Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά την Λιλιάνα;
Αντε ντε ρε Τσολιά μου.. Ανυπομονω και γω!!!!
Έκανα σεξ προχτές με ένα γκομενάκι και σκεφτόμουνα την Λιλιάνα. Τι γαμισια κάνει η Λιλιάνα!!! Άντε ρε μαλακές ανοίξτε τα μπουρδέλα.
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά την Λιλιάνα;
Συνήθως σε μένα συμβαίνει το αντίθετο φίλεΞέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά την Λιλιάνα;
Έκανα σεξ προχτές με ένα γκομενάκι και σκεφτόμουνα την Λιλιάνα. Τι γαμισια κάνει η Λιλιάνα!!! Άντε ρε μαλακές ανοίξτε τα μπουρδέλα.
Φαντάζομαι ότι εννοείς πως όταν κάνει σεξ η Λιλιάνα σκέφτεται εσένα... ?Συνήθως σε μένα συμβαίνει το αντίθετο φίλεΞέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά την Λιλιάνα;
Χαχαχα πρέπει να είσαι ο μόνος παγκοσμιως που δεν κατάλαβες τι έγραψα..Φαντάζομαι ότι εννοείς πως όταν κάνει σεξ η Λιλιάνα σκέφτεται εσένα... ?Συνήθως σε μένα συμβαίνει το αντίθετο φίλεΞέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά την Λιλιάνα;
Χαχαχα πρέπει να είσαι ο μόνος παγκοσμιως που δεν κατάλαβες τι έγραψα..Φαντάζομαι ότι εννοείς πως όταν κάνει σεξ η Λιλιάνα σκέφτεται εσένα... ?Συνήθως σε μένα συμβαίνει το αντίθετο φίλεΞέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά την Λιλιάνα;
Ε πες ότι το έγραψες για πλάκα... νόμιζα πραγματικά το είπες..Χαχαχα πρέπει να είσαι ο μόνος παγκοσμιως που δεν κατάλαβες τι έγραψα..Φαντάζομαι ότι εννοείς πως όταν κάνει σεξ η Λιλιάνα σκέφτεται εσένα... ?Συνήθως σε μένα συμβαίνει το αντίθετο φίλεΞέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά την Λιλιάνα;
? Έλα ρε παραδεξουτο ήταν καλό.
αν μπορεις στειλε λινκ...Κυριοι με μαριζα που βρήκα στο κανε ξέρει κανεις κάτι; Είναι από μπουρδελα που δουλεύει κολγκερλ;; Υπάρχει τίποτα άλλο που προτείνετε για να ξεφτίσουμε λιγάκι;;
Τυπε εκτος οτι ειναι εντελως ακυρο το σχολιο σου ουτε οι ανεμβολιαστοι οπως και τα κοριτσια χρωσταμε για καποιους χεστηδες σαν εσενα να παμε να κανουμε ενα εμβολιο που ειναι εντελως αναξιοπιστο και δε ξερουμε τη παρενεργειες εχει οποτε αφου φοβασαι κατσε σπιτι να τον παιζεις και να γουσταρεις με ασφαλεια δε θα γινουμε πειραματοζωα εμεις η τα κοριτσια για να μη φοβασαι να γαμησεις εσυ συν να το εμβολιο υπαρχει πανε κανε τις 2-3 δοσεις ποσες σκατα ειναι περιμενε κανα δυο τρεις εβδομαδες ποσες ειναι και να εχεις ανοσια αν δε πεθανεις βεβαια απο το ιδιο το εμβολιοΠροτου βρουμε αυτες που ψαχνουμε πρεπει να λυσουμε κατι επισης πολυ σημαντικο:πως θα ξερουμε οτι οι κοπελες ειναι εμβολιασμενες και πως θα ξερουν και αυτες οτι εμεις ειμαστε εμβολιασμενοι;Θα σκαμε με τα πιστοποιητικα εμβολιασμου και θα μας επιτρεπουν να βλεπουμε τα βιβλιαρια τους ;Οι ανεμβολιαστοι ας την βρισκουν με τις γυναικες τους η ας ψωνιζουν απο τον δρομο η ας την βρισκουν μονοι τους...δεν χρωστανε τιποτα τα κοριτσια μας ουτε εμεις να ειμαστε εκτεθειμενοι στην ανευθυνοτητα του καθε βαρεμενου.Επισης και τα κοριτσια οφειλουν να σεβονται την δουλεια τους και την υγεια μας.Αυτα...
Βρε τυπε επειδη εσυ εισαι ετοιμοθανατος δε σημαινει οτι ειμαστε ολοι εκτος αυτο σου ειπα πανε κανε το εμβολιο κι αν εισαι τυχερος και δε τα τιναξεις απο αυτο η δεν εχει παρενεργειες μας το λες να παμε κι εμεις εσυ θα εχεις ανοσια και θα γαμας αφοβα εχει δεν εχει κορωνα η γκομενα αν και για να φοβασαι τοσο πολλη παππους εισαι οποτε τη το θες το γαμησι γερος ανθρωπος και απο κορωνα να μη πας ασε μη πας απο καμμια καρδια κατσε στο σπιτακι σου να φας τη σουπιτσα σου και ασε για εμας τους νεους τα γαμησιαΓια να δουμε ποιος θα τα τιναξει πρωτος και απο τι θα τα τιναξει...τετοιες αρλουμπολογιες ελεγαν και αλλοι αμυαλοι και μετα στελνανε μηνυματα του τυπου" προσεχετε τωρα που μπορειτε γιατι εγω δεν τα πιστευα αυτα".
Καθολου ακυρο το σχολιο αρκει να μην ειναι αδειο το κεφαλι το πανω...ειναι θεμα δημοσιας υγειας και αφορα οχι μονο Θεσσαλονικη αλλα και παντου.Αν βγει θετικο σε μπουρδελο ειτε κοπελα ειτε πελατης να δουμε τι θα λες τοτε...
Eιχαμε εναν αρρωστοφοβικο που σπαμαρε το νημα με τις μαλακιες του και σταματησε και τωρα μας προεκυψες εσυ ο παππους οπως προειπα τη τα θες τα γαμησια γερος ανθρωπος κατσε σπιτι φαε τη σουπιτσα σου δες καμμια τσοντα και παιξτον(αν και οσο λειτουργει δηλαδη)και θα εισαι κομπλε αλλιως βουρ για το εμβολιοΗ ζωη δεν ειναι μονο παιχνιδι με αμαξακια αντε και με υπολογιστες αν εισαι hi-tech αγορακι.Αν πιασεις κινεζικη πανουκλα τοτε θα καταλαβεις οτι λειτουργησες λαθος;Δεν εχεις δεκα ζωες αλλα μονο μια, αμυαλο πλασμα.ΑΝ ζησεις αρκετα για να μεγαλωσεις μπορει και να καταλαβεις...
H Εμμανουέλλα ρε φίλε... Καλώς την αν και δεν εχει καλο feedback στις βιλες μπορει εδω να τα τιμα παραπανω τα λεφτα τηςΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
Foull programa
Δεν έχω ταμπού σε ότι σε καυλώνει, θα τα κάνουμε όλα μαζί καθώς είμαι τολμηρή στο σεξ και δεν έχω όρια. Λατρεύω ...www.sexgr.net
ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
Foull programa
Δεν έχω ταμπού σε ότι σε καυλώνει, θα τα κάνουμε όλα μαζί καθώς είμαι τολμηρή στο σεξ και δεν έχω όρια. Λατρεύω ...www.sexgr.net
Προτου βρουμε αυτες που ψαχνουμε πρεπει να λυσουμε κατι επισης πολυ σημαντικο:πως θα ξερουμε οτι οι κοπελες ειναι εμβολιασμενες και πως θα ξερουν και αυτες οτι εμεις ειμαστε εμβολιασμενοι;Θα σκαμε με τα πιστοποιητικα εμβολιασμου και θα μας επιτρεπουν να βλεπουμε τα βιβλιαρια τους ;Οι ανεμβολιαστοι ας την βρισκουν με τις γυναικες τους η ας ψωνιζουν απο τον δρομο η ας την βρισκουν μονοι τους...δεν χρωστανε τιποτα τα κοριτσια μας ουτε εμεις να ειμαστε εκτεθειμενοι στην ανευθυνοτητα του καθε βαρεμενου.Επισης και τα κοριτσια οφειλουν να σεβονται την δουλεια τους και την υγεια μας.Αυτα...