ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
πηγες?? πως ειναι μεσα στο δωματιο?? καλη? δινει γλωσσοφιλα και σ αφηνει να της βαλεις δαχτυλακι κτλ??Αυτη ειναι ,μπορεις και με 30.
πηγες?? πως ειναι μεσα στο δωματιο?? καλη? δινει γλωσσοφιλα και σ αφηνει να της βαλεις δαχτυλακι κτλ??Αυτη ειναι ,μπορεις και με 30.
σε ποιο μαγαζι αδερφε;1η κριτική πέρασμα με Μόνικα δηλώνει Ελληνίδα από Κρήτη και δε μου κάνει εντύπωση γιατί μιλάει όντως σαν Ελληνίδα. Πήρα προγραμματάκι των 80 με γυμνό στοματικό και 69 μπαίνει στο δωμάτιο με τέρμα πρόστυχο ολόσωμο εσώρουχο κορδόνι από πίσω αρχίζουμε αγκαλίτσες χαμούρεμα στα όρθια και έπειτα κάθεται πάνω μου σε καθιστή στάση. Εκεί μετά από χουφτώματα και μπατσάκια στην τουρλοκολάρα της ξεκινάει τη πίπα σε αργό ρυθμό χωρίς ιδιαίτερο σάλιο και με αρκετά καλό αρχιδογλύψιμο ξεκινά η μάχη με reverse cowgirl και το τέλος ήρθε στα τέσσερα μετά από σφυροκοπημα και αλλεπάλληλες μπάτσες στη κολάρα της...τη προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά σε πρόγραμμα γιατί στο απλό δε ξέρω αν βάζει φρένα και είναι στο μη και μη.
Μπηκα με 30,τιποτε απο τα δυο ,αφιερωσε αρκετο χρονο σε προκαταρκτικα,χαδια φιλια στο σωμα,πιπα κλπ,ειχα ομως και ορεξη .πηγες?? πως ειναι μεσα στο δωματιο?? καλη? δινει γλωσσοφιλα και σ αφηνει να της βαλεις δαχτυλακι κτλ??
Πιατσοβια ειναι η Ατζελινα κ εχει τους τελευταίους μηνες στα μαγαζια. Γυφτορουμανα είναι. Τπτα το ιδιαιτερο μέσα.Όντως είναι πολύ όμορφη, πήγα να περάσω αλλά μου είπε η τσα ότι περιμένουν 3 και την έκανα, επίσης κόκκινη κάρτα σε μένα στην Λίζα λόγο τσατσας η οποία στο πεντάλεπτο την είδε DJ και άρχισε να δυναμοκατεβαζει την μουσική για να κάνει την κοπέλα να βγει....
Πιατσοβια κ αυτη. Της λείπουν κ μερικα δοντια. Γυφτο ρουμανα η γυφτο αλβανιδα. Ο νταβας αντρας της ειναι αλβανος γυφτος παντος. Αυτη κ η Ατζελινα μαζι πιατσα κάνανε στην γιαννιτσωνΠαντως η απογευματινη αντικαταστατρια της Ειρηνης στο Ν.ουρανου 26,ειναι βγαλμενη απο τσοντα με λατινες.
Χοντροκωλαρα πεταχτη,μολις γυρισε να παει μεσα ζαλιστηκα,ειδα δυο κολωμαγουλα να στελνουν δονησεις γκαυλας στο κατω μερος του σωματος μου.
Αυτος ο κωλος στα 4 ,να παιρνει σχημα καρδιας και να κανει πλατς πλατς απο το κοπανημα και τις σφαλιαρες,πρεπει να ειναι μαγία.
Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος?
δλδ δεν προτεινεις να παω.. γιατι χτες βραδυ που πηγα ολο γλυκες μου ητανε.. εχει και πολυ γλυκο προσωπο που σε φτιαχνει.. μεσα δλδ καμια σχεση με την υποδοχη που κανει... γλωσσοφιλα και τετοια κανει??? εμενα η τσατσα μου ειπε οτι ειναι τσεχα αυτη η αντζελινα. μιλαμε για την ιδια? στο godiva λεω..Πιατσοβια ειναι η Ατζελινα κ εχει τους τελευταίους μηνες στα μαγαζια. Γυφτορουμανα είναι. Τπτα το ιδιαιτερο μέσα.
