Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
Ρε παιδιά καμία να γλύφει κωλαραλια η έστω μασάζ προστάτη?
Τσούζει πολύ όταν κάθεσαι μετά το μασάζ προστάτη;Ρε παιδιά καμία να γλύφει κωλαραλια η έστω μασάζ προστάτη?
Φρίξου 15 στην γωνία, απέναντι από το sex and the city.Σε ποιο μαγαζι ειναι η κοπελα?
Με τα ωραία βυζάκια λες;Καλησπέρα πέρασα εχθές από τα τρίδυμα το πρώτο δεξιά κάπως ωραίο το έχει δοκιμάσει κανείς μην την πατήσουμε ευχαριστω
Εσύ ακόμα υπάρχεις ρε μαλακαΤσούζει πολύ όταν κάθεσαι μετά το μασάζ προστάτη;
Βυζάρες απαιχτεςΜεσοβδόμαδα πήγα στο poison
Ήταν η Αντελίνα
Για τους λάτρεις των τσουποτών - ΒΒW Είναι μια πολύ καλή επιλογή
Προσωπικά πέρασα πολύ καλά μαζί της
θα ξαναπροτιμηθεί
Φίλε η κοπέλα η μελαχρινή με τα πολλά τατουάζ είναι η Έλενα.Χθεσινο περασμα....
φριξου 12 αυτη η λιζα...βλεμμα στα χαμενα, μονο βυζια...δε μπηκα
στο πανω μια τεραστια και καλα ελληνιδα...100 με κωλο δε μπηκα
στις βιλες ειδα μια εμμανουελα η οποια δινει κωλο αλλα δεν κανει τζακουζι (πρωτη φορα το ακουω) και τη ζακλιν (για οσους αρεσουν οι τροφαντες καλη φαινεται) δε μπηκα
μινωταυρου 16 ελενα (γι αυτη λετε οτι ειναι καλη?) και μια αλλη με πολλα τατου
διπλα βλαντα
και απεναντι ενα ζουμπουρλουδικο νατασα
παμε στα φρι ... ανια και διπλα λιλιανα (η μονη που θα εμπαινα απο οσες ειδα, αλλα ηθελα κατι διαφορετικο)
διπλα στο βιλα εροτικα ειδα την εμμανουελα τη σερβα (αν θυμαμαι καλα με τα παραμυθια εθνικοτητες που λενε) και παραδιπλα ενα γυφτακι απο τα λιντλ για το οποιο η τσατσα μου ειπε οτι ειναι γυναικα (την περνανε για τραβελο?)
στο παλιο στριπτιτζαδικο ειδα μια γεματουλα
στην ερημιτη μια ρεβεκκα
Γενικα...λυπηθηκα το 40ρι
Το κρατησα για αλλου
η βικτορια στα παρανταιζ κανει φανταστικες κωλογλυφαδες η εκανε στο παρελθον δεν ξερω για τωραΡε παιδιά καμία να γλύφει κωλαραλια η έστω μασάζ προστάτη?
Τα παίρνει όλα μέχρι τη τελευταία σταγόναΒυζάρες απαιχτες
Δεν την έχω κάνει αλλά φαίνεται πολύ ευχάριστη και λογικά από ότι ακούω έτσι είναι και μέσα στο δωμάτιοΤα παίρνει όλα μέχρι τη τελευταία σταγόνα
Την έκανες ένα test drive????
Είναι πολύ καλή φίλε και από συμπεριφοράΔεν την έχω κάνει αλλά φαίνεται πολύ ευχάριστη και λογικά από ότι ακούω έτσι είναι και μέσα στο δωμάτιο
Είναι αρκετά καλή και μοναδική στην κατηγορία της έχει να δείξει κάτι διαφορετικό από όλες τις άλλες.Για όποιον του αρέσουν οι bbw είναι ότι πρέπειΕίναι πολύ καλή φίλε και από συμπεριφορά
Ούτε να βιαστεί ούτε να σε αγχωνει .
Αυριι πιστεύω να πάω το απογευματάκι
Ακριβώς φίλεΕίναι αρκετά καλή και μοναδική στην κατηγορία της έχει να δείξει κάτι διαφορετικό από όλες τις άλλες.Για όποιον του αρέσουν οι bbw είναι ότι πρέπει
Περίπου στην ίδια κατηγορία είναι και η κοπέλα στο playboyΑκριβώς φίλε
Εγώ πχ που είμαι λάτρης των bbw είναι στανταρακι για μένα
Πώς την λένεΠερίπου στην ίδια κατηγορία είναι και η κοπέλα στο playboy