Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
αν ημουν νταβας με επιχειρηματικο πνευμα, θα ανοιγα ενα σπιτι "black diamond" και θα ειχα μονο μαυρες μεσα. εκπαιδευμενες κι οχι να φερνουν τα χουγια του πεζοδρομιου

δεν εχω συναντησει ποτε μαυρη σε σπιτι στην θεσνικη
Εγω προσωπικα δεν πηγαινα και με ομορφη μαυρη ουτε να με πληρωνανε.

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Δηλαδή αν σου καθόταν η Ναόμι Κάμπελ ή η Τάιρα Μπανκς δε θα τις γαμουσες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένα από τα όνειρα μου είναι να ξεσκίσω τη Σερένα Γουίλιαμς

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
77
Πόντοι
1
Περασμα απ το βενους χθες οπου πηγα καρφι για ριτα και για το κωλαρακι της..πρεπει να μαθευτηκε οτι κανει καλο προγραμμα γτ ειχε κοσμο κ πριν κ μετα απο μενα.αν εξαιρέσεις την εμφανιση η κοπελα τα δινει ολα αλλα η γαμιολα η τσατσα στο 20 λεπτο δυναμωνει τη μουσικη για να τελειωνεις..

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
δεν ξερω εγω μολις μπηκα αριστερα του ινκογκνιτο. εκει πηγαινα αρχικα για ντενιζ αλλα ηταν κλειστο...

πηγα που λετε στο αριστερα και βγηκε ενα μνκ ωραιο, με ματια ομως λιγο... γλαρωτικα (δες αλεξανδρατου) χωρις μεγαλες απαιτησεις περναω με το προγραμμα των 30...
μπαίνει μεσα ετοιμη να πεσει κατω...

ξαπλωνει διπλα και ουτε κουβεντα. μου πιανει τον ξεκαβλωτο πουτσο και τον τραβαει, ναι τον τραβαει για να βαλει την καποτα, ενω ταυτοχρονα τριβει το ματι και ριχνει ενα χασμουριτο. προσπαθει να παρει πιπα (ουτε το μισο πουτσοκεφαλο)... αυτο ηταν...

αντε γεια σας και τα λεφτα πισω . ας παει να κοιμηθει. δεν ηθελε να τα δοσει πισω και να μ φαει ενα δεκαρικο λεγοντας οτι μου εκανε πιπα... φυσικα αρχισα να φωναζω και τα απαιτησα ολα πισω..

• Like
Αντιδράσεις: azazel

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Περασμα απ το βενους χθες οπου πηγα καρφι για ριτα και για το κωλαρακι της..πρεπει να μαθευτηκε οτι κανει καλο προγραμμα γτ ειχε κοσμο κ πριν κ μετα απο μενα.αν εξαιρέσεις την εμφανιση η κοπελα τα δινει ολα αλλα η γαμιολα η τσατσα στο 20 λεπτο δυναμωνει τη μουσικη για να τελειωνεις..
Ποσο ηθελες να κατσεις?κανενα τριμηνο?
20 λεπτα ειναι το απλο..

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
77
Πόντοι
1
20 λεπτα ειναι το απλο..
60 εδωσα για πρωκτικο..το μουνακι γουσταρε κ με κανε προκατ ενα 20 κ μολις εδωσε λιγο ενταση τη μουσικη γυρισε να τη γαμησω γτ τελειωνουμε με ειπε..παντως τον τρωει καλα χωρις μα και μου

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Ενταξει στο εικοσαλεπτο δινει σινιαλο,
να επιταχυνεις..ακομα 5-10 λεπτα εχεις..
Δεν σε πεταει εξω αμεσως,,
Αλλωστε αυτο εγινε,οπως ειπε ο φιλος..

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Παληκαρια τι λετε αξιζει να παρω κοπελα σε προγραμμα μιας ωρας σε οικο απ το να ψαχνω σε cg;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
20 λεπτα ειναι το απλο..
Πριν καμια δεκαετια ειχαμε μια εμμανουελα ή Έμμα , ρουμανα που ηταν πολυ δυνατη στο γαμησι και πηγαινα μονο σε αυτην. Ειχε ξεκινησει στο τσαρδι απεναντι απο το fever που τωρα εχει γινει κανονικο εμπορικο καταστημα. Μια μερα εκει τη γαμουσα περιπου κανα 45λεπτο και μολις εφευγα η τσατσα μου κανει μια με εκπληξη: Καλα βρε αγορι μου τι της εκανες τοση ωρα εκει μεσα? Ποτε δεν της εδωσα πανω απο 30 ευρω και παντα εβγαζε τρελα γουστα

gavarit93

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
81
Πόντοι
0
μαγκες ξερουμε αν γυρισε η αγγελικη?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Πριν καμια δεκαετια ειχαμε μια εμμανουελα ή Έμμα , ρουμανα που ηταν πολυ δυνατη στο γαμησι και πηγαινα μονο σε αυτην. Ειχε ξεκινησει στο τσαρδι απεναντι απο το fever που τωρα εχει γινει κανονικο εμπορικο καταστημα. Μια μερα εκει τη γαμουσα περιπου κανα 45λεπτο και μολις εφευγα η τσατσα μου κανει μια με εκπληξη: Καλα βρε αγορι μου τι της εκανες τοση ωρα εκει μεσα? Ποτε δεν της εδωσα πανω απο 30 ευρω και παντα εβγαζε τρελα γουστα
Την θυμάμαι την κοπέλα, έκανε πολύ καλή δουλειά με λίγα χρήματα. Τελευταία μέρα που δούλευε μου έκανε το καλύτερο γαμισι με 30 ευρώ. Φουλ πρόγραμμα χωρίς Κόλο καμιά ώρα χαλαρά. παίζει να ήμουν ο τελευταίος πελάτης της. Ελπίζω να είναι καλά στην καινούργια ζωή της.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Καλημερα σε ολους. Λογω προγράμματος σκέφτομαι να επισκεφτώ την Selena την Παρασκευή. Εχει παει κάποιος να πει εντυπώσεις?

