Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (1 μέλη και 64 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ειχες δικιο φιλε την δοκιμασα χθες απιστευτη η μικρη!!!!αμα συνεχισει ετσι θα κοντραρει την λαρα ιδιο στυλ ειναι...
Μπα το στεμα απο τη Λαρα δε το παιρνει φιλε

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
114
Πόντοι
0
Έστω και καθυστερημένη καταγράφω βραδινή (λίγο μετά τις 22,00 ) αναφορά για το περασμένο Σάββατο. Π Ερημίτη 2 η Ντενίζ στο 6 τελευταίο στην σειρά η γνωστή Έλενα η Ρουμάνα (με τα πράσινα μάτια ) .Ακριβώς απέναντι στο νούμερο 5 η Ρεβέκα .Μπήκα και στο 3 αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της κοπέλας. Στο Las Vegas το πρώτο η Χριστίνα η μικρή και πολύ pettite. Απέναντι στο Venus η Ρίτα με την Έλενα την πιτσιρίκα από την Σερβία. Δίπλα στο ξύλινο η Νατάσα και στο γωνιακό με ΝΙΚ ΟΥΡΑΝΟΥ η Τζούλια . Στην άλλη γωνία στο πράσινο η γνωστή Ρουμάνα η Αντελίνα με τα γυαλιά που παλαιότερα δούλευε στο Ερημίτη 2 . Δίπλα ακριβώς Μινωταύρου 3 η Ρουμάνα η Καρίνα. Στο inside στην Φρίξου ήταν η Χριστίνα η Ρουμάνα . Στα τρίδυμα τώρα στο πρώτο η Ελενα από την Ρουμανία ετών 20 στο αμέσως επόμενο η γνωστή Εβελίνα και στο βάθος δεξιά η Γαλλίδα η Νικόλ.
Η κατάθεση έγινε στο πρώτο με την Έλενα . Πολύ άπειρο το μικρό άλλα και πολύ στενό. Ήθελε συνεχώς καθοδήγηση. Ήταν πρόθυμο ομιλητικό και πολύ ευγενικό. Για μία ή δύο φορές είναι καλό. Πρόγραμμα 50 ευρώ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Απο πιτσιρικια το λεγαμε αυτο
Φυσιολογικο ...η εκθεση στην αττικη διαλεκτο απο τηλεοραση , ραδιοφωνα κτλ κραταει πολλα χρονια...θα αμυνομαι μεχρι τελευταιας ρανιδος αιματος και σπερματος στην απο Νοτο επιθεση.

• Like
Αντιδράσεις: tonika

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Στο δωματιο τι λεει η αφροδιτη αξιζει?
Πολύ καλή! Τέλειο δέρμα και σώμα και πολύ καλή πίπα, προσπάθεια για βαθύ λαρύγγι αλλά δεν, επειδή τον έχω πολύ μεγάλο και δεν μου έχει τύχει κάποια που να μπορει να τον πάρει όλο εκτός (από την Έφη την τσιμπουκλου). Στο σεξ στήνεται πολύ σωστά και όταν ανέβασα ρυθμούς και άρχισε να πονάει μου το είπε πολύ ευγενικα και με ωραίο τρόπο.

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

Binbin20202

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
99
Πόντοι
0
Καλησπέρα εχω μια απορια για την διαδικασια ειμαι 20 εχω εμπειρίες με κοπελες αλλα θελω να δω και εκει τι φαση εχει. Πέρασα αρκετες φορες με αμάξι αλλα που παρκάρετε εσεις;; κανουμε βολτα με ποδια μπαίνουμε σε ενα ρδελο ρωτάμε τσατσα για τιμη φεύγουμε παμε σε άλλο και οπου μας αρεσει τελικά παμε και εναποθετουμε; αν ειναι of topic ας διαγραφεί Ευχαριστώ για τον χρονο σας!!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Πολύ καλή! Τέλειο δέρμα και σώμα και πολύ καλή πίπα, προσπάθεια για βαθύ λαρύγγι αλλά δεν, επειδή τον έχω πολύ μεγάλο και δεν μου έχει τύχει κάποια που να μπορει να τον πάρει όλο εκτός (από την Έφη την τσιμπουκλου). Στο σεξ στήνεται πολύ σωστά και όταν ανέβασα ρυθμούς και άρχισε να πονάει μου το είπε πολύ ευγενικα και με ωραίο τρόπο.
Και η Νατάσα η τσαρίνα τον βάζει όλο μέσα..και η Χριστίνα στο inside..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Α ρε Τσαρινα...τι μου θυμισες τωρα( απο Αποστολος Νικολα'ι'δης αφιερωμενο στην Τσαρινα με πολυ γαβ).

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Έστω και καθυστερημένη καταγράφω βραδινή (λίγο μετά τις 22,00 ) αναφορά για το περασμένο Σάββατο. Π Ερημίτη 2 η Ντενίζ στο 6 τελευταίο στην σειρά η γνωστή Έλενα η Ρουμάνα (με τα πράσινα μάτια ) .Ακριβώς απέναντι στο νούμερο 5 η Ρεβέκα .Μπήκα και στο 3 αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της κοπέλας. Στο Las Vegas το πρώτο η Χριστίνα η μικρή και πολύ pettite. Απέναντι στο Venus η Ρίτα με την Έλενα την πιτσιρίκα από την Σερβία. Δίπλα στο ξύλινο η Νατάσα και στο γωνιακό με ΝΙΚ ΟΥΡΑΝΟΥ η Τζούλια . Στην άλλη γωνία στο πράσινο η γνωστή Ρουμάνα η Αντελίνα με τα γυαλιά που παλαιότερα δούλευε στο Ερημίτη 2 . Δίπλα ακριβώς Μινωταύρου 3 η Ρουμάνα η Καρίνα. Στο inside στην Φρίξου ήταν η Χριστίνα η Ρουμάνα . Στα τρίδυμα τώρα στο πρώτο η Ελενα από την Ρουμανία ετών 20 στο αμέσως επόμενο η γνωστή Εβελίνα και στο βάθος δεξιά η Γαλλίδα η Νικόλ.
Η κατάθεση έγινε στο πρώτο με την Έλενα . Πολύ άπειρο το μικρό άλλα και πολύ στενό. Ήθελε συνεχώς καθοδήγηση. Ήταν πρόθυμο ομιλητικό και πολύ ευγενικό. Για μία ή δύο φορές είναι καλό. Πρόγραμμα 50 ευρώ.
"Απέναντι στο Venus η Ρίτα με την Έλενα την πιτσιρίκα από την Σερβία. " Μήπως εννοείς Ρινα; Επίσης μπορεις να μου δώσεις μια σύντομη περιγραφή για το πώς είναι η Έλενα που αναφέρεις;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
"Απέναντι στο Venus η Ρίτα με την Έλενα την πιτσιρίκα από την Σερβία. " Μήπως εννοείς Ρινα; Επίσης μπορεις να μου δώσεις μια σύντομη περιγραφή για το πώς είναι η Έλενα που αναφέρεις;
Η Ρινα κ η Νατάσα οι καινουργιες που φερανε, παρόλο που τις εγραφε το πρόγραμμα δεν δουλευαν βραδυ. Ριτα ειναι μια ξανθια 40+ ουκρανεζα η Ελενα είναι η Ραϊσα που δουλευε στο Vis69

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom