Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.275
- Πόντοι
- 6.817
Ανοιξε το freehouse?
Προσυπογράφω!Παιδιά δεν παίζετε η λίλιανα η μιλφαρα είναι τρελά η γυναίκα γουστάρει αυτό που κάνει δεν υπάρχει κάποιος που να πάει και να μείνει απογοητευμένος
Παρασκευή πήγα Λιλιάνα και πείρα πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις. Πρώτον δεν έχω δει ούτε σε τσόντα αυτά που έκανα και δεύτερον ακόμα δεν έχω συνέλθει. Για έμενα είναι η καλύτερη στην Θεσσαλονίκη αν και εμφανισιακά δεν μου αρεσει και πολύ.Πέρασα με Λιλιάνα το πρωί. Ακόμη τρέμουν τα πόδια μου....
Παρασκευή πήγα Λιλιάνα και πείρα πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις. Πρώτον δεν έχω δει ούτε σε τσόντα αυτά που έκανα και δεύτερον ακόμα δεν έχω συνέλθει. Για έμενα είναι η καλύτερη στην Θεσσαλονίκη αν και εμφανισιακά δεν μου αρεσει και πολύ.Πέρασα με Λιλιάνα το πρωί. Ακόμη τρέμουν τα πόδια μου....
θα έπρεπε να έχει ένα ασθενοφόρο έξω από την Λιλιάνα σίγουρα θα χρειαστεί. μπορεί να σε πεθάνει στο γαμισι.Παρασκευή πήγα Λιλιάνα και πείρα πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις. Πρώτον δεν έχω δει ούτε σε τσόντα αυτά που έκανα και δεύτερον ακόμα δεν έχω συνέλθει. Για έμενα είναι η καλύτερη στην Θεσσαλονίκη αν και εμφανισιακά δεν μου αρεσει και πολύ.Πέρασα με Λιλιάνα το πρωί. Ακόμη τρέμουν τα πόδια μου....
Σωματάρα έχει η άτιμη, τρέλα, και αντοχή...μακάρι να ήταν έτσι, όλα τα μικρά πουτανάκια...!!
Η τσαρίνα είναι στο ανάκτορό της μετά το lockdown?
Ετσι που τα λετε ρε παιχτες εχω φυγει για Λιλιανα..!
Η τσαρίνα είναι στο ανάκτορό της μετά το lockdown?
Μια παει, μια δεν παει. περνε τηλεφωνο καθε φορα για να εισαι σιγουρος μην τραβιεσαι ως εκει τζαμπα.