You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Πριν μέρες πέρασμα με την ΕΦΗ - Φριξου - "Blue Dream" 22 μαίων, Μολδαβία μεριά όπως λέει.
Πετίτ γυάλινο σωματάκι, κοριτσάκι, μακρύ μαλλί, νυχάρες, ωράιο κολαράκι στο ύψος του με πολύ καλό μουνάκι.
Το φόρτε της, η ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑ, λαρύγγι κανονικά...το δουλεύει, το ξέρει και της αρέσει.
Πιπινογκαυλάκι απο αυτά που μου αρέσουν.
Όσο θα κάτσει εδώ στη πολή μας, (δε την έχω ρωτήσει πόσο) θα την γαμάω όσο μπορώ.(Από τις λίγες που το έχει καταφέρει, να έχει πριβέ το κορμί μου, πολλές φορές).
Επίσης:
Σας παραθέτω παρακάτω, μία εξάδα πολύ καλή & δυνατή μάγκες μου, που έχω πάει τις τελευταίες μέρες.
(Σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια).
-Έφη/Blue Dream
-Σοφία-Ρουμάνα-Μιλφ/Βίλλες
-Λιλιάνα/Free House
-Λάρα/Bella Dona
-Βλάντα/Venus
-Εμανουέλα/Venus
Η σειρά είναι τυχαία....
Να'στε καλά και να γαμάτε καλύτερα κύριοι!!
Τα σέβη μου,
Με εκτίμηση
GALLAS
Πετίτ γυάλινο σωματάκι, κοριτσάκι, μακρύ μαλλί, νυχάρες, ωράιο κολαράκι στο ύψος του με πολύ καλό μουνάκι.
Το φόρτε της, η ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑ, λαρύγγι κανονικά...το δουλεύει, το ξέρει και της αρέσει.
Πιπινογκαυλάκι απο αυτά που μου αρέσουν.
Όσο θα κάτσει εδώ στη πολή μας, (δε την έχω ρωτήσει πόσο) θα την γαμάω όσο μπορώ.(Από τις λίγες που το έχει καταφέρει, να έχει πριβέ το κορμί μου, πολλές φορές).
Επίσης:
Σας παραθέτω παρακάτω, μία εξάδα πολύ καλή & δυνατή μάγκες μου, που έχω πάει τις τελευταίες μέρες.
(Σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια).
-Έφη/Blue Dream
-Σοφία-Ρουμάνα-Μιλφ/Βίλλες
-Λιλιάνα/Free House
-Λάρα/Bella Dona
-Βλάντα/Venus
-Εμανουέλα/Venus
Η σειρά είναι τυχαία....
Να'στε καλά και να γαμάτε καλύτερα κύριοι!!
Τα σέβη μου,
Με εκτίμηση
GALLAS
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.095
- Πόντοι
- 2.266
Περασμα απο το Golden lips να δω την δηθεν ελλεινιδα και κατα πασα πιθανοτητα Αλβανιδα Αφροδιτη φοβερο μουνι μπορω να πω αλλα δε ξερω μου εβγαλε μια αισθηση ξεπετας και δε δοκιμασα
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Περασμα απο το Golden lips να δω την δηθεν ελλεινιδα και κατα πασα πιθανοτητα Αλβανιδα Αφροδιτη φοβερο μουνι μπορω να πω αλλα δε ξερω μου εβγαλε μια αισθηση ξεπετας και δε δοκιμασα
Όντως πολύ καλό, στητό βυζάκι "2αρόγεμάτο3άρι".
φυσικό μου φάνηκε.
Χαμογελαστή, αλλά κάτι με έιπε φύγε γκαυλιάρη....ε και γω σαν υπάκουω παιδί, έφυγα....
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Χθες βραδυ πηρα την Αναστασια στο erotica ,30 ευρω και απολαυσα το απιθανο κωλαρακι της και ωραια πιπα Καλη καταθεση χωρις προβλημα χρονου παρεα με μικρο κοριτσακι.Γουστα για μενα που η νιοτη περασε!
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
ειναι πολύ χαλια το καινουριο site η μονον σε μένα φαίνεται αυτό??? κανένας δεν γράφει?
Απο κινητο ειναι ανυποφορο, τραγικη επιλογη η αλλαγη του. Καθολου χρηστικο
Πολύ νέκρα έπεσε φτάει η αλλαγή του forum η κάτι άλλο
Δυστυχώς η αλλαγή για τα κινητά είναι τραγική..μετά από πολλά χρόνια δε με κάνει κέφι ούτε καν να μπω...και αν μπω στα πρώτα 2 λεπτά έχω ήδη αγανακτήσει...πραγματικά αν αυτοί οι άνθρωποι που σχεδίασαν το νέο σαιτ πληρώθηκαν κιολας,υποκλίνομαι...
gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Πηγα προχθες απογευματινη βαρδια,στο πετρου ερημιτη,οπως ανεβαινεις απο μινωταυρου δεξια πλευρα το τελευταιο,σε αυτο που ηταν η ελενα η ρουμανα.
Βρηκα ρε μαγκες ενα μελαχρινο,20 χρονο απο ρουμανια,με μπουκλες,απιστευτες στητες 3ρες βυζαρες,κωλαρα,γενικοτερο στυλ λατινας.
Η κοπελα δεν εβγαζε φωτιες μεσα,παρολα αυτα ειναι ευγενικη και υπομονετικη,ακολουθαει οδηγιες,αλλα πανω απο ολα παιζει να ειναι πραγματικα οτι πιο όμορφο σε πιπινι εχω γαμισει τα τελευταια χρονια.
Βρηκα ρε μαγκες ενα μελαχρινο,20 χρονο απο ρουμανια,με μπουκλες,απιστευτες στητες 3ρες βυζαρες,κωλαρα,γενικοτερο στυλ λατινας.
Η κοπελα δεν εβγαζε φωτιες μεσα,παρολα αυτα ειναι ευγενικη και υπομονετικη,ακολουθαει οδηγιες,αλλα πανω απο ολα παιζει να ειναι πραγματικα οτι πιο όμορφο σε πιπινι εχω γαμισει τα τελευταια χρονια.
gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Ειδα και το καινουργιο,την κοντη μελαχρινη Αφροδιτη.
Ο ορισμος του τουμπανιασμενου κοντοπουτανου.
Εχεις συναγωνιστης εμπειρια απο αυτην?
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 50
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 7.191
Χθες το βράδυ αφού η καυλα έφτασε μέχρι τ αυτιά γτ πραγματικά βαρέθηκα τις ίδιες και τις ίδιες είπα να ψαχτώ και άλλου!!τεσπα ο δρόμος μου τα φέρε να ξεκινήσω από το paradise stydio.χτυπαω πόρτα μου ανοίγει η κυρία η οποία στην αρχή μου φανηκε Ξινή!!λες και ήρθα να τις πάρω κανα ενοίκιο!!μου λέει η κοπέλα είναι στο δωμάτιο έχει κανα 20λεπτο που μπήκε λογικά θα τελειώσει σε λίγο!!η πόρτα ανοίγει και βγαίνει μια ψηλή μελεχρινη από κορμί πολύ σούπερ!στο πρόσωπο την έκοψα για σίγουρα v35 με αρκετές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της!!γενικα που έβγαλε κάτι το άγριο bitch!!μου λέει περίμενε να καθαρίσω το ένα δωμάτιο και περίμενε αν θέλεις να μπεις μου λέει!!οποτε βγαίνει ένας από το δωμάτιο και λέει στην κυρία σου εδωσα 150ευρω και ρέστα δεν μου έδωσες!!και του απαντάει πήρες 2προγραμματα ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό 100+70:170.!!!!νταξει λέω από μέσα μου σε πιάσανε κότσο 170€!!!!!για σχεδόν 30λεπτα και να περιμένεις!!!εκλαψα τα χρήματα του!!!ο ίδιος ακόμα περισσότερο!!!))
Τεσπα η κοπέλα στο τσιμπουκι απίθανη όλο μέσα με σάλιο καυλα!!με χάλασε που πριν την πηδηξω μου έβαλε και τζελ!!!ελεος ήμαρτον!!προθυμη σ όλα και καλη συμμετοχή στο τέλος την έστησα στα τέσσερα με τα ψηλά της πόδια και το βυζι τούμπανο και δώσε!!πανω στην καυλα μου λέω θέλω να σε χύσω στο στόμα σου!!!μου απαντά δεν γίνεται δεν γαμιεται λέω!!γενικα άξιζε η φάτσα είναι άγρια αλλα από κορμί για πολλά γαμησια!!!
Τεσπα η κοπέλα στο τσιμπουκι απίθανη όλο μέσα με σάλιο καυλα!!με χάλασε που πριν την πηδηξω μου έβαλε και τζελ!!!ελεος ήμαρτον!!προθυμη σ όλα και καλη συμμετοχή στο τέλος την έστησα στα τέσσερα με τα ψηλά της πόδια και το βυζι τούμπανο και δώσε!!πανω στην καυλα μου λέω θέλω να σε χύσω στο στόμα σου!!!μου απαντά δεν γίνεται δεν γαμιεται λέω!!γενικα άξιζε η φάτσα είναι άγρια αλλα από κορμί για πολλά γαμησια!!!
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 5.646
Ούτε κρύο ούτε ζέστη!Ειδα και το καινουργιο,την κοντη μελαχρινη Αφροδιτη.
Πέρασμα πριν λίγο από Δούκισσα. Δηλώνει Κρητικιά (Αλβανίδα θα πω εγώ). Πολύ ωραίο μωρό, νεαρά, ωραίο κορμί, μικρό βυζί, αλλά ωραίο κώλο και ναζιάρικο. Καλή πίπα, θέλει σίγουρα να γράψει χιλιόμετρα το κοντέρ, καθώς είναι σχετικά άπειρη.
Επίσης νωρίτερα τσέκαρα Αφροδίτη, τουμπανιάρικο (όπως αναφέρουν κι οι υπόλοιποι), αλλά σαν να βαριόταν λίγο, Σαμπρίνα απέναντί στο Red light, αλλά αυτή βαριόταν ακόμη περισσότερο και τέλος Αναστασία στη βίλα δίπλα. Ψηλή, μελαχρινή, απίστευτο σώμα, αλλά βγήκε από δωμάτιο πολύ εκνευρισμένη και δεν είχε διάθεση, οπότε μεταβολή κι έφυγα.
Επίσης νωρίτερα τσέκαρα Αφροδίτη, τουμπανιάρικο (όπως αναφέρουν κι οι υπόλοιποι), αλλά σαν να βαριόταν λίγο, Σαμπρίνα απέναντί στο Red light, αλλά αυτή βαριόταν ακόμη περισσότερο και τέλος Αναστασία στη βίλα δίπλα. Ψηλή, μελαχρινή, απίστευτο σώμα, αλλά βγήκε από δωμάτιο πολύ εκνευρισμένη και δεν είχε διάθεση, οπότε μεταβολή κι έφυγα.
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα. Και για μένα πολύ δύσκολος ο χειρισμός του site και γι αυτό και δεν πολύ μπαίνω και δεν γράφω
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
φταίει η αλλαγή πιστεύω, εγώ γι'αυτο δεν μπαίνωΠολύ νέκρα έπεσε φτάει η αλλαγή του forum η κάτι άλλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις