Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Σιγα ρε τυπε 2 φορες την εχω παρει δεν ειναι τοσο αδυνατη οσο λες χαλαρωσε λιγοΣτο αδύνατη θα έβαζα και ένα πολύ από μπροστά
Σιγα ρε τυπε 2 φορες την εχω παρει δεν ειναι τοσο αδυνατη οσο λες χαλαρωσε λιγοΣτο αδύνατη θα έβαζα και ένα πολύ από μπροστά
Tsarina is back !!! Πριν κάνα 3ωρο της έριξα ένα ξεγυρισμένο !!!
ηταν λιγο κομοδινο παλια. Δεν ξερω αν εστρωσε.Eιχα προσπαθησει να την εχω 1η αλλαγη οταν δουλευε στα 3δυμα ,καπου μειναμε γιατι δεν προσπαθουσε να σε κερδισει ειχε εφοδια παντως κατα την αποψη μου.Ευχαριστω για την ενημερωση ,ποτε μη λες ποτε μπορει να εγινε θερμαστρα!
Μηπως μπορεις να περιγραψεις το προσωπο της και γιατι ξενερωσες,ειναι τιποτε σπυριαρα με ανδρογενη χαρακτηριστικα και τρομαζει οποιον τη βλεπει?ΗΕβελινα τιμα τα λεφτα που παιρνει,δουλευει ακαταπαυστα και εξυπηρετει τον κοσμο,η τσαρινα καθε ποτε δουλευει κανεις δεν γνωριζει,ποιος ο λογος να την επισκεφθουμε γιατι ωραιοτερη δεν ειναι κατα την αποψη μου,την πηρα παλαιοτερα ,δεν συγκρινεταιμε την ξανθια κοπελαρα.Μινι περασμα σημερα για να δω εβελινα ελενη με στοχευμενη βολτα για τσαρινα. Εβελινα ωραια βυζια μολις ειδα την φατσα της ξενερωσα και εφυγα. Ειδα ελενη ωραιο φαινεται οντως λεπτουλα αλλα οχι υπερβολικα λεπτη απλα η φατσα της δεν μου βγαζει κατι προστυχο φαινεται ησυχο κοριτσακι αλλα οπως λενε τα σιγανα ποταμακια κανουν καλο σεξ. Τωρα περιμενω τσαρινα ειναι κλειστα και δεν νομιζω να εμφανιστει. Αυτα τα ολιγα απο μενα.
Σε οτι αφορά το πρόσωπο και εγω την εβελίνα την θεωρω απο τις ομορφότερες που έχω πάρει , αλλά μάλλον γούστα ειναι αυτά ... όπως και στον σωματότυπο άλλος την θέλει skinny άλλος με πιασίματα και άλλος χοντρηΜηπως μπορεις να περιγραψεις το προσωπο της και γιατι ξενερωσες,ειναι τιποτε σπυριαρα με ανδρογενη χαρακτηριστικα και τρομαζει οποιον τη βλεπει?ΗΕβελινα τιμα τα λεφτα που παιρνει,δουλευει ακαταπαυστα και εξυπηρετει τον κοσμο,η τσαρινα καθε ποτε δουλευει κανεις δεν γνωριζει,ποιος ο λογος να την επισκεφθουμε γιατι ωραιοτερη δεν ειναι κατα την αποψη μου,την πηρα παλαιοτερα ,δεν συγκρινεταιμε την ξανθια κοπελαρα.
Μηπως μπορεις να περιγραψεις το προσωπο της και γιατι ξενερωσες,ειναι τιποτε σπυριαρα με ανδρογενη χαρακτηριστικα και τρομαζει οποιον τη βλεπει?ΗΕβελινα τιμα τα λεφτα που παιρνει,δουλευει ακαταπαυστα και εξυπηρετει τον κοσμο,η τσαρινα καθε ποτε δουλευει κανεις δεν γνωριζει,ποιος ο λογος να την επισκεφθουμε γιατι ωραιοτερη δεν ειναι κατα την αποψη μου,την πηρα παλαιοτερα ,δεν συγκρινεταιμε την ξανθια κοπελαρα.
Ναι στο δεύτερο είναι πάντα. Που έχει την πόρτα όλο ευθεία , ενω το νο1 είναι στα δεξιά σου η πόρτα έτσι οπως πας.Εγω θελω να ρωτησο κατι πρωτου απαντησω. Το σπιτακι που δουλευει η Εβελινα ειναι ετσι οπως εχει τα 3 σπιτακια μαζεμενα εκει, το στουντιο νο.2 ?
Νομίζω την είχα δει στο άλλο σάιτ αυτην που λες , αν λέμε την ίδια ... αλλα δεν υπάρχει πλέον η σελίδα της.Μηπως γνωριζει κανεις μια Αλεξάνδρα απο Ουκρανία που εδρευει? Την ειχα συναντησει Νικ. Ουρανου 1 μετα φριξου 15 και εκτοτε αγνοείται η τυχη της.
Ναι στο δεύτερο είναι πάντα. Που έχει την πόρτα όλο ευθεία , ενω το νο1 είναι στα δεξιά σου η πόρτα έτσι οπως πας.
Οπως είπα και πιο πάνω γουστα είναι αυτά , δηλαδη η πιο άσχημη ρωσίδα είναι πιο όμορφη απο την πιό όμορφη ρουμάνα ; Δύσκολα ... Δεν λέω οτι η Νατάσα είναι η πιό άσχημη ρωσίδα , ουτε οτι η εβελίνα είναι η πιο όμορφη ρουμάνα , απλα για μένα η εβελίνα είναι πιο όμορφη απο την νατάσα , όπως και για τον φίλο πιο πάνω τον παλαίμαχο , μπορει εμεις να είμαστε μόνο 2 στους 100 , μπορει και περισσότεροι ποιός ξέρειΔεν χρειάζεται να μαλώνουμε για ιερόδουλες ,η Εβελινα και μένα είναι η αγαπημένη μου αλλά το αδύναμο σημείο της είναι το πρόσωπο της γιατί και ωραία πόδια έχει και βυζιά θεϊκά έχει και κωλαράκι ωραίο έχει (τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια γιατί τώρα πήρε κάτι κιλακια )αν ήταν και όμορφη συν όλα αυτά θα ήταν εσκορτ των 150 ευρό.. Η Νατάσα έχει πιο ωραίο πρόσωπο γιατί είναι και Ρωσίδα .
Ακομη χειροτερα δλδ δεν ηξερες ουτε που δουλευει καλα καλα,αλλα προλαβες και ξενερωσες μολις αντικρυσες το προσωπο της.Οσο για αυτα που γραφεις για προγραμματα λαθος μερος βρηκες. Οπαλαιμαχος θελει με 60 ευρω δυο γαμησια ας εχουν και λιγες ωρες διαφορα δε χαλασε ο κοσμος,αυτο βρισκω στην Εβελιναρα και σε καμμια αλλη και πιστεψε με εχω παρει πολλες.Εγω θελω να ρωτησο κατι πρωτου απαντησω. Το σπιτακι που δουλευει η Εβελινα ειναι ετσι οπως εχει τα 3 σπιτακια μαζεμενα εκει, το στουντιο νο.2 ?
καλησπερα συναγωνιστες, μια ερωτηση. Η Αλισσια που καποτε ητανε στο stdio hot lady ξερουμε αν ειναι σε κανενα αλλο μαγαζι?? θυμαμαι ητανε καμια 30αρια και τιμιο στανταρακι
Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε για ιερόδουλες ,η Εβελινα και μένα είναι η αγαπημένη μου αλλά το αδύναμο σημείο της είναι το πρόσωπο της γιατί και ωραία πόδια έχει και βυζιά θεϊκά έχει και κωλαράκι ωραίο έχει (τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια γιατί τώρα πήρε κάτι κιλακια )αν ήταν και όμορφη συν όλα αυτά θα ήταν εσκορτ των 150 ευρό.. Η Νατάσα έχει πιο ωραίο πρόσωπο γιατί είναι και Ρωσίδα .
Ωραια, αρα στην σωστη μπηκα. Για να απαντησω λοιπον στον παλαιμαχο. Ουτε ειπα οτι ειναι σπυριαρα ουτε τιποτα. Γουστα ειναι αυτα. Τωρα τι να σου πω, οτι η φατσα της μου φανηκε σαν 15χρονο σε σωμα 30αρας? Τι να λεει. Εγω περιμενα να δω το ξανθο το μαλλι το σεξουαλικο οπως εχει στις φωτος στο αλλο σαιτ και δεν ειδα τιποτα τετοιο. Οσο για αυτα που λετε για τσαρινα και εβελινα. Σιγουρα και οι 2 δεν εχετε περασει σε μεγαλα προγραμματα με την τσαρινα και μπαινατε μονο με το απλο, ξερω τσουζει που υπαρχουν "πονηρες" πουτανες που αμα δεν σκασεις λεφτα δεν σου κανουν παπαδες αλλα δυστηχως η ευτυχως η τσαρινα τα δινει ολα εκει. και εγω αν παω με τσαρινα στο 30ε το απλο χειροτερα θα περασω απο οτι αμα π.χ παω με 30ε στην Αφρο. Στο μεγαλο προγραμμα ομως η τσαρινα της βαζει ολες κατω ακομα και εσκορτ που πληρωνουν μερικοι 200αρια και 300αρια. Αυτα απο μενα.