Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
114
Πόντοι
0
"Απέναντι στο Venus η Ρίτα με την Έλενα την πιτσιρίκα από την Σερβία. " Μήπως εννοείς Ρινα; Επίσης μπορεις να μου δώσεις μια σύντομη περιγραφή για το πώς είναι η Έλενα που αναφέρεις;
Μικρό κοριτσάκι περίπου στο 1,70 ίσως και λιγότερο με μαύρο κοντά μαλλιά πλούσιο για την ηλικία της στήθος και ωραία οπίσθια με πολύ καλή και απαλή αίσθηση της επιδερμίδας θε έλεγα .Και πολύ ευγενική.

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Πέρασα να δω Αφροδίτη. Κωλος με προσωπικότητα!! Λέω ας πάω στη σιγουριά της Λαρας, έχει ρεψει το κορίτσι. Έχει πάρει τη μισή πόλη.
Με έπιασαν τα μικρόβιοφοβικά με κάτι περίεργους που περίμεναν,στραφηκα στα λαδοκοριτσα

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
197
Πόντοι
1
Η Αφροδίτη παίζει να είναι το πιο δυνατό κομμάτι αυτή την στιγμή με διαφορά (εμφανισιακά ,δεν την έχω πάρει για να γνωρίζω αν το έχει) , δυστυχώς είχε πλακώσει πολύς κόσμος και δεν το είχα να περιμένω μία ώρα

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Διπλή κατάθεση σήμερα πριν πλακώσει αυριο η ζέστη , πρώτα στην Λάρα και μετά στην πιπίνα Έλενα στο Casedeamore. Για την Λάρα δεν έχω να πω κάτι όλα καλά όπως πάντα , ανεβάζω σε λίγο κριτική για την Έλενα.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Η Αφροδίτη παίζει να είναι το πιο δυνατό κομμάτι αυτή την στιγμή με διαφορά (εμφανισιακά ,δεν την έχω πάρει για να γνωρίζω αν το έχει) , δυστυχώς είχε πλακώσει πολύς κόσμος και δεν το είχα να περιμένω μία ώρα
η αφροδιτη ειναι αυτη που ειναι σημερα στο rednight?

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Ρε μάγκες άσχετο... Σκεφτόμουν ποια παίζει να ήταν η καλύτερη κοπέλα που έχω πάει σε μπου. Και αναρωτήθηκα τι να κάνει άραγε ο κοριτσαρος η Έλενα η Ελληνίδα που δούλευε στο las Vegas, τις εποχές που κληρωναν το αυτοκίνητο... Αααχ και τι δεν θα δίνα να περάσω ξανά μαζί της.
Πρώτα απ όλα να ρωτήσουμε αν υπάρχει κάποιος που να κερδισε εκείνο το κόκκινο μαζντα (που πολύ αμφιβάλλω) και μετά για την Έλενα.

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Βλέπω ότι έχει κορίτσια που δουλευουν και αργά.
.. Μέχρι και 5.00 πλέον.

xxxJah

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Κριτικές
9
Like
405
Πόντοι
300
Μάγκες. Τι ώρες /μέρες πάνε οι περισσότεροι; το ρωτάω αυτό για να πω όταν δεν έχει πολύ κόσμο στην Αφροδίτη σκέφτομαι γιατί με εχεται ψήσει. Πέρσι είχα πάει στην κριστυ που δούλευε στο Bad girls και ήταν πολύ ωραία αλλά δε δουλεύει πλέον ?

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
760
Πόντοι
81
γυρο στις 4 σημερα πηρα τη νασια στο νταιαμοντ. την ειχα παρει και παλαιοτερα σε αλλο μαγαζι και ειχε αναφερει αν θυμαμαι καλα.

αδυνατη, βυζακι καλο, ομορφη με ωραια χειλη για τσιμπουκια. βασικα πηγα για να την στησω στα 4 και οχι για κατι παραπανω η ιδιαιτερο επειδη την εδινα καλα.

τσιμπουκι μετριο και παιρνει απο πουτσοκεφαλο και λιγο πιο κατω, γλύψιμο αρχιδιων ωραιο, δεν ξερω αν το κανει γενικα τα χω ξυρισμενα.

την εσπασα ξανα στα 4,μικρο ωραιο κωλαρακι, σφιχτο μουνι, λιγο βιαστικη στο τεκειωμα να μου βγαλει τον πουτσο εξω.

βασικα εδειχνε ξεθεωμενη κι οτι εχω μεγαλη πουτσα. τα λεει σε ολους αυτα?

ελληνικα αγγλικα γρι...

υγ:αναμνηστικη φωτο απο το ζεσταμα στην αναμονη

Συνημμένα

• IMG_20210701_172518.jpg
    IMG_20210701_172518.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 64

Atsalovergas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Κριτικές
9
Like
161
Πόντοι
280
Καλησπέρα συναγωνιστές,
χρειάζομαι τα φώτα σας και την εμπειρία σας. Έχω όρεξη να δώσω δυνατό και βαθύ τσιμπούκι.
Ποιές κοπέλες αντέχουν ή/και γουστάρουν? Κάθε γνώμη σεβαστή και ευπρόσδεκτη.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
γυρο στις 4 σημερα πηρα τη νασια στο νταιαμοντ. την ειχα παρει και παλαιοτερα σε αλλο μαγαζι και ειχε αναφερει αν θυμαμαι καλα.

αδυνατη, βυζακι καλο, ομορφη με ωραια χειλη για τσιμπουκια. βασικα πηγα για να την στησω στα 4 και οχι για κατι παραπανω η ιδιαιτερο επειδη την εδινα καλα.

τσιμπουκι μετριο και παιρνει απο πουτσοκεφαλο και λιγο πιο κατω, γλύψιμο αρχιδιων ωραιο, δεν ξερω αν το κανει γενικα τα χω ξυρισμενα.

την εσπασα ξανα στα 4,μικρο ωραιο κωλαρακι, σφιχτο μουνι, λιγο βιαστικη στο τεκειωμα να μου βγαλει τον πουτσο εξω.

βασικα εδειχνε ξεθεωμενη κι οτι εχω μεγαλη πουτσα. τα λεει σε ολους αυτα?

ελληνικα αγγλικα γρι...

υγ:αναμνηστικη φωτο απο το ζεσταμα στην αναμονη
Ελεος ρε τυπε :vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit:

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
760
Πόντοι
81
γιατι στιε τσοντες ωραιοτερες βλεπεις ή της εχεις κανει μποτοξ?

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
760
Πόντοι
81
ας πει καποιος αυτη η λαρα τι παραπανω εχει ρε παιδια? γενικα οποτε παω δτο δωμάτιο την πετυχαίνω, δεν την εχω δει... τι παραπανω δινει πως ειναι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γιατι ποιος σου ειπε οτι βλεπω τσοντες
φιλε η φωτο πρεπει να μεταφερθει στο ρομαντισμος και μπουρδελα

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
760
Πόντοι
81
Εσύ ρε ψηλέ τις πούτσες βλέπεις γιατί Εγώ χαζεύω τα Βύζακια κ τα κωλαρακια ο Ανώμαλος :2funny: :2funny:
μ αυτα μου γινεται καγκελο μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τεσπα εχετε θεμα με τον πουτσο μου μικροτσουτσουνα ξαδερφια... σβηνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom