ChrisGeorge69
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Νεοπας εδω για πείτε Καλύτερα μπουρδελα σε σχέση με ποιότητα κ τιμή? Τι παίζει γενικότερα?
Εχετε καταλαβει οτι οπως σε ολα τα πεδια (την επαρχια μας, τα εξοχικα μας,την ιδια μας την πατριδα) εχουμε παραχωρησει πλεον και την πρωτοβουλια στον πληρωμένο ερωτα στα σπιτακια σε αλλοδαπους...Διαβαζω (και προσωπικα ο ιδιος) οτι ολο και περισσότεροι φιλοι εχουν κόψει τις επισκεψεις λόγω της αυξημενης παρουσιας ανεμβολιαστων και αμφιβολου επιπεδου καθαριότητας μελαμψων επισκεπτων.το εχουν αναφερει πολλοι συναγωνιστες αυτο σε πιο πισω σελιδες (αν ανατρεξεις καμια 10-15 σελιδες πισω θα το δεις) οτι καποιοι οίκοι και κοπελες δεχονται τους μεταναστες. Επειδη και εγω εκοψα πλεον τις τακτικες βολτες στα σπιτακια δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια ποια σπιτακια και ποιες κοπελες δεχονται λαθρομεταναστες
Επειδή ήμουν αυτές τις μέρες αρκετές φορές στην περιοχή και απόγευμα και βράδυ είδα λίγους να περιφέρονται εξω λόγω κρύου και η είσοδος να είναι γεμάτη.αν κοιτάξεις το βράδυ επάνω θα δεις όλο τον όροφο να είναι φωτισμένος επόμενως νομίζω ότι φιλοξενούνται εκεί. Προχθές κατά τις 4 το μεσημέρι πάρκαρα ακριβώς απέναντι από το ξύλινο είχε και αέρα και βλέπω μια γκόμενά γαμευσημη θα έλεγα φαινόταν ξένη φώναξε κάποιον τύπο που την περίμενε στην Νικηφόρου Ουρανού και αφού στάθηκαν και μίλησαν για λίγο και μπήκαν στο κτήριο με τα πακια.Σ αυτό που είπε πιο πριν ο φίλος θέλω να ρωτήσω παραδίπλα από το Venus και δίπλα από το ξύλινο σπιτάκι έχει ένα κτίριο και μαζεύονται εκεί κατά 10δες τέτοιοι.. Τι γίνεται τους φιλοξενούν? Είναι λίγο εκνευριστικό σαν θέαμα να πας να και να βρίσκονται εκεί πέρα
Πολλά ζητάς!Κόψε κάτι!Καλησπέρα μύστες. Καινούργιος στο φόρουμ. Θα ανέβω Θεσσαλονίκη τέλος του μήνα και θέλω να μάθω που έχει μπουρδέλα με ελεύθερο στοματικό και γλειψαρχιδισμο. Ευχαριστώ συνάδελφοι
Σου χαλανε την αισθητικη;Σ αυτό που είπε πιο πριν ο φίλος θέλω να ρωτήσω παραδίπλα από το Venus και δίπλα από το ξύλινο σπιτάκι έχει ένα κτίριο και μαζεύονται εκεί κατά 10δες τέτοιοι.. Τι γίνεται τους φιλοξενούν? Είναι λίγο εκνευριστικό σαν θέαμα να πας να και να βρίσκονται εκεί πέρα
Ποιος μακακας πηγε σε σημερα πρωι σε σπιτακι και ζητουσε απο την κοπελα με το ζορι να γαμησει χωρις καποτα? Το εχουν καψει μερικοι.
Ποιος μακακας πηγε σε σημερα πρωι σε σπιτακι και ζητουσε απο την κοπελα με το ζορι να γαμησει χωρις καποτα? Το εχουν καψει μερικοι.
Ακριβώς αυτό πολλές έχω πετύχει ξένες νεαρές και τύποι νεαροί μαζί τους τι είναι πάλι αυτοί? Από ΜΚΟ? Τους πληρώνουν για να είναι μαζί τους ή πληρώνουν τις γκόμενες να τους κάθονται ένας που να γνωρίσει δεν μας έχει πει τι γίνεταιΕπειδή ήμουν αυτές τις μέρες αρκετές φορές στην περιοχή και απόγευμα και βράδυ είδα λίγους να περιφέρονται εξω λόγω κρύου και η είσοδος να είναι γεμάτη.αν κοιτάξεις το βράδυ επάνω θα δεις όλο τον όροφο να είναι φωτισμένος επόμενως νομίζω ότι φιλοξενούνται εκεί. Προχθές κατά τις 4 το μεσημέρι πάρκαρα ακριβώς απέναντι από το ξύλινο είχε και αέρα και βλέπω μια γκόμενά γαμευσημη θα έλεγα φαινόταν ξένη φώναξε κάποιον τύπο που την περίμενε στην Νικηφόρου Ουρανού και αφού στάθηκαν και μίλησαν για λίγο και μπήκαν στο κτήριο με τα πακια.
Μαλακίες της πουτάνας και της τσατσάς. Μην τις πιστεύετε δεν παίζονται στο ψέμα !
η ζημιά έγινε...ελπίζω η κοπέλα να κινηθεί όπως πρέπειμην το λες τύπε είναι πολύ πιθανό να έγινε, με τόσα που γράφτηκαν αυτές τις μέρες στο νήμα της μπουρδελοκατάστασης. Υπάρχουν πολλοί ρομαντικοί μύστες που θέλουν μόνο μια μικρή σπίθα για να πυροδοτήσουν τη φωτιά (μεταφορικά αναφέρω την σπίθα και την φωτιά).
η ζημιά έγινε...ελπίζω η κοπέλα να κινηθεί όπως πρέπει
Καλησπέρα και καλή χρονιά... Λίγο απουσίας μου στην μαμά πατρίδα έχω χάσει λίγο την μπάλα...για πείτε σήμερα τι καλό παίζει;; Έτσι για αρχή της χρονιάς...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
αυτό το κουκλακι την Αλιόνα την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι από τις φωτογραφίες και μόνοΑν θες για την πρωινή βάρδια πήγαινε στην Αλιόνα από τις βίλλες δουλεύει σήμερα στο golden lips ως τις 8μμ. Για βραδινή βάρδια μετά τις 8μμ πήγανε στην Λιλιάνα στο free house
αυτό το κουκλακι την Αλιόνα την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι από τις φωτογραφίες και μόνο
Ευχαριστώ...η ακόμα έχει ελεύθερα πιασίματα...γλωσσοφιλα;;