Αυριο επειδη δεν κρατιεμαι ειμαι αναμεσα σε Ελενα την 20χρονη στα τριδυμα και Denisse στο Medusa. Ποια από τις δυο θα προτεινατε?
Denise κατά τη γνώμη μου. 5 λεπτά την έγλειφα στον νιπτήρα μουνί κώλο και άλλα 5 στο κρεβάτι. Πίπα ακαποτή απο μονη της ενώ είχα πληρώσει μόνο γλύψιμο. Πεντακάθαρη και στον αγώνα όλα καλα. Στην Έλενα δεν ευχαριστηθηκα τόσο.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Σαν λατρεις των Ασιατικων μωρων(Ταυλανδη, Καμποτζη, Βιετναμ) ειπα να δω το κοριτσι απο την Μαλαισία. Ειπα ισως μια στο δις να φεραν μια απο Ν. Ασια. (πραγμα γενικα δυσκολο να φερεις τετοιες κοπελες) Περασμα λοιπόν με την Asia.Απο Καζακσταν.Τις ξεφυγε το Da οταν τις μιλησα, Συμπαθητικη στο προσωπο, λεπτη, αβυζι κ αχρωμι. Μετρια πιπα του 1.5 λεπτου. Δεν άξιζε. Γαμηση τπτα της προκοπης. Απλα φιλικη στην επαφη κ οχι ξυνι. Μονο για να σας περάσει η περιέργεια να την δειτε στο σαλονι κ μονο. 40 απλο 60 γυμνο.
Φίλε επειδη λες είσαι λάτρης ασιατικών μωρών ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις την Μία από Μογγολία ετσι μου είχε πει εμένα. Δούλευε και σε στούντιο και σε πιατσα ένα φεγγάρι. Είχα το τηλέφωνο της άλλα πλέον είναι ανενεργό. Πάντα περνούσα καλα μαζί της. Μήπως ξέρεις κατι;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Φίλε επειδη λες είσαι λάτρης ασιατικών μωρών ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις την Μία από Μογγολία ετσι μου είχε πει εμένα. Δούλευε και σε στούντιο και σε πιατσα ένα φεγγάρι. Είχα το τηλέφωνο της άλλα πλέον είναι ανενεργό. Πάντα περνούσα καλα μαζί της. Μήπως ξέρεις κατι;
Μπα οχι δεν την ξερω. Θυμαμαι μια που δουλευε παλια σε στουντιο απο καζακσταν αν θυμαμαι καλα. Στο godiva πριν μερικα χρονια. Αν λες αυτην. Πιατσα δεν πετυχα ποτέ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Επειδή βλέπω αναφέρθηκε η αγαπημένη μας Εμμα η οποία όταν πρωτοεμφανίστηκε στο σπίτι της Κατεχάκη έκανε πάταγο και κράτησε για μερικά χρόνια την ίδια πορεία μέχρι που βαρέθηκε...
Ε όποιος αναπολεί αυτές τις στιγμές να περάσει μια βόλτα από Ρίτα στο Venus 2 γιατί πραγματικά η γυναίκα είναι δυναμίτης, είναι αχόρταγη και κάνει τα πάντα. Εμένα πραγματικά μου θύμισε έντονα την Εμμα του πρώτου καιρού αλλά στο ακόμα πιο βρώμικο στυλ

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Επειδή βλέπω αναφέρθηκε η αγαπημένη μας Εμμα η οποία όταν πρωτοεμφανίστηκε στο σπίτι της Κατεχάκη έκανε πάταγο και κράτησε για μερικά χρόνια την ίδια πορεία μέχρι που βαρέθηκε...
Ε όποιος αναπολεί αυτές τις στιγμές να περάσει μια βόλτα από Ρίτα στο Venus 2 γιατί πραγματικά η γυναίκα είναι δυναμίτης, είναι αχόρταγη και κάνει τα πάντα. Εμένα πραγματικά μου θύμισε έντονα την Εμμα του πρώτου καιρού αλλά στο ακόμα πιο βρώμικο στυλ
Λεει δηλαδη για προγραμμα μιας ωρας φιλε μου;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Έμμα...είτε έδινες 30 είτε παταπάνω, έπαιρνες ΤΟΠ υπηρεσίες!

Εσυ τι κανεις εδω καλοκαιριατικα?
Παει ο παλιος καλος καιρος που χανοσουν ολοκληρο το καλοκαιρι?

Για τους νεωπες...ο Αλ είναι εγγυηση για οσους γουσταρουν βρωμικα γαμησια, σκληρα γαμησια, τρελα γαμησια, ανεξαρτητου εμφανισης...
Όσοι είστε μοντελοπνιχτες ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ τι γραφει.
Όσοι γουστάρετε γαμήσια στα όρια της διαστροφής, εμπιστευτείτε τον με κλειστά μάτια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom