JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Η Μανταλενα στο las vegas δουλεύει? Γιατι σαββατοκύριακο ηταν ανοιχτό αλλα δεν άνοιγε κανεις τους!
Χαρά στο κουράγιο σου με αυτή τη λάβα.Καλη ζεστη μερα να εχουμε!
Θα κανω μια εβολτα μεσα στην καψα της μερας να δω την Ανιτα απο περιεργια πως ειναι εμφανισιακα και μετα θα επισκεφτω Ριτα για να την τσεκαρω απο κοντα και αν καμια δεν μου κανει κλικ θα καταληξω στα σιγουρα... Λαρα...
Τελικα κατέληξα στη Λαρα απευθείας με οδηγησε εκει το οχημα.... Χαχαχα... Αλλα απο οτι μου ειπε ειχε κοσμο σήμερα.Χαρά στο κουράγιο σου με αυτή τη λάβα.
Δεν ρωτησα την υπηρεσια ,θα το κανω στην επομενη επισκεψη.κωλο κανει;
Έχω γράψει κριτική,μπες στο προφίλ μου και θα τη δεις ?Καλησπέρα,έχουμε καμία πληροφορία για Μόνικα από βίλα πριβε;στο αλλο σαιτ δειχνει καλο καρμι αλλα τπτ απο προσωπο;εανεχει δοκιμασει κανεις ας γραψει την εμπειρια του;
κι εγω αυτο παθαινω συναδελφε..για αλλου παω και στην Λαρα καταληγω.Τελικα κατέληξα στη Λαρα απευθείας με οδηγησε εκει το οχημα.... Χαχαχα... Αλλα απο οτι μου ειπε ειχε κοσμο σήμερα.
Η ηλίθια τσατσά της Λάρας ακόμα σας πρήζει τα αρχιδια να φοράτε μάσκα στο σαλόνι ακόμα και με 40 βαθμούς?κι εγω αυτο παθαινω συναδελφε..για αλλου παω και στην Λαρα καταληγω.
Την τελευταια φορα που πηγα ειχε αλλη.Η ηλίθια τσατσά της Λάρας ακόμα σας πρήζει τα αρχιδια να φοράτε μάσκα στο σαλόνι ακόμα και με 40 βαθμούς?
Τελικα αυτη η Λαρα ειναι.....Για αλλου σκεφτομαι κ με βγαζετε απ το προγραμμα!!!!Την τελευταια φορα που πηγα ειχε αλλη.
Ουτε για μασκα ειπε τιποτα..ουτε χαρτακι εφερε, μονο θερμομετρο ειχε και με ρωτουσε πως με λενε γιαννη, κωστα,τακη, ειπε καμια δεκαρια ονοματα και γελουσε.
Τωρα αν πας κι εχει κανα δυο μεσα..δυσκολα θα σε βαλει.Τελικα αυτη η Λαρα ειναι.....Για αλλου σκεφτομαι κ με βγαζετε απ το προγραμμα!!!!
Θα παω πρωι φιλος. Με το πρωτο ρεπο μου.Τωρα αν πας κι εχει κανα δυο μεσα..δυσκολα θα σε βαλει.
Μανταλένα σίγουρα είναι για Λιλιάνα δεν πήγα καθόλου να τσεκαρω, οποίος πήγε μπορεί να μας επισημάνει με ναι η όχιΛιλιανα, Μανταλενα δουλεύουν? Γνωρίζει κάποιος?
Και οι 2 κανονικά ήταν σήμερα το απόγευμα,έχουμε γεμίσει σαύρες...έλεοςΛιλιανα, Μανταλενα δουλεύουν? Γνωρίζει κάποιος?
Οι βάρδιες λένε Narda. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουνΚαλησπέρα, ξέρει κανείς ποια δουλεύει στο γκοντιβα;