yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.454
- Πόντοι
- 3.346
Ψηνομαι λιγο για αφροδιτη..αν και βλεπω οτι ειναι Ελληνιδα τεσπα, οποια βολεψει απο βδομαδα αυτην η την ντανιελα θα παρω.
Αλβανίδα θα έλεγα εγώ ότι είναι η Αφροδίτη και γιουφτακι η ΝτανιέλαΨηνομαι λιγο για αφροδιτη..αν και βλεπω οτι ειναι Ελληνιδα τεσπα, οποια βολεψει απο βδομαδα αυτην η την ντανιελα θα παρω.
Μια ακόμα γνωστή Ιταλίδα από τη Ρουμανία...εξάλλου το 90% των μπουρδελων της Θεσσαλονίκης έχει Ρουμάνες μη τρώτε τον παπά..Eιχε και μια πολυ ωραια στα παρανταις ειδα στο σαιτ τους..βεβαια τωρα την εβγαλαν απο το προγραμμα..ξεχασα και το ονομα της, νομιζω ιταλιδα ειναι.
*την βρηκα απο το φβ. τους.. αντζελινα την λενε.
Συναδελφε δεν μου πολυαρεσει απ τις φωτογραφιες. Σκεφτομαι δοκιμη μονο και μονο απ τα καλα λογια που εχετε πειKαλημερα! θα σε μαλωσω πρωινιατικα συναδελφε εισαι μελος και απο το 2010 κανα 2-3 χρονια αργοτερα ηρθε η λαρα στην πολη και τα τελευταια 3 χρονια περιπου ειναι συνεχεια πρωινη στο μπελα ντονα! σαν να ειναι δικο της το μαγαζι ενα πραγμα
Κοιτα να σου αρεσει και εμφανισιακα , ασε το τι λενε ,την Βλαντα την περιγραφουν σαν θεα ενω ειναι απλα μια θεια .Συναδελφε δεν μου πολυαρεσει απ τις φωτογραφιες. Σκεφτομαι δοκιμη μονο και μονο απ τα καλα λογια που εχετε πει
Η Κάρμεν είναι περίεργη τύπισσα, είναι μουναρα και το ξέρει και αυτό το βγάζει με ένα τουπε. Είναι πολύ καθαρή και με εμένα τουλάχιστον είναι πολύ καλή (αν και πάει λίγο με τις μέρες της). Αλλά από ότι έχω δει στο σαλοναρισμα άμα δεν της αρέσει κάποιος πρέπει να βγάζει πολύ ξινιλαΜελαχροινή, 1.60-1.65 περίπου, βυζί κάπου στο 3-3.5 και όμορφο πρόσωπο.
Δεν πέρασα, διότι έχω διαβάσει σχόλια και εμπειρίες για τιν Κάρμεν σε αυτό το μαγαζί και γι'αυτό και η περιγραφή είναι στο περίπου.
Ντανιέλα ειναι τοπ ότι πρέπει για στανταρακι η Αφροδίτη είναι πολύ καλή αλλά για μια δύο φορές όχι παραπάνωΨηνομαι λιγο για αφροδιτη..αν και βλεπω οτι ειναι Ελληνιδα τεσπα, οποια βολεψει απο βδομαδα αυτην η την ντανιελα θα παρω.
Αν μπορεί κάποιος να πει που είναι η Αφροδίτη (ναι για εκατοστή φορά)ευχαριστώ
Την ντανιελα τη ειδα απο κοντα..μαλλον για γυφτορουμανακι μου κανει.Αλβανίδα θα έλεγα εγώ ότι είναι η Αφροδίτη και γιουφτακι η Ντανιέλα
Αδυνατισε καθολου;Πήρα Σοφία στις βίλλες, όπως πάντα πέρασα τέλεια.....
Αν δεν σ αρεσει μην πας καθολου...ενας λιγοτερος να μην περιμενουμε στην αναμονηΣυναδελφε δεν μου πολυαρεσει απ τις φωτογραφιες. Σκεφτομαι δοκιμη μονο και μονο απ τα καλα λογια που εχετε πει