Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

ChrisGeorge69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Νεοπας εδω για πείτε Καλύτερα μπουρδελα σε σχέση με ποιότητα κ τιμή? Τι παίζει γενικότερα?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
270
Πόντοι
36
το εχουν αναφερει πολλοι συναγωνιστες αυτο σε πιο πισω σελιδες (αν ανατρεξεις καμια 10-15 σελιδες πισω θα το δεις) οτι καποιοι οίκοι και κοπελες δεχονται τους μεταναστες. Επειδη και εγω εκοψα πλεον τις τακτικες βολτες στα σπιτακια δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια ποια σπιτακια και ποιες κοπελες δεχονται λαθρομεταναστες
Εχετε καταλαβει οτι οπως σε ολα τα πεδια (την επαρχια μας, τα εξοχικα μας,την ιδια μας την πατριδα) εχουμε παραχωρησει πλεον και την πρωτοβουλια στον πληρωμένο ερωτα στα σπιτακια σε αλλοδαπους...Διαβαζω (και προσωπικα ο ιδιος) οτι ολο και περισσότεροι φιλοι εχουν κόψει τις επισκεψεις λόγω της αυξημενης παρουσιας ανεμβολιαστων και αμφιβολου επιπεδου καθαριότητας μελαμψων επισκεπτων.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076
Σ αυτό που είπε πιο πριν ο φίλος θέλω να ρωτήσω παραδίπλα από το Venus και δίπλα από το ξύλινο σπιτάκι έχει ένα κτίριο και μαζεύονται εκεί κατά 10δες τέτοιοι.. Τι γίνεται τους φιλοξενούν? Είναι λίγο εκνευριστικό σαν θέαμα να πας να  :zfuck: και να βρίσκονται εκεί πέρα
      Επειδή ήμουν αυτές τις μέρες αρκετές φορές στην περιοχή και απόγευμα και βράδυ είδα λίγους να περιφέρονται εξω λόγω κρύου και η είσοδος να είναι γεμάτη.αν κοιτάξεις το βράδυ επάνω θα δεις όλο τον όροφο να είναι φωτισμένος επόμενως  νομίζω ότι φιλοξενούνται εκεί. Προχθές κατά τις 4 το μεσημέρι πάρκαρα ακριβώς απέναντι από το ξύλινο είχε και αέρα και βλέπω μια γκόμενά γαμευσημη θα έλεγα φαινόταν ξένη φώναξε κάποιον τύπο που την περίμενε στην Νικηφόρου Ουρανού και αφού στάθηκαν και μίλησαν για λίγο και μπήκαν στο κτήριο με τα πακια.

λιωστης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
6
Like
190
Πόντοι
280
Καλησπέρα μύστες. Καινούργιος στο φόρουμ. Θα ανέβω Θεσσαλονίκη τέλος του μήνα και θέλω να μάθω που έχει μπουρδέλα με ελεύθερο στοματικό και γλειψαρχιδισμο. Ευχαριστώ συνάδελφοι

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα μύστες. Καινούργιος στο φόρουμ. Θα ανέβω Θεσσαλονίκη τέλος του μήνα και θέλω να μάθω που έχει μπουρδέλα με ελεύθερο στοματικό και γλειψαρχιδισμο. Ευχαριστώ συνάδελφοι
Πολλά ζητάς!Κόψε κάτι! :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.705
Πόντοι
25.165
Ποιος μακακας πηγε σε σημερα πρωι σε σπιτακι και ζητουσε απο την κοπελα με το ζορι να γαμησει χωρις καποτα? Το εχουν καψει μερικοι.

mastoras666

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σ αυτό που είπε πιο πριν ο φίλος θέλω να ρωτήσω παραδίπλα από το Venus και δίπλα από το ξύλινο σπιτάκι έχει ένα κτίριο και μαζεύονται εκεί κατά 10δες τέτοιοι.. Τι γίνεται τους φιλοξενούν? Είναι λίγο εκνευριστικό σαν θέαμα να πας να  :zfuck: και να βρίσκονται εκεί πέρα
Σου χαλανε την αισθητικη;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ποιος μακακας πηγε σε σημερα πρωι σε σπιτακι και ζητουσε απο την κοπελα με το ζορι να γαμησει χωρις καποτα? Το εχουν καψει μερικοι.

ότι το έχουν κάψει μερικοί εξυπακούεται. Αλλά διευκρίνισε σε ποια κοπέλα ήταν, μήπως ήταν στην δικιά σου την τσαρίνα;

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0

Μαλακίες της πουτάνας και της τσατσάς. Μην τις πιστεύετε δεν παίζονται στο  ψέμα !

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Καλησπέρα και καλή χρονιά... Λίγο απουσίας μου στην μαμά πατρίδα έχω χάσει λίγο την μπάλα...για πείτε σήμερα τι καλό παίζει;; Έτσι για αρχή της χρονιάς...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
      Επειδή ήμουν αυτές τις μέρες αρκετές φορές στην περιοχή και απόγευμα και βράδυ είδα λίγους να περιφέρονται εξω λόγω κρύου και η είσοδος να είναι γεμάτη.αν κοιτάξεις το βράδυ επάνω θα δεις όλο τον όροφο να είναι φωτισμένος επόμενως   νομίζω ότι φιλοξενούνται εκεί. Προχθές κατά τις 4 το μεσημέρι πάρκαρα ακριβώς απέναντι από το ξύλινο είχε και αέρα και βλέπω μια γκόμενά γαμευσημη θα έλεγα φαινόταν ξένη φώναξε κάποιον τύπο που την περίμενε στην Νικηφόρου Ουρανού και αφού στάθηκαν και μίλησαν για λίγο και μπήκαν στο κτήριο με τα πακια.
Ακριβώς αυτό πολλές έχω πετύχει ξένες νεαρές και τύποι νεαροί μαζί τους τι είναι πάλι αυτοί? Από ΜΚΟ? Τους πληρώνουν για να είναι μαζί τους ή πληρώνουν τις γκόμενες να τους κάθονται ένας που να γνωρίσει δεν μας έχει πει τι γίνεται  :think:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μαλακίες της πουτάνας και της τσατσάς. Μην τις πιστεύετε δεν παίζονται στο  ψέμα !

μην το λες τύπε είναι πολύ πιθανό να έγινε, με τόσα που γράφτηκαν αυτές τις μέρες στο νήμα της μπουρδελοκατάστασης. Υπάρχουν πολλοί ρομαντικοί μύστες που θέλουν μόνο μια μικρή σπίθα για να πυροδοτήσουν τη φωτιά (μεταφορικά αναφέρω την σπίθα και την φωτιά).

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
μην το λες τύπε είναι πολύ πιθανό να έγινε, με τόσα που γράφτηκαν αυτές τις μέρες στο νήμα της μπουρδελοκατάστασης. Υπάρχουν πολλοί ρομαντικοί μύστες που θέλουν μόνο μια μικρή σπίθα για να πυροδοτήσουν τη φωτιά (μεταφορικά αναφέρω την σπίθα και την φωτιά).
η ζημιά έγινε...ελπίζω η κοπέλα να κινηθεί όπως πρέπει

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Σιγά μην κάτσω να σκάσω. Η κοπέλα μπορεί σε δύο μήνες να δουλεύει στην Αθήνα και να ονομάζεται Μαρί , Ειρήνη ή όπως αλλιώς γουστάρει. Δεν τη νοιάζει τίποτα από όσα γράφονται ούτε αυτή ούτε το μαγαζί. Εδώ μέσα διαβάζουμε 100-200  το νήμα. Μειοψηφία μπροστά στους χιλιάδες επισκέπτες στους οίκους ετησίως.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα και καλή χρονιά... Λίγο απουσίας μου στην μαμά πατρίδα έχω χάσει λίγο την μπάλα...για πείτε σήμερα τι καλό παίζει;; Έτσι για αρχή της χρονιάς...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Αν θες για την πρωινή βάρδια πήγαινε στην Αλιόνα από τις βίλλες δουλεύει σήμερα στο golden lips ως τις 8μμ. Για βραδινή βάρδια μετά τις 8μμ πήγανε στην Λιλιάνα στο free house

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Αν θες για την πρωινή βάρδια πήγαινε στην Αλιόνα από τις βίλλες δουλεύει σήμερα στο golden lips ως τις 8μμ. Για βραδινή βάρδια μετά τις 8μμ πήγανε στην Λιλιάνα στο free house
αυτό το κουκλακι την Αλιόνα την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι από τις φωτογραφίες και μόνο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αυτό το κουκλακι την Αλιόνα την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι από τις φωτογραφίες και μόνο

μπορεί να πάω μια βόλτα σήμερα στην Αλιόνα, αν προλάβω μέχρι τις 8μμ που θα είναι.

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Ευχαριστώ...η ακόμα έχει ελεύθερα πιασίματα...γλωσσοφιλα;;

Stories

Νέο!

Stories