Γειά σας παιδιά , αν και είμαι μπουρδελιαρης χρόνια τώρα έκανα λογαριασμό στο site για να αναφέρω μια πληροφορία σημαντική που έφτασε στα αυτιά μου , δεν ξέρω όμως αν είναι αλήθεια η ψέμα και απλώς θέλουν να μας κάνουν ζημιά.... Πρόκειται για την Λάρα μας.... Πήγε Βουλγαρία αλλά μάλλον δεν μπορεί να έρθει γιατί έχει κολλήσει κοροναιο.... Δεν θέλω να το πιστέψω, το πιο σίγουρο είναι να λένε παραμύθια ανταγωνιστές και αντίζηλοι της.... Αυτά.....
Η Λαρα δεν κολησε κοροναιο.Οποτε η πληροφορια σου ηταν λαθος.
Επισης να προσθεσω οτι δοκιμαστηκε η Εφη απο Φριξου κατι (Blue Dreams) πολυ δυνατο το μικρο! μ'αρεσε! Αυτη παντως παιζει να κανει και ακαποτα σε μεγαλο προγραμμα (αυτο μου εβγαλε μεσα στο δωματιο) το λεω γιατι εκει που καναμε 69 και της λεω γυρνα να σε γαμησω μου στηθηκε και ηταν ετοιμη να τον παρει χωρις καποτα απλα εγω εκανα 2-3 πουτσοτριψιματα για να δω τι παιζει και της λεω αντε φερε προφυλακτικο για να ξυπνησει.
Η Λάρα με τόσα αντισώματα πιστεύω πως δεν παίζει να έχει κολλήσει τίποτα
Ισως να μην μπορεί να ταξιδέψει , η να μην δοκίμασε ακόμα , ποιός ξέρει.
By the way την Αλιόνα είδα την έβγαλαν απο το άλλο σάιτ , ξέρει κανεις αν πήγε καμια Αθήνα η αν έφυγε τελείως απο την Ελλάδα ; Ελεγα να την δοκιμάσω τωρα που θα επέστρεφε , πιό πολύ για το gfe που έλεγαν , αλλα τελικά δεν γύρισε.