ΝαιΞέρουμε αν η Ράισα-Έλενα δίπλα από το Vegas είναι ακόμη εκεί;
Για την ιδια μιλαμε. Απλα πραγματα κ λιγο ξεπετα.δλδ δεν προτεινεις να παω.. γιατι χτες βραδυ που πηγα ολο γλυκες μου ητανε.. εχει και πολυ γλυκο προσωπο που σε φτιαχνει.. μεσα δλδ καμια σχεση με την υποδοχη που κανει... γλωσσοφιλα και τετοια κανει??? εμενα η τσατσα μου ειπε οτι ειναι τσεχα αυτη η αντζελινα. μιλαμε για την ιδια? στο godiva λεω..
Red diamondσε ποιο μαγαζι αδερφε;
Ξεκάθαρα Σουζανα!! Θα ήμουν άδικος να μην γράψω ότι είναι μία εξαιρετική επιλογή... Την πρώτη φορά την πέρασα στα ψιλά μιας και μπήκα λόγω του ότι δε βρήκα αυτές που έψαχνα...δλδ ρε παιδια τωρα απο αυτες που υπαρχουν ποια θεωρειτε οτι πλησιαζει περισσοτερο την φαση "γκομενας" ??? δλδ να σε αφηνει να κανεις τα ΠΑΝΤΑ μαζι της??? δεν ειναι καιροι για πειραματα.πρεπει να πηγαινουμε λιγακι στοχευμενα καταλαβενετε,,,,
αυτη φιλε μου ειναι στο στουντιακι που δουλευε η ριτα??? μια σαν την ριτα ψαχνω!! βασικα νομιζω την εχω παρει αυτην την Σουζανα αν δουλευει εκει!! ..ισχυει!! ειναι ΑΣΤΕΡΙ!!!! αλλα ειναι πολυ ξεσκισμενη!! το μουνι της σωληνας αποχετευσης εχει γινει ρε γμτ!!Ξεκάθαρα Σουζανα!! Θα ήμουν άδικος να μην γράψω ότι είναι μία εξαιρετική επιλογή... Την πρώτη φορά την πέρασα στα ψιλά μιας και μπήκα λόγω του ότι δε βρήκα αυτές που έψαχνα...
Τη δεύτερη φορά μπήκα λόγω του ότι δε βρήκα τη Βλαντα όπως λέει το άλλο σάιτ μιας και η Βλαντα δεν ξεκίνησε ακόμα
Όμως η Σουζανα με αποζημιωσε και με το παραπάνω μιας και τα κάνει όλα
Από κει και πέρα Ερημιτη στα δεξιά η Καρινα και η Ελενα με τα πολλά τατουάζ.. Απέναντι μόνο το πρώτο αριστερά ανοιχτό και ήταν μια πιτσιρίκα Ιζαμπελα μελαχρινή ομορφουλα αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
Μπήκα και Godiva να δω το γκομενακι που λέτε, Πάολα είπε η τσατσα αλλά δε την είδα είχε πρόγραμμα
Τα μισά σπίτια κλειστά πάλι μιλάμε για κατάντια.
Σουζανα όμως στανταρακι πλέον στη βραδινή βαρδια, φωτογραφίες της υπάρχουν στο άλλο σάιτ
5 εχει και ειναι και ΜΠΑΖΑ ολες!! τωρα πρεπει να εφερε μια ψιλοκαλη εκει στα 2 μπουρδελα τα κολλητα πανω στις φλαμουριες. τρωγεται σχετικα με τις αλλες..Βεροια εχει δυο οικους με 25 τα αλλα 30.
Μουνί που βλέπεις στο δρόμο κια θες να το ξεπατώσεις. Κλασσικό ελληνικό καυλάκι με υπερκολάρα στητό στήθος και προστυχόφατσα στο δωμάτιο μέσα θα την χαρακτήριζα διεκπεραιωτική οπότε σε τέτοιου τύπου θα προτιμάς πρόγραμμα πάρα το απλό για το κάτι παραπάνω. Το ίδιο ισχύει και για τη Μόνικα που έγραψα ποιο πάνω. Το κακό είναι ότι είναι ακριβές και το γυμνό 69 και σπάτουλα κάνουν 80 γιουροςΠαιδιά θέλω να μου πείτε γνώμη για Αφροδίτη,αξίζει?