JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Τι γίνετε ρε μαγκες μπήκα χτες για Μανταπενα las vegas 17 πιτσιρικια περίμεναν να μπουν ευτυχώς ξερω τσατσα κ με βάλε ειδάλλως ακυρο. Τους μαζεψε τα λεφτα ολα η Ρουμανα...
Καλημερα! μαλλον δεν καταλαβες..συνολικα απο την στιγμη που μπηκα στο στουντιο εως την στιγμη που εφυγα απο εκει εκατσα πανω απο 1 ωρα! 20+ λεπτα στο σαλονι..κανα 20 λεπτο στο δωματιο που την περιμενα και βαλε και περιπου 20 μεσα με την λαρα!ποτε δεν ηταν πρωινη.
yakuza μια επισημανση μονο στην κριτικη σου. Λες περιμενες 20 λεπτα αναμονη και να πατε προετοιμασμενοι και και και. Φιλε αυτο δεν ειναι τιποτα. Εγω εχω ριξει αναμονη και 45 λεπτα και 1 ωρα μην σου πω στις εποχες κωλεττη για να μπω στην Αφρο η στην Εφαρα (3 φουλ δωματια απο 15 λεπτα μεσο ορο ο χρονος αναμονης το καθε δωματιο, do the math). μια απο τις 2 τελως παντων. οποτε και 20 λεπτα που περιμενες μια χαρα σου εκατσε.
Αμα πας πρωι εχει πολυ κοσμο εκει γυρω που ειναι στις δουλειες τους και εχουν τα αμαξια τους παρκαρισμενα εκει τριγυρω.Δεν το ήξερα αυτό περί χοτ σποτ η αλήθεια είναι αλλά , το να κάλεσε ο Πακιστανός το 100 δεν παίζει, ούτε η τσατσά παίζει να κάλεσε αστυνομία , έχουν μπράβους σκάνε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα στο δωμάτιο.
Λογικά κάνας πελάτης θα το έκανε πιστεύω αλλά γτ
Αλλοι ανοιγουν απο τις 9 το πρωι, αλλοι 10 και μερικοι το μεσημερακι λογο οτι θα δουλεψει ολη μερα μια κοπελα..Τι ώρα ανοίγουν πλέον? και πείτε και σε ποια να πάω. Ευχαριστώ προκαταβολικά
στην καραντινα οι πακιστανοαραβοσυριοταλιμπαν πηγαιναν εξω απτο μπλε σπιτακι και επιαναν ουρα...γιατι εχει μια μπριζα και εκει φορτιζαν απο κινητα μεχρι ξυριστικες μηχανες...Δεν το ήξερα αυτό περί χοτ σποτ η αλήθεια είναι αλλά , το να κάλεσε ο Πακιστανός το 100 δεν παίζει, ούτε η τσατσά παίζει να κάλεσε αστυνομία , έχουν μπράβους σκάνε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα στο δωμάτιο.
Λογικά κάνας πελάτης θα το έκανε πιστεύω αλλά γτ
11 Το βράδυ εννουσαΑμα πας πρωι εχει πολυ κοσμο εκει γυρω που ειναι στις δουλειες τους και εχουν τα αμαξια τους παρκαρισμενα εκει τριγυρω.
Μπορει να εγινε κανα σκηνικο με αυτους και να καλεσαν την αστυνομια.
Σε λαθος νημα εισαι φιλος..Λοιπόν μετά από τη πρώτη φορά στο Vana Spa με την Αναστασία και πρώτη φορά σε τέτοιου είδους μασάτζιδικο μπορώ να πω ότι δεν αξίζει να ξανά πας δεύτερη φορά για 50 ευρώ με φραπέ όπως το λέτε...Ο χώρος και η εξυπηρέτηση είναι άψογος δεν έχω να πω κάτι αλλά μασάζ δεν κάνεις διότι πολύ απλά δεν είναι επαγγελματίες τα κορίτσια..50 ευρώ για μια φράπα και λίγο χαμουρεμα αυτο είναι ολο το παιχνίδι
Σωστός το διορθωσαΣε λαθος νημα εισαι φιλος..
Γραφε στο σωστο με τα μασαζ..
Ο φίλος ρώτησε αν είναι η Ισπανίδα και εγώ και ένας άλλος απαντήσαμε ότι είναι η Τσεχα, ξέρουμε βέβαια ότι δεν είναι.... Σε παρακαλώ πολύ να μην κοροϊδεύεις κανέναν και να είσαι πιο σοβαρός.... Τεσπα.Προσωπικά τύποι όταν λέτε αυτές τις γυφτοβουλγαρες γυφτορουμανες Τσέχες σας κοροϊδεύω σόρρυ κιόλας..δεν γίνεται ότι ανοησία σας λέει η τσατσά να το χαβετε σαν να είστε τσικό
η αγγελικη εφυγε αγγλιαΞερει κανεις αν γυρισε η Ιωάννα απο λας βεγκας η η αγγελικη απο μινωταυρου??
Μπορει να ειναι γυφτο-Τσεχα...και παλι τσεχικο διαβατηριο θα εχει.Ο φίλος ρώτησε αν είναι η Ισπανίδα και εγώ και ένας άλλος απαντήσαμε ότι είναι η Τσεχα, ξέρουμε βέβαια ότι δεν είναι.... Σε παρακαλώ πολύ να μην κοροϊδεύεις κανέναν και να είσαι πιο σοβαρός.... Τεσπα.
Μπορει να ειναι γυφτο-Τσεχα...και παλι τσεχικο διαβατηριο θα εχει.
Βουλγάρα πρέπει να είναι, με κάθε επιφύλαξη.... Αλλά ότι και να είναι εμένα με ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες της , τι κάνει μέσα στο δωμάτιο, δεν με νοιάζει από ποια χώρα είναι.... ;)Μπορει να ειναι γυφτο-Τσεχα...και παλι τσεχικο διαβατηριο θα εχει.
Σωστοςτ...εμεις μονο για τα στατιστικα μας ρωταμε προελευση.Παντως οσο πατριωτης και αν ειμαι οι Ελληνιδες υστερουν κατα πολυ...δυστυχως!Βουλγάρα πρέπει να είναι, με κάθε επιφύλαξη.... Αλλά ότι και να είναι εμένα με ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες της , τι κάνει μέσα στο δωμάτιο, δεν με νοιάζει από ποια χώρα είναι.... ;)
Ναι φίλε είναι ωραία κοπέλα και δίνει και κωλο.Καλησπέρα,αύριο θα πέρασω για εγκαίνια μετά το άνοιγμα και θα ήθελα να ρωτήσω εάν η Έλενα από το Venus είναι ωραία στο πρόσωπο και αν δίνει κώλο,αν την δοκίμασε πρόσφατα κανείς ας απαντήσει.Ευχαριστώ
Σε ποιο μαγαζι ειναι η κοπελα?αυτη ειναι ψηλη γυναικα ξανθια κ λεει οτι ειναι απο τσεχια, παντως μου εκανε πολυ ωραια κατασταση, με αρχιδογλυψιμο αρχικα πιπα ακα και ωραια στησιματα ειδικα στα 4 ειναι σπεσιαλ, δεν γκρινιαζει κ επισης δινει
κωλο αμα γουσταρεις με καλες τιμες