Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Στον ξαπλοπουλο!
Τάκης Μπούκας ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
Στον ξαπλοπουλο!
επισης στα 100 είναι οι 2 επαναληψεις και όχι στα 80..
Η μιρελα εκείνη η μελαχρινή δεν είναι η ψηλή; Καλό γαμησι κάνει;Την έχεις πάρει;Βασικά πήρα αλιονα και μας τα λέτε λίγο παραφουσκωμενα παιδιά...καλές υπηρεσίες αλλά από εμφάνιση λαρα και μιρελα δεν είναι...Ένα κοριτσάκι της σειράς που απλά κάνει αυτό το 1 στα 10,το ότι δίνει φιλια και ειναι gfe..Για 1-2 επαναλήψεις καλή αλλά έως εκεί...επισης στα 100 είναι οι 2 επαναληψεις και όχι στα 80..
Συναγωνιστες μήπως ξέρει κανένας πέρσι μια Jessy ξανθιά που φορούσε που και που γυαλιά αν θα ξαναγυρισει;Τι γαμησι ήταν εκείνο πω πω
την έχω αραβωνιαστει μετά από τόσες φορές.αξιζει λογο εμφάνισης...Στα του αγώνα φέρεται σαν παιδάκι σε αποστειρωμένο προγραμμα.Η μιρελα εκείνη η μελαχρινή δεν είναι η ψηλή; Καλό γαμησι κάνει;Την έχεις πάρει;
έχει σταματήσει...Έχει γκόμενο και συζειΣυναγωνιστες μήπως ξέρει κανένας πέρσι μια Jessy ξανθιά που φορούσε που και που γυαλιά αν θα ξαναγυρισει;Τι γαμησι ήταν εκείνο πω πω
το βυζάκια δεν είναι ομως μιρελισιο...Είναι νερουλισιο..συν ότι ο κωλος δεν είναι πεταχτος...λεπτή είναι και συμμετοχή έχει καλή...Αλλά είπαμε δεν έχει κατι το ιδιαίτερο πλην της διάθεσης να σε κάνει μόνιμο πελάτη...άσε τα σιδεράκια....χαμογελάει και βλέπω τον σλοθ από τα γκουνιειιςκαι σε εμένα 100 μου είπε για δυο χυσίματα. Τώρα στα 80 πιθανόν να του έκανε έκπτωση.
σ' αυτο που διαφωνω μαζι σου ειναι πρωτον οτι εχει skiny μοντελισιο σωμα με μικρο βυζι οπως εχουν τα μοντελα. προς θεου μην παρεξηγηθω για το σωμα της εννοω οτι ειναι μοντελισιο και οχι οτι ειναι μοντελο. Συν οτι η επιδερμιδα της ειναι πολυ απαλη και βελουδινη.
επισης ενα αλλο ειναι οτι δειχνει πολυ πιο νεα απο οτι ειναι. 27 χρ. και δειχνει για 20 χρ.
οσο για το σεξ μονος σου το λες οτι ειναι gfe οπως γουσταρουν οι περισσοτεροι και εχει πολυ καλή συμετοχη σε ολη την διαρκεια της πραξης.
Υ.Γ. Ο φιλος ο Μπούκας πως και δεν πήγε ακάμα προς τα εκεί καμιά βόλτα να δοκιμάσει το πιπίνι ;)
Βασικά άμα δεις στον οδηγό κριτικών , αν δεν κάνω λάθος προτείνει να βάλεις και τα προγράμματα της κοπέλας , άσχετα αν κανείς δεν το κάνει.Φίλε αυτό δεν ήταν κριτική.. Ήταν ο τσατσος που περιέγραφε τις υπηρεσίες της κοπέλας ..Σοβαρευτείτε λίγο.
το βυζάκια δεν είναι ομως μιρελισιο...Είναι νερουλισιο..συν ότι ο κωλος δεν είναι πεταχτος...λεπτή είναι και συμμετοχή έχει καλή...Αλλά είπαμε δεν έχει κατι το ιδιαίτερο πλην της διάθεσης να σε κάνει μόνιμο πελάτη...άσε τα σιδεράκια....χαμογελάει και βλέπω τον σλοθ από τα γκουνιειις
Ακομα με την μιρελα ασχολειστε; ο κοσμος παει μπροστα!
Περα απο την πλακα με αυτην τη κοπελα αν και εμφανισιακα ειναι σουπερ ειδικα παλιοτερα,εποχες βαρδαρη και λιγο μετα που ηρθε στα στουντιο...δεν κολλησαμε ποτε σε θεμα χημειας..οσες φορες την ειχα παρει ηταν λες και καναμε μια ξεπετα και δρομο..οσπου καποια στιγμη ειπα φτανει τζαμπα λεφτα δινω!
το βυζάκια δεν είναι ομως μιρελισιο...Είναι νερουλισιο..συν ότι ο κωλος δεν είναι πεταχτος...λεπτή είναι και συμμετοχή έχει καλή...Αλλά είπαμε δεν έχει κατι το ιδιαίτερο πλην της διάθεσης να σε κάνει μόνιμο πελάτη...άσε τα σιδεράκια....χαμογελάει και βλέπω τον σλοθ από τα γκουνιειις
Κανονισε παπα..να ειναι παπας το μωρο και αντι για κρεμα να φαμε φολα!
Πλακα κανω βρε..τόσες καλές κριτικές έχει γέροντα jakuza, δεν έγραψα μόνο εγώ θετικά σχόλια για την Αλιόνα αλλά και αρκετοί άλλοι συναγωνιστές.
λες να σου φαίνομαι ότι κάνω promosion?
επίσης αν διάβασες έγραψα θετικά σχόλια και για την Ρίνα στο Ξύλινο της Μινωταύρου και σε επικαλέστηκα για τις πληροφορίες που είχες δώσει τότε που την πήρες.
Πλακα κανω βρε..
Για την ρινα που λες,πηγα μετα κανα δυο φορες για επαναληψη..αλλα δεν μου εκανε το κλικ να ξαναπερασω μαζι της κατι σε ντεκαβλε μου εβγαζε..και μαλλον δυσκολα να ξαναπαω.
Pope προτιμώ Λίλιανα που με στραγγιξε!όρμα στην Αλιόνα για να περάσεις καλά και να αναζωογονηθείς. ;) Κρέμα το μωρό λέμε κρέμα