GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
ποια βικτωρια ειναι αυτη? οχι η βικτωρια απο τις βιλλες ετσι?
χθες βραδυ εκει ητανΜαγκες ξέρουμε που βρίσκεται η Μιρέλα που δούλευε στο Medusa?
αν εισαι τυχερος και την βρεις free μπες. 2 φορες πηγα και ειπε η τσατσα εχει 1 ωρα προγραμα , την 2η ειχε μπει και 2ος για 1 ωρα. Δουλευει με στανταρ πελατολογιο λεει, μου ειπε να παου αλλου. Την εβρισα απο μεσα μου κι εφυγα. Μαλλον Ντιβα την ειδε και η Αννιαξερουμε αν ειναι Ανια ειναι στη θεση της;
Για το Studio Free House λες;αν εισαι τυχερος και την βρεις free μπες. 2 φορες πηγα και ειπε η τσατσα εχει 1 ωρα προγραμα , την 2η ειχε μπει και 2ος για 1 ωρα. Δουλευει με στανταρ πελατολογιο λεει, μου ειπε να παου αλλου. Την εβρισα απο μεσα μου κι εφυγα. Μαλλον Ντιβα την ειδε και η Αννια
ναι το ξερω....ημουνα συχνος πελατης και με δεχτηκε...ειπα να θυμηθω τα παλια αλλα τι το ηθελα...βλεπω εχει κοψει μερικες υπηρεσιες της,οπως φιλια που τα δινει πλεον πεταχτα/....και την ειδα πιο συγκρατημενη!!τωρα λογο φοβου κοβιντ,δεν ξερω θα σε γελασω!!αν εισαι τυχερος και την βρεις free μπες. 2 φορες πηγα και ειπε η τσατσα εχει 1 ωρα προγραμα , την 2η ειχε μπει και 2ος για 1 ωρα. Δουλευει με στανταρ πελατολογιο λεει, μου ειπε να παου αλλου. Την εβρισα απο μεσα μου κι εφυγα. Μαλλον Ντιβα την ειδε και η Αννια
Οχι,αυτη δηλωνει τσεχα,ομορφουλα ξανθια,30-35,λευκο δερμα,πολυ ωραιος κωλος,χαμογελαστη με πολυ διαθεση,στηθος 2 φυσικο,θα την ειχα στανταρακι αν ειχε 3-4,σιγουρα αξιζει μια επισκεψη και ισως μια θεση στο ροστερ του καθενος μας.ποια βικτωρια ειναι αυτη? οχι η βικτωρια απο τις βιλλες ετσι?
ναιΓια το Studio Free House λες;
φιλια;; εδινε φιλια; εμενα ποτε δεν εδωσε, παντα πεταχτα χωρις γλωσσα. την τελευταια φορα κιολας βιαζοταν και τσατιστικα ειπα δεν θα ξαναπαω, απλα προχθες στη γυρα που εκανα δεν εβρισκα κατι αλλο αξιολογοναι το ξερω....ημουνα συχνος πελατης και με δεχτηκε...ειπα να θυμηθω τα παλια αλλα τι το ηθελα...βλεπω εχει κοψει μερικες υπηρεσιες της,οπως φιλια που τα δινει πλεον πεταχτα/....και την ειδα πιο συγκρατημενη!!τωρα λογο φοβου κοβιντ,δεν ξερω θα σε γελασω!!
και με παθος κι ολας....αυτη τη φορα δεν ανοιγε και τοσο τα χειλη και με εκνευρισε και της το ειπα...φιλια;; εδινε φιλια; εμενα ποτε δεν εδωσε, παντα πεταχτα χωρις γλωσσα. την τελευταια φορα κιολας βιαζοταν και τσατιστικα ειπα δεν θα ξαναπαω, απλα προχθες στη γυρα που εκανα δεν εβρισκα κατι αλλο αξιολογο
δεν ξερω αν την ειχα πετυχει σε κακο mood τοτε, αλλα ηθελε να με ξεπεταξει, καθολου ορεξη δεν ειχε. καποτε τιμουσε το 40αρι και με το παραπανω. Πολυ κριμα αν φερεται καλα σε στανταρ πελατεια μονο ή αν θελει παραπανω λεφτα για να αποδωσεικαι με παθος κι ολας....αυτη τη φορα δεν ανοιγε και τοσο τα χειλη και με εκνευρισε και της το ειπα...
Εκεί ακριβώς είναιΜαγκες ξέρουμε που βρίσκεται η Μιρέλα που δούλευε στο Medusa?
Βουλγάρα είναι και βρίσκεται πολλά χρόνια εκεί πέρα πάντα πρωινή βάρδια..για αυτό και το στούντιο λέγεται Victoria's HouseΟχι,αυτη δηλωνει τσεχα,ομορφουλα ξανθια,30-35,λευκο δερμα,πολυ ωραιος κωλος,χαμογελαστη με πολυ διαθεση,στηθος 2 φυσικο,θα την ειχα στανταρακι αν ειχε 3-4,σιγουρα αξιζει μια επισκεψη και ισως μια θεση στο ροστερ του καθενος μας.
φιλος μια ξανθια με ματια σαν γατας ειναι αυτη πολυ λεπτη και τσαχπινα?? 40 ευρω ξεκιναει? πολυ καλο φιλεεε! δεν πηγα αλλα πρεπει να παω!!!Οχι,αυτη δηλωνει τσεχα,ομορφουλα ξανθια,30-35,λευκο δερμα,πολυ ωραιος κωλος,χαμογελαστη με πολυ διαθεση,στηθος 2 φυσικο,θα την ειχα στανταρακι αν ειχε 3-4,σιγουρα αξιζει μια επισκεψη και ισως μια θεση στο ροστερ του καθενος μας.
Αυτη ειναι ,μπορεις και με 30.φιλος μια ξανθια με ματια σαν γατας ειναι αυτη πολυ λεπτη και τσαχπινα?? 40 ευρω ξεκιναει? πολυ καλο φιλεεε! δεν πηγα αλλα πρεπει να παω!!!
Όντως είναι πολύ όμορφη, πήγα να περάσω αλλά μου είπε η τσα ότι περιμένουν 3 και την έκανα, επίσης κόκκινη κάρτα σε μένα στην Λίζα λόγο τσατσας η οποία στο πεντάλεπτο την είδε DJ και άρχισε να δυναμοκατεβαζει την μουσική για να κάνει την κοπέλα να βγει....ρε παιδια εχει ενα πολυ ωραιο μουνακι το βραδυ μελαχρινο και πολυ γλυκο στο στουντιο GODIVA? εχει παει μαζι της κανεις?? αξιζει??? αντζελα την λενε και ειναι απο τσεχια.