηκε ξυνη στο σαλονι και δεν μπηκα στο δωματιο
Φίλε μου, να τη προτιμήσεις! Όταν τη ξαναδείς, θα περάσεις μαζί της υπέροχα! Εγώ προσωπικά έχω πάει δύο φορές μαζί της και έφυγα πολύ ευχαριστημένος!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Παντως αυτη η Σονια ειναι σιγουρα η Ντανιελα που δουλεψε μεσα στο καλοκαιρι για κανα 2 εβδομαδες. Πετιτ μελαχρινή κ όμορφη στο προαωπο με διακριτικα τατοο στο κορμι της. Καμια σχεση οι φωτο(ειναι αλλη κοπελα)
Ειναι καλη περίπτωση για να πατε.

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Παντως αυτη η Σονια ειναι σιγουρα η Ντανιελα που δουλεψε μεσα στο καλοκαιρι για κανα 2 εβδομαδες. Πετιτ μελαχρινή κ όμορφη στο προαωπο με διακριτικα τατοο στο κορμι της. Καμια σχεση οι φωτο(ειναι αλλη κοπελα)
Αν είναι η Ντανιέλα αξίζει σίγουρα. Μελαχρινή μπλε/πράσινα μάτια πετιτ γυμνασμενο

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.653
Πόντοι
25.165
Την ειδες απο κοντα?

Sotispa

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Φρέσκο αίμα στο φόρουμ.
Έχει πάρει κανείς την κυρία Σούλα που έχει αγγελίες στο kanesex; Έχει κανείς εμπειρια σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει;

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Έχει πάρει κανείς την κυρία Σούλα που έχει αγγελίες στο kanesex; Έχει κανείς εμπειρια σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει;
Φρέσκο αίμα, λάθος thread

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Πάνε παρακάτω τρέχοντας

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Μετα απο 3 τραυματικες φολες στην σειρα, ζακλιν, μια τρελη εντελως μελαχροινη με γυαλια στο γωνιακο Μινωταυρου και Νικηφορου Ουρανου και μια ασχετη ξανθια ακριβως απεναντι στο γωνιακο... ξανακατεβαινω για να σμπρωξω καποια που δεν εχω ξαναπαρει... Ευχηθειτε μου καλη επιτυχια γιατι δεν μπορω αλλη τρελη, ανωμαλη, ασχετη. Δεν ειναι τα λεφτα που πανε πεταμενα, ειναι η τραυματικη του κωλου εμπειρια...

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Τι είπες τώρα ρε φίλε με έφτιαξες ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom