Bόλτα απόψε μετά τα μεσάνυχτα,πάλι λίγα σπίτια ανοιχτά αλλά αρκετός κόσμος να γυρνάει...
Φριξου 15 μολδαβεζικη παρτουζα με δύο μελαχρινα τουμπανακια αδιάφορης εμφάνισης αλλά ζωηρες στο σαλόνι.Ευα και Ζωή αν θυμάμαι
Φριξου 13 ανοιχτό μετά από πολύ καιρό αλλά είχε την μελαχρινή Καρίνα
Νικ.ουρανου 1β Αφρός μια θεία μελαχρινή επίσης ζωηρή που καβαλούσε τους πελάτες. Είδα και τη φίλη μου τη γυφτοτσατσα μετά από καιρό... Ευτυχώς που υπάρχει και αυτη να θυμόμαστε και λίγο Βαρδάρη
Το Venus ήταν ανοιχτό αλλά δε μπήκα, Venus 2 και villa κλειστά
Ερημιτη 3 η Έλενα με τα τατουάζ απόψε έδινε κωλο στα 50ευρώ. Μου αρέσει αυτό το γκομενακι από καιρό αλλά δε μπαίνω. Κάποιος που ξέρει τα βιτσια μου ας μου πει αν αξίζει να μπω
Ερημιτη 3β άνοιξα την πόρτα είδα την καυλιάρα μελαχρινή τσατσα αλλά είχε πολλούς στο μικρό σαλόνι και εφυγα δεν είδα κοπέλα. Τα απέναντι κλειστά όπως και τα Λας Βέγκας
Γεια σου Καραμαν παλιοσειρά!! Χαίρομαι που είσαι ενεργός ακόμα αν και δε μας γράφεις. Για τις αναφορές που λες από τις τσάρκες πλέον δεν έχει και νόημα γιατί τα περισσότερα σπίτια διαφημιζονται στο άλλο σάιτ οπότε μας λένε ποιες δουλεύουν.
Για τη Ρίτα δε θα έλεγα ότι την ανακάλυψα εγώ, προϋπήρχαν κάποιες κριτικές αλλά είναι σαν να πέρασε στα ψιλά οπότε εγώ με τα σχόλια μου νομίζω της έδωσα μια έξτρα ώθηση που της άξιζε και νομίζω είναι ό,τι καλύτερο έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια.
Δική μου ανακάλυψη όμως και θα σου έλεγα να δοκιμάσεις ανεπιφύλακτα ειναι η Νάταλι στο Ερημιτη 3β που όσοι δοκίμασαν έγραψαν τα καλύτερα και χαίρομαι γι'αυτό.
Στόχος μου για φέτος είναι να κάνω την υπέρβαση και να μπω με την Βάσω στο Λας Βέγκας και επειδή φοβάμαι ότι θα μου αρέσει, θα γράψω πολύ θετικά σχόλια και μετά όσοι πάνε από τη μια θα θέλουν να φύγουν τρέχοντας αλλά από την άλλη θα τους τρώει η περιέργεια
Λοιπόν καλή χρονιά σε όλους και ας ελπίσουμε φέτος να είναι μια καλύτερη μπουρδελοχρονιά με περισσότερες αξιόλογες κοπέλες και περισσότερα σπίτια ανοιχτά. Ναι μεν έριξα λίγα αλλά καλά γαμήσια το'21 αλλά το γεγονός ότι σταμάτησε η Ειρήνη ήταν για μένα κάτι που δε μπορούσα να φανταστώ