Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
συγγνωμη αλλα ειναι θεμα για τα μπουρδελα, παλι εκτος θεματος ειμαι?
θεσσαλονικη και αθηνα γαμαω και κανω συγκριση
Δεν ειπα οτι εισαι εκτος θεματος αλλα συγκρινεις τα βρωμερα σπιτυακια της Αθηνας με τα δικα μας που ειναι μερα με τη νυχτα συν οτι εκει στο 10 σου βαρανε την πορτα εκει καμμια σχεση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν μου εχουν βαρεσει ποτε την πορτα και εχω κατσει και πανω απο 10 λεπτα.

οι διαφορες που βλεπω ειναι χαμηλοτερες τιμες, ωραιοτερες πιο νεες κοπελες. περισσοτερες παροχες στην στανταρ χαμηλοτερη τιμη.

αν εσυ εχεις αλλη γνωμη ασε εμενα και αλλους να κανουν πορνοεκδρομη στην αθηνα,

αθηναιο να κανει πορνοεκδρομη στην θεσσαλονικη δεν ειδα κανενα και δεν υπαρχει λογος βεβαια γι αυτο δεν το συζητανε καθολου οι αθηναιοι στα νηματα τους.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
δεν μου εχουν βαρεσει ποτε την πορτα και εχω κατσει και πανω απο 10 λεπτα.

οι διαφορες που βλεπω ειναι χαμηλοτερες τιμες, ωραιοτερες πιο νεες κοπελες. περισσοτερες παροχες στην στανταρ χαμηλοτερη τιμη.

αν εσυ εχεις αλλη γνωμη ασε εμενα και αλλους να κανουν πορνοεκδρομη στην αθηνα,

αθηναιο να κανει πορνοεκδρομη στην θεσσαλονικη δεν ειδα κανενα και δεν υπαρχει λογος βεβαια γι αυτο δεν το συζητανε καθολου οι αθηναιοι στα νηματα τους.
Ενταξει δεν εκατσες 10 εκατσες 12 μεγαλη δουλεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τέλος στην Αθήνα κατεβαίνει κάποιος για cg όχι για μπουρδέλα

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Τα στριπτιτζαδικα της Σαλονικαρας ποτε θα ανοίξουν γνωρίζει κάποιος κατι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ενταξει δεν εκατσες 10 εκατσες 12 μεγαλη δουλεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τέλος στην Αθήνα κατεβαίνει κάποιος για cg όχι για μπουρδέλα
οκ αν εσυ θες 20 λεπτα για να χυσεις πηγαινε σε 2 στην αθηνα, ετσι θα εχεις γαμησει και 2 κοπελες με 40 ευρω, οχι οπως εδω 40 η μια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
οκ αν εσυ θες 20 λεπτα για να χυσεις πηγαινε σε 2 στην αθηνα, ετσι θα εχεις γαμησει και 2 κοπελες με 40 ευρω, οχι οπως εδω 40 η μια
Μεγάλε έχουμε κάποιες διαφορές εσύ συμβιβάζεσαι με ξεπετες εγώ όχι. Επίσης βλέπω ότι δε πτοείσαι από τη βρώμα εγώ πάλι δε την μπορω δεν είμαστε όλοι της βρωμας και της ξεπετας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μεγάλε έχουμε κάποιες διαφορές εσύ συμβιβάζεσαι με ξεπετες εγώ όχι. Επίσης βλέπω ότι δε πτοείσαι από τη βρώμα εγώ πάλι δε την μπορω δεν είμαστε όλοι της βρωμας και της ξεπετας
ξεπετα ειναι οταν η αλλη μου κανει γυμνο τσιμπουκι και μου στηνει κωλο? (στα 20 ευρω ε)

μαλλον αναποδα τα λες.

το αστειο και προκλητικο ειναι οτι μου τα εχει κανει Η ΙΔΙΑ ΚΟΠΕΛΑ

τωρα πως ηταν καθαρη στην θεσσαλονικη και βρωμιαρα στην αθήνα, φορωντας το ιδιο σετ σεξυ εσωρουχα και εδω και εκει...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
ξεπετα ειναι οταν η αλλη μου κανει γυμνο τσιμπουκι και μου στηνει κωλο? (στα 20 ευρω ε)

μαλλον αναποδα τα λες
Εχεις δικιο τυπε 2 λεπτα χαιδεμα 3 λεπτα πιπα 4 λεπτα μουνακι και 3 λεπτα κωλο οντος δεν ειναι ξεπετα :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εχεις δικιο τυπε 2 λεπτα χαιδεμα 3 λεπτα πιπα 4 λεπτα μουνακι και 3 λεπτα κωλο οντος δεν ειναι ξεπετα :2funny: :2funny:
ναι δεν ειναι,

ξεπετα ειναι εδω που στα παραπανω λεφτα (30) σου λεει μονο μουνακι, κωλο 60 ευρω γιατι εισαι θεσσαλονικιος με το Μ κεφαλαίο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297
Δεν ειπα οτι εισαι εκτος θεματος αλλα συγκρινεις τα βρωμερα σπιτυακια της Αθηνας με τα δικα μας που ειναι μερα με τη νυχτα συν οτι εκει στο 10 σου βαρανε την πορτα εκει καμμια σχεση
Σωστος....ακομα και στον Βαρδαρη δεν ειδα ΠΟΤΕ την τριτοκοσμικη σιχαμαρα που ειναι δεδομενη στην Φυλης και οχι μονο....ενω το Μεταξουργειο ειναι υγειονομικη βομβα!Α, ρε Σαλονικα....!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
ναι δεν ειναι,

ξεπετα ειναι εδω που στα παραπανω λεφτα (30) σου λεει μονο μουνακι, κωλο 60 ευρω γιατι εισαι θεσσαλονικιος με το Μ κεφαλαίο
Ασε τυπε δε ξερεις τον ορισμο της ξεπετας οτι να ναι λες γι αυτο μερικες φορες καλητερα να μασας παρα να μιλας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σωστος....ακομα και στον Βαρδαρη δεν ειδα ΠΟΤΕ την τριτοκοσμικη σιχαμαρα που ειναι δεδομενη στην Φυλης και οχι μονο....ενω το Μεταξουργειο ειναι υγειονομικη βομβα!Α, ρε Σαλονικα....!
απο τις κοπελες κολλας αρρωστιες οχι απο τους τοιχους και το δαπεδο.

και οταν η ιδια κοπελα εκει με 20 σου δινει κωλο
και εδω με 30 οχι και θελει 60 σημαινει οτι εδω σε βλεπει κοροιδο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Οντος και στο βαρδαρη καλητερα ηταν τοσο χαλι δεν ειχε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297
απο τις κοπελες κολλας αρρωστιες οχι απο τους τοιχους και το δαπεδο.

και οταν η ιδια κοπελα εκει με 20 σου δινει κωλο
και εδω με 30 οχι και θελει 60 σημαινει οτι εδω σε βλεπει κοροιδο
Αν βαλεις μεταφορικα πανε ελα και εγκατασταση για Σ/Κ σεξοτουρισμου στην Αθηνα θα δεις οτι ειναι μια χαρα τιμη τα 60€ για κωλο στην Θεσσαλονικη.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Κουράσατε παιδιά... Κάθε τέρμινο η ίδια κουβέντα και σύγκριση ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Φτάνει...

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, αυτές τις μέρες λέω να κάνω μια τσάρκα στα σπιτακια, θα ήθελα να ρωτήσω αν δουλευει κάπου η Νικόλ η μιλφάρα και τι ώρες την βρίσκουμε. Ευχαριστώ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297
Καλησπερα παιδια, αυτές τις μέρες λέω να κάνω μια τσάρκα στα σπιτακια, θα ήθελα να ρωτήσω αν δουλευει κάπου η Νικόλ η μιλφάρα και τι ώρες την βρίσκουμε. Ευχαριστώ
Συναγωνιστη ειχα πετυχει την Nicole στην Φριξου 13 λιγο πριν ερθει η κινεζικη πανουκλα .Ξεκινα απο εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom