Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (4 μέλη και 84 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.273
Πόντοι
6.817
1η κριτική πέρασμα με Μόνικα δηλώνει Ελληνίδα από Κρήτη και δε μου κάνει εντύπωση γιατί μιλάει όντως σαν Ελληνίδα. Πήρα προγραμματάκι των 80 με γυμνό στοματικό και 69 μπαίνει στο δωμάτιο με τέρμα πρόστυχο ολόσωμο εσώρουχο κορδόνι από πίσω αρχίζουμε αγκαλίτσες χαμούρεμα στα όρθια και έπειτα κάθεται πάνω μου σε καθιστή στάση. Εκεί μετά από χουφτώματα και μπατσάκια στην τουρλοκολάρα της ξεκινάει τη πίπα σε αργό ρυθμό χωρίς ιδιαίτερο σάλιο και με αρκετά καλό αρχιδογλύψιμο ξεκινά η μάχη με reverse cowgirl και το τέλος ήρθε στα τέσσερα μετά από σφυροκοπημα και αλλεπάλληλες μπάτσες στη κολάρα της...τη προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά σε πρόγραμμα γιατί στο απλό δε ξέρω αν βάζει φρένα και είναι στο μη και μη.
σε ποιο μαγαζι αδερφε;

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
πηγες?? πως ειναι μεσα στο δωματιο?? καλη? δινει γλωσσοφιλα και σ αφηνει να της βαλεις δαχτυλακι κτλ??
Μπηκα με 30,τιποτε απο τα δυο ,αφιερωσε αρκετο χρονο σε προκαταρκτικα,χαδια φιλια στο σωμα,πιπα κλπ,ειχα ομως και ορεξη .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.994
Πόντοι
456
Όντως είναι πολύ όμορφη, πήγα να περάσω αλλά μου είπε η τσα ότι περιμένουν 3 και την έκανα, επίσης κόκκινη κάρτα σε μένα στην Λίζα λόγο τσατσας η οποία στο πεντάλεπτο την είδε DJ και άρχισε να δυναμοκατεβαζει την μουσική για να κάνει την κοπέλα να βγει....
Πιατσοβια ειναι η Ατζελινα κ εχει τους τελευταίους μηνες στα μαγαζια. Γυφτορουμανα είναι. Τπτα το ιδιαιτερο μέσα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.994
Πόντοι
456
Παντως η απογευματινη αντικαταστατρια της Ειρηνης στο Ν.ουρανου 26,ειναι βγαλμενη απο τσοντα με λατινες.
Χοντροκωλαρα πεταχτη,μολις γυρισε να παει μεσα ζαλιστηκα,ειδα δυο κολωμαγουλα να στελνουν δονησεις γκαυλας στο κατω μερος του σωματος μου.
Αυτος ο κωλος στα 4 ,να παιρνει σχημα καρδιας και να κανει πλατς πλατς απο το κοπανημα και τις σφαλιαρες,πρεπει να ειναι μαγία.
Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος?
Πιατσοβια κ αυτη. Της λείπουν κ μερικα δοντια. Γυφτο ρουμανα η γυφτο αλβανιδα. Ο νταβας αντρας της ειναι αλβανος γυφτος παντος. Αυτη κ η Ατζελινα μαζι πιατσα κάνανε στην γιαννιτσων

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Πιατσοβια ειναι η Ατζελινα κ εχει τους τελευταίους μηνες στα μαγαζια. Γυφτορουμανα είναι. Τπτα το ιδιαιτερο μέσα.
δλδ δεν προτεινεις να παω.. γιατι χτες βραδυ που πηγα ολο γλυκες μου ητανε.. εχει και πολυ γλυκο προσωπο που σε φτιαχνει.. μεσα δλδ καμια σχεση με την υποδοχη που κανει... γλωσσοφιλα και τετοια κανει??? εμενα η τσατσα μου ειπε οτι ειναι τσεχα αυτη η αντζελινα. μιλαμε για την ιδια? στο godiva λεω..

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.994
Πόντοι
456
δλδ δεν προτεινεις να παω.. γιατι χτες βραδυ που πηγα ολο γλυκες μου ητανε.. εχει και πολυ γλυκο προσωπο που σε φτιαχνει.. μεσα δλδ καμια σχεση με την υποδοχη που κανει... γλωσσοφιλα και τετοια κανει??? εμενα η τσατσα μου ειπε οτι ειναι τσεχα αυτη η αντζελινα. μιλαμε για την ιδια? στο godiva λεω..
Για την ιδια μιλαμε. Απλα πραγματα κ λιγο ξεπετα.

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
δλδ ρε παιδια τωρα απο αυτες που υπαρχουν ποια θεωρειτε οτι πλησιαζει περισσοτερο την φαση "γκομενας" ??? δλδ να σε αφηνει να κανεις τα ΠΑΝΤΑ μαζι της??? βραδυνες ωρες να δουλευει. δεν ειναι καιροι για πειραματα.πρεπει να πηγαινουμε λιγακι στοχευμενα ερχομαστε και απο λιγακι μακρυα!! καταλαβαινετε...

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
δλδ ρε παιδια τωρα απο αυτες που υπαρχουν ποια θεωρειτε οτι πλησιαζει περισσοτερο την φαση "γκομενας" ??? δλδ να σε αφηνει να κανεις τα ΠΑΝΤΑ μαζι της??? δεν ειναι καιροι για πειραματα.πρεπει να πηγαινουμε λιγακι στοχευμενα καταλαβενετε,,,,
Ξεκάθαρα Σουζανα!! Θα ήμουν άδικος να μην γράψω ότι είναι μία εξαιρετική επιλογή... Την πρώτη φορά την πέρασα στα ψιλά μιας και μπήκα λόγω του ότι δε βρήκα αυτές που έψαχνα...
Τη δεύτερη φορά μπήκα λόγω του ότι δε βρήκα τη Βλαντα όπως λέει το άλλο σάιτ μιας και η Βλαντα δεν ξεκίνησε ακόμα
Όμως η Σουζανα με αποζημιωσε και με το παραπάνω μιας και τα κάνει όλα

Από κει και πέρα Ερημιτη στα δεξιά η Καρινα και η Ελενα με τα πολλά τατουάζ.. Απέναντι μόνο το πρώτο αριστερά ανοιχτό και ήταν μια πιτσιρίκα Ιζαμπελα μελαχρινή ομορφουλα αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
Μπήκα και Godiva να δω το γκομενακι που λέτε, Πάολα είπε η τσατσα αλλά δε την είδα είχε πρόγραμμα

Τα μισά σπίτια κλειστά πάλι μιλάμε για κατάντια.
Σουζανα όμως στανταρακι πλέον στη βραδινή βαρδια, φωτογραφίες της υπάρχουν στο άλλο σάιτ

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Ξεκάθαρα Σουζανα!! Θα ήμουν άδικος να μην γράψω ότι είναι μία εξαιρετική επιλογή... Την πρώτη φορά την πέρασα στα ψιλά μιας και μπήκα λόγω του ότι δε βρήκα αυτές που έψαχνα...
Τη δεύτερη φορά μπήκα λόγω του ότι δε βρήκα τη Βλαντα όπως λέει το άλλο σάιτ μιας και η Βλαντα δεν ξεκίνησε ακόμα
Όμως η Σουζανα με αποζημιωσε και με το παραπάνω μιας και τα κάνει όλα

Από κει και πέρα Ερημιτη στα δεξιά η Καρινα και η Ελενα με τα πολλά τατουάζ.. Απέναντι μόνο το πρώτο αριστερά ανοιχτό και ήταν μια πιτσιρίκα Ιζαμπελα μελαχρινή ομορφουλα αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
Μπήκα και Godiva να δω το γκομενακι που λέτε, Πάολα είπε η τσατσα αλλά δε την είδα είχε πρόγραμμα

Τα μισά σπίτια κλειστά πάλι μιλάμε για κατάντια.
Σουζανα όμως στανταρακι πλέον στη βραδινή βαρδια, φωτογραφίες της υπάρχουν στο άλλο σάιτ
αυτη φιλε μου ειναι στο στουντιακι που δουλευε η ριτα??? μια σαν την ριτα ψαχνω!! βασικα νομιζω την εχω παρει αυτην την Σουζανα αν δουλευει εκει!! ..ισχυει!! ειναι ΑΣΤΕΡΙ!!!! αλλα ειναι πολυ ξεσκισμενη!! το μουνι της σωληνας αποχετευσης εχει γινει ρε γμτ!!

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Βεροια εχει δυο οικους με 25 τα αλλα 30.
5 εχει και ειναι και ΜΠΑΖΑ ολες!! τωρα πρεπει να εφερε μια ψιλοκαλη εκει στα 2 μπουρδελα τα κολλητα πανω στις φλαμουριες. τρωγεται σχετικα με τις αλλες..

Kwnstass

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω να μου πείτε γνώμη για Αφροδίτη,αξίζει?

Paupalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
17
Like
589
Πόντοι
310
¨Οπως τα λέει και ο φίλος Al παραπάνω για souzana και εγώ πήγα μιας και είχα στανταράκι την vlada αλλά δεν την βρήκα μετά είδα πως την έβγαζε στο άλλο site διαθέσιμη villa erotica , πήγα και ήταν μια άλλη . Οπότε λέω ας δοκιμάσω souzana για πρώτη φορά στο venus καλή εμπειρία και στο 30ρι αφού σκέφτηκα εάν ξαναπάω μαζί της να την πάρω σε κανένα μεγάλο πρόγραμμα για δύο πιστολιές κλπκλπ .Τι λέτε θα αξίζει ή να δώσω τα 100+ σε καμιά άλλη για αντίστοιχο μεγάλο πρόγραμμα .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
Επίσης έχω παρατηρήσει ρε παιδία πως σε πολλά απο τα σπίτια το διαφημίζουν και αυτοί το άλλο site αλλά παρόλα αυτά τα προγράμματα τους γράφουν πραγματικά ότι ναναι και απο ώρες αλλά και απο άτομα

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
παιδες απο call girls του "κανε σεξ" τι λεει?? εχει παρει κανεις?? λεει καμια??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 214471

Επισκέπτης
Μαγκες ξερει κανεις που χαθηκαν οι συγκεκριμενες ιεροδουλες και αν ξαναρθουν; Αγγελικη η κοντουλα η πρωτη στο γωνιακο το ασπρο και η αλλη η Μαρια η μολδαβεζα στο las vegas.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 214471

Επισκέπτης
Εχουμε τηλεφωνο απο Las vegas και το γωνιακο το ασπρο που δουλευε η Αγγελικη;

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Πέρασμα με Ζακλίν ιδανική για τους βυζολατρεις... Κατά τα άλλα έχει σίγουρα κάποια παραπάνω κιλά, πολύ καλή ευγενική και περιπηιτικη μέσα στο δωμάτιο πολύ καλή περίπτωση

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Παιδιά θέλω να μου πείτε γνώμη για Αφροδίτη,αξίζει?
Μουνί που βλέπεις στο δρόμο κια θες να το ξεπατώσεις. Κλασσικό ελληνικό καυλάκι με υπερκολάρα στητό στήθος και προστυχόφατσα στο δωμάτιο μέσα θα την χαρακτήριζα διεκπεραιωτική οπότε σε τέτοιου τύπου θα προτιμάς πρόγραμμα πάρα το απλό για το κάτι παραπάνω. Το ίδιο ισχύει και για τη Μόνικα που έγραψα ποιο πάνω. Το κακό είναι ότι είναι ακριβές και το γυμνό 69 και σπάτουλα κάνουν 80 γιουρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom