Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
367
Πόντοι
21
Κουράσατε παιδιά... Κάθε τέρμινο η ίδια κουβέντα και σύγκριση ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Φτάνει...
κουραστηκαμε να βλεπουμε τις ιδιες στη Θεσσαλονικη,στην Αθηνα βρισκεις οτι θελεις,εχει ποικιλια περισσοτερα στουντιο περισσοτερα κοριτσια ανα βαρδια,στη Θεσσαλονικη επικρατει μιζερια περσυ το καλοκαιρι πηγαν να φερουν 2-3 καλα μουνακια απο Αθηνα τελικα ηταν μουφα,βαλανε τις φωτο και μετα τις βγαλανε μολις ειδαν οτι το deal δε γινεται....εχει ξενερωσει κοσμος.....

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
515
Πόντοι
301
Ανεβασα κριτική για Ελενα απο Venous. Τα επόμενα κορίτσια που θα δοκιμασω θα ανεβασω κριτικη εννοείται

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Συναγωνιστη ειχα πετυχει την Nicole στην Φριξου 13 λιγο πριν ερθει η κινεζικη πανουκλα .Ξεκινα από εκεί.
Ευχαριστώ πολυ. Κατά τι ώρα πρωινη ή βραδυ.

Υ.Γ. εκείνο το μαγαζί προ καραντινας νομίζω το είχα δει κλειστό τα βράδια? Εκεί Φρίξος 13 που λες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν βαλεις μεταφορικα πανε ελα και εγκατασταση για Σ/Κ σεξοτουρισμου στην Αθηνα θα δεις οτι ειναι μια χαρα τιμη τα 60€ για κωλο στην Θεσσαλονικη.
Άμα κάτσεις πάνω από 4-5 μέρες αξίζει, εγώ μένω 1-2 βδομάδες οπότε οικονομαω γύρω στο 500ρικο τελικά με τα μεταφορικά και τα ξενοδοχεία για 10-15 γαμησα
με φουλ προγραμμα

Έτσι συμμετέχω και εγώ στο πρόγραμμα "εξοικονομώ κατ οίκων" και δεν ρυπαινω το περιβάλλον με τις εποχούμενες τσαρκες στον μύλο.

Αναλυτικά.
Μεταφορικα 50-200 ευρώ ανάλογα αν πας με τραίνο ή αμάξι.
Διαμονή 150-450 ανάλογα αν μείνεις σε κοιτωνες ή κανονικό ξενοδοχείο, έχω ψάξει και για κάμπινγκ που πολύ μ αρέσει η επιστροφή στην φύση και κάνω στα νησιά αλλά φυσικά πλατεία Βικτωρίας δεν έχει.
15 γαμησα φουλ πρόγραμμα στην φυλής 300.

Συνολο 500-950 ευρώ.

Θεσσαλονίκη για 15 φορές φουλ είναι 1200-1500 ευρώ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Άμα κάτσεις πάνω από 4-5 μέρες αξίζει, εγώ μένω 1-2 βδομάδες οπότε οικονομαω γύρω στο 500ρικο τελικά με τα μεταφορικά και τα ξενοδοχεία για 10-15 γαμησα
με φουλ προγραμμα

Έτσι συμμετέχω και εγώ στο πρόγραμμα "εξοικονομώ κατ οίκων" και δεν ρυπαινω το περιβάλλον με τις εποχούμενες τσαρκες στον μύλο.

Αναλυτικά.
Μεταφορικα 50-200 ευρώ ανάλογα αν πας με τραίνο ή αμάξι.
Διαμονή 150-450 ανάλογα αν μείνεις σε κοιτωνες ή κανονικό ξενοδοχείο, έχω ψάξει και για κάμπινγκ που πολύ μ αρέσει η επιστροφή στην φύση και κάνω στα νησιά αλλά φυσικά πλατεία Βικτωρίας δεν έχει.
15 γαμησα φουλ πρόγραμμα στην φυλής 300.

Συνολο 500-950 ευρώ.

Θεσσαλονίκη για 15 φορές φουλ είναι 1200-1500 ευρώ.
Προφανως και συμφερει για πολλες φορες ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.Επειδη ομως δεν θελω να βλεπω τριτοκοσμικη μιζερια για δυο βδομαδες προτιμω τα παλατια της Θεσσαλονικης και οχι τις τρωγλες της Αθηνας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Ευχαριστώ πολυ. Κατά τι ώρα πρωινη ή βραδυ.

Υ.Γ. εκείνο το μαγαζί προ καραντινας νομίζω το είχα δει κλειστό τα βράδια? Εκεί Φρίξος 13 που λες
θα αργησει η Νικολ φιλε μου,απορω πως δεν σου την πεσανε ακομα που εχεις το θρασος να την ψαχνεις εδω μεσα τη ¨γρια".

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
θα αργησει η Νικολ φιλε μου,απορω πως δεν σου την πεσανε ακομα που εχεις το θρασος να την ψαχνεις εδω μεσα τη ¨γρια".
Εχω διαβάσει μερικές καλές κριτικές είδα και κάτι φωτο απο σαιτ και γι αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Περιμένοντας τη Ντανιελα για να δούμε τη ψάρια πιανει

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
515
Πόντοι
301
Αυριο μεσημερακι σκεφτομαι να κανω μια τσαρκα σε Αφροδιτη, Daniela και Vlada.
Οποιος εχει παει ας δω δωσει τα φωτα του. Liza την εχω δει και ψηνομαι να μπω μιας και δεν ειδα αρνητικα σχολια
αλλα με τις αλλες δεν εχω περασει. Αλλα απο φωτο μονο ψηνομαι πολυ για Αφροδιτη στο Red Light

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
949
Πόντοι
96
Αυριο μεσημερακι σκεφτομαι να κανω μια τσαρκα σε Αφροδιτη, Daniela και Vlada.
Οποιος εχει παει ας δω δωσει τα φωτα του. Liza την εχω δει και ψηνομαι να μπω μιας και δεν ειδα αρνητικα σχολια
αλλα με τις αλλες δεν εχω περασει. Αλλα απο φωτο μονο ψηνομαι πολυ για Αφροδιτη στο Red Light
Δεν είναι στο red light η Αφροδίτη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Τετοιες γριες κανουν σκονη για το μακιγιαζ κατι 20 χρονα κομοδινα που δεν ξερουν τι να κανουν και πως να σταθουν.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Με το επισημο ανοιγμα επισκεφθηκα Εβελινα στα τριδυμα,Εμμανουελα στο erotica,Zακλιν στο villa prive,τιμιες επιλογες πιστευω για βυζολατρες που ιδρωνουν την φανελα και στα απλα προγραμματα .Συνολο 100 ευρω για τρια γαμησια με ωραιοτατες κοπελες,που γλυκαινουν τη ζωη την κανουν ενδιαφερουσα,βελτιωνουν την υγεια και καλυτερευουν την καθημερινοτητα και σε απαλλασσουν απο πολλα εξοδα σε γιατρους.Ερωτικη γυμναστικη ειναι λυση για πολλα προβληματα ,χομπυ εξαιρετικο με δυνατες συγκινησεις.

Mastarovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Με το επισημο ανοιγμα επισκεφθηκα Εβελινα στα τριδυμα,Εμμανουελα στο erotica,Zακλιν στο villa prive,τιμιες επιλογες πιστευω για βυζολατρες που ιδρωνουν την φανελα και στα απλα προγραμματα .Συνολο 100 ευρω για τρια γαμησια με ωραιοτατες κοπελες,που γλυκαινουν τη ζωη την κανουν ενδιαφερουσα,βελτιωνουν την υγεια και καλυτερευουν την καθημερινοτητα και σε απαλλασσουν απο πολλα εξοδα σε γιατρους.Ερωτικη γυμναστικη ειναι λυση για πολλα προβληματα ,χομπυ εξαιρετικο με δυνατες συγκινησεις.
Ως γνήσιος βυζολατρης πια έχει τα μεγαλύτερα συναδελφε?ευχαριστώ

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Αδιάφορο, βέβαια, βαθμολογικά το ματς, έτσι; Και νίκησε ο Τούντορ τον Τούχελ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.368
Πόντοι
3.820
Τόν Δεκέμβριο τού 2015 πριν το μεγάλο διπλό τού ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ είχα πιπωσει μια ξανθιά κοπελίτσα στην Γιαννιτσών. Μίλαγε πολύ καλά ελληνικά από ότι κατάλαβα παίζει να ήταν καί ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Και η βροχα έπεφτε ραι θρου

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
949
Πόντοι
96
Ποια από τις 3 ήταν πιο τίμια επιλογή;Μόνο Εμμανουέλα έχω πάρει από αυτές τις 3 και ήταν αρκετά καλή

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Ποια από τις 3 ήταν πιο τίμια επιλογή;Μόνο Εμμανουέλα έχω πάρει από αυτές τις 3 και ήταν αρκετά καλή
Και οι 3 ειναι τιμιες επιλογες με την εννοια οτι προσπαθουν να σε ικανοποιησουν,ομως πρωτα Εβελινα μετα Ζακλιν κτλ.,ομως εδω μπαινουν τα γουστα του καθενα,οποτε δοκιμαζεις και βγαζεις συμπερασματα,την Γαληνη την εχω δοκιμασει παλαιοτερα,ωραια βυζια βεβαια,αλλα δεν εφθασαν,τηνεχω χαρακτηρισμενη ως βιαστικη στο απλο προγραμμα,ομως θα ξαναπηγαινα μαζι της αν ειχα αποχη 4 ημερων .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom