You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
πλάτσα πλούτσα .....μετά τον Δεκαπενταύγουστο έχει βόλτα στην Ισλαμαμπάντ και αναφορά , αλήθεια ακόμη ταΐζουν τα Πάκια εκεί στην Μινώταυρου;;;; Εσείς που είδατε τα νέα μωρά κάντε καμιά περιγραφή ....άκου treeriver !!!! μεγάλε Άζα .... δοκίμασες καμία οπαδό του Συμπολίτη αν είναι από εκεί ;;;;
DOGBABY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
Δοκιμάστηκε η Αντρέα , εκ Κολομβίας στο χοτ λειντι και η Ολγα στο Ινκόγκνιτο την προηγούμενη Πέμπτη .
Κομοδίνο η Αντρεα συνεννόηση σε αγγλικά σπαστά με 40 την έβαλα στο τελος να μου κάνει ισπανικό και την έχυσα στις βυζαρες της και δεν έκλαψα τα λεφτά μου , αν και δεν το αναφερόταν στο προγραμμα δεν είπε όχι .
Μεγάλη φόλα η Ολγα εκ Ρωσίας πεταμένα τα λεφτά τουλαχιστον για το απλό δεν ξέρω πως κάνει περφορμ σε προγράμματα η τσατσα είχε αναφέρει και πρωκτικό .
Γενικά πολύ χαμηλό το επίπεδο παιδιά τόσο σε εμφάνιση όσο και σε απόδοση τη στιγμή που στην Αθήνα με τα μισά λεφτά γαμας κλάσης καλύτερα πουτανακια και βγάζεις γούστα
Κομοδίνο η Αντρεα συνεννόηση σε αγγλικά σπαστά με 40 την έβαλα στο τελος να μου κάνει ισπανικό και την έχυσα στις βυζαρες της και δεν έκλαψα τα λεφτά μου , αν και δεν το αναφερόταν στο προγραμμα δεν είπε όχι .
Μεγάλη φόλα η Ολγα εκ Ρωσίας πεταμένα τα λεφτά τουλαχιστον για το απλό δεν ξέρω πως κάνει περφορμ σε προγράμματα η τσατσα είχε αναφέρει και πρωκτικό .
Γενικά πολύ χαμηλό το επίπεδο παιδιά τόσο σε εμφάνιση όσο και σε απόδοση τη στιγμή που στην Αθήνα με τα μισά λεφτά γαμας κλάσης καλύτερα πουτανακια και βγάζεις γούστα
Nick_Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα... Ετοιμάζομαι για τσάρκα. Έχετε κατά νου κάποιο petite κορίτσι? Δεν με ενδιαφέρει μέγεθος βυζιών απλά πολύ λεπτή κατα προτίμηση κοντή και κατα προτίμηση ωραίο κώλο
η έφη στο φριξου 13 αλλά λείπει άλλη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση σε αυτά που θες η αναμπελ Πέτρου ερημίτη 2α ωραία κοπέλα χωρίς βιασύνηΚαλησπέρα... Ετοιμάζομαι για τσάρκα. Έχετε κατά νου κάποιο petite κορίτσι? Δεν με ενδιαφέρει μέγεθος βυζιών απλά πολύ λεπτή κατα προτίμηση κοντή και κατα προτίμηση ωραίο κώλο
Atsalovergas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 161
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα μάγκες,
γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το studio free house;
Μετά το κλείσιμο λόγω lockdown, δεν ξανάναψε το φωτάκι του.
γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το studio free house;
Μετά το κλείσιμο λόγω lockdown, δεν ξανάναψε το φωτάκι του.
gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Συναδελφοι,καποιος που εκανε πρωινη τσαρκα να ενημερωσει αν δουλευει η Ειρηνη ρουμανα στο Νικηφορου Ουρανου 26?
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
Φουλ στα προγράμματα το λιζακι στο hotlady..καλα ρε πόσο καιρό ειχατε να γαμησετε;
Σημείωση το κορίτσι είναι υπερτουμπανο και μέσα σταζει καυλα...η φατσα δεν λέει και πολλά, αλλά από κορμί 10αρι και διάθεση υπερκαυλωτικη...ακολουθει κριτική...
Σημείωση το κορίτσι είναι υπερτουμπανο και μέσα σταζει καυλα...η φατσα δεν λέει και πολλά, αλλά από κορμί 10αρι και διάθεση υπερκαυλωτικη...ακολουθει κριτική...
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Πραγματικά μάγκες....2 ώρες προσπαθούμε να δουμε την κοπέλα κ ολο σε πρόγραμμα ειναι. Τοσο καλή;;;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.379
- Πόντοι
- 266
το ξεμουνιασατε το λιζακι και τωρα δεν φαινεται πουθενα
αντε μαλακες....
αντε μαλακες....
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Φουλ στα προγράμματα το λιζακι στο hotlady..καλα ρε πόσο καιρό ειχατε να γαμησετε;
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Εγώ πέρασα στην αρχή της βάρδιας από την Λίζα στο Hot lady και κάποιος την έκλεισε 1 ώρα με το καλημέρα! Αφού έπρεπε να περιμένω 1 ώρα μόνο για να την δω την έκανα και πήγα στην Έμμα στο Golden lips. Πέρασα πολύ καλά, τέτοιο κορμί σαν της Έμμας δύσκολα βρίσκεις! Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο στούντιο δεν μου αρέσει, είναι παλιό σε κακή κατάσταση και μες στην μπίχλα, κάτι σε Μεταξουργείο Αθήνα μου θυμίζει. Αν δεν ήταν η Έμμα εκεί δύσκολα θα πατούσα ειλικρινά...
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Συναδελφοι,καποιος που εκανε πρωινη τσαρκα να ενημερωσει αν δουλευει η Ειρηνη ρουμανα στο Νικηφορου Ουρανου 26?
Απο Οκτωβρίο παλι θα έρθει.
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 50
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 7.191
Επίσκεψη στο hot lady σήμερα 4:30 ξημερώματα!!καταρχην το στούντιο αυτό μόνο στα gold studios δεν μπαίνει!λιζα κοκκινομάλλα πατρινια πρόσωπο οκ όχι αποκρουστικό λίγο τα δόντια είναι στραβά αλλα λεπτομέρειες.κορμι με καμπύλες πλούσιο στήθος ρόγα στητη βραζιλιάνικο κωλο με λίγο Παχακι!προγραμμα 70ευρω πήρα να αναφέρω ότι τα κάνει όλα πρωκτικό εννοείται.στην πίπα καλη όλο μέσα αλλα περίμενα να τον πάρει πιο πολύ ώρα στο στόμα της ένιωσα σαν να έκανε ξεπέτα!!στη συνέχεια δυο στάσεις με διάθεση η κοπέλα δεν μπορώ να πω μια χαρά!!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.968
- Πόντοι
- 3.346
Καλησπερα συναδελφοι! βλεπω στο διπλα σαιτ πολυ κολομβια μαζευτηκε..δλδ ηρθε νεο αιμα με γυφτοβουλγαρορουμανες απλα η κοροιδια εχει και τα ορια της..και δεν ειναι η καταγωγη τους τοσο..αλλα οτι τις πασαρουν ετσι για να δικαιολογησουν τα 40αρια+ για τοσο χαζους μας περνανε;;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.648
- Πόντοι
- 25.165
Για την Λαρα ξερει κανεις ποτε γυρναει ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις