Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Στον πρωτο εγκλεισμο ανοιξαν τρεις εβδομαδες μετα την εστιαση.Στην καλυτερη περιπτωση θα γινει το ιδιο αλλιως μπορει να πιασουμε Πασχα...
To βλεπω να αργει παρα πολυ...κανα καλο callgirl υπαρχει? Στην Αθηνα γινετε χαμος...θεσσαλονικη μεχρι τωρα δεν βρηκα κατι καλο
Ενω αν ανοιξουν δεν θα ξερουμε σε ποια να πρωτοπαμε....
Σαλονικισταν.30-40 ευρω απλο για την ramona απο την βλαχια ενω θα επρεπε να την δινεις ενα 20αρικο και να σου λεει και ευχαριστω.Ας κλεισουν κιολας.. ετσι και αλλιως περα απο 1,2 στανταρακια που παμε ο καθενας μας δεν εχει τιποτα που να αξιζει.Αν δεν ριξουν τιμες στα προγραμματα και να πεταξουν με τις κλωτσιες τις κατσαριδες του ισλαμ απο εμενα δεν βλεπουν φραγκο.Και ναι πιστεψε με θα τους πονεσει, διοτι ημουν απο τους καλυτερους πελατες τους αλλα τα κοροιδα τελειωσαν.Τιμες λονδινου για υπηρεσιες του κωλου ας τα ξεχασουν.Στο κατω κατω με τα λεφτα που ζητανε η πας σε καποιο call girl η σε διαφορες βιζιτουλες σε κυκλους της νυχτας και γενικοτερα της πιατσας της πολης και κανονιζεις γαμισακι στα ιδια περιπου λεφτα.
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα και δυστυχως οι λιγες καλες τανες που ειχαμε σιγα σιγα φευγουν (πχ.αφροδιτη.. νομιζω σταματησε).... ξερεις κανα καλο callgirl ?αμα μπορεις στηλε πμ
Call girl στη θεσσαλονικη δεν αξιζει,εκτος αν ειναι κανενα υπερτουμπανο.Δεν ερχονται εδω πανω τα καλα των νοτιων.Προσωπικα εχω 2,3 τηλ απο βιζιτακια της πολης με νορμαλ εμφανιση και εξισου νορμαλ τιμες(υπηρεσιες δεν εχω παραπονο μεχρι τωρα).Πρεπει να εχεις γνωστο για να πας με τις συγκεκριμενες η καποιον απο τον κυκλο τους.Και εγω μην φανταστεις με κονε απο εναν φιλο πηγα.Η μια ειναι απο δυτικες συνοικιες γνωστη και στη νυχτα της πολης(τρελο κλαρινετο το γυρισε σε βιζιτα τα τελευται 2 χρονια)