Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Σεβασμιοτατε έτσι ακριβως είναι. Πριν δυο εβδομάδες περασα με την Ιρα την Μολδαβη με το απλο των 30 δοκιμαδτικα.Επειδή μου αρεσε το μωρό ειπα την αλλη φορά να την απολαυσω στο πρόγραμμα με τζακουζι.Οταν ρώτησα τιμες μου έφυγε η μαγκια.Για 40 λεπτα λεει 120 ευρώ και για μια ωρα 150 ευρώ.Να σε πηδηξω θελω της ειπα οχι να σε αγορασω.υποτονική είναι η κίνηση εδώ και πολύ καιρό. Αν και εγώ έχω πολύ καιρό να βγω τσάρκα τα μαθαίνω τα νέα από φίλους που βγαίνουν για τσάρκα αρκετά συχνά.
Εγώ ως εξήγηση που έχω να δώσω για την πτώση αυτή και αποτελεί καθαρά προσωπική μου άποψη (κάποιοι μπορεί να συμφωνουν κάποιοι όχι), είναι οι εξωφρενικές τιμές που παίζουν στις πιο εξεζητημένες υπηρεσίες. Γιατί αν κρίνουμε από το απλό πρόγραμμα των 30 ευρώ ελάχιστοι το προτιμάνε λόγο ότι οι υπηρεσίες είναι εντελώς τυποποιημένες και για τον πούτσο (συνήθως με το 30αρι μπαίνει κάποιος μόνο αν είναι πολύ φορτωμένος από καύλα ή κανένας φοιτητής λόγο έλλειψης χρημάτων και γενικά περιστασιακοί πελάτες που βγαίνουν για τσάρκα 5-6 φορές το χρόνο). όλοι οι υπόλοιποι του αθλήματος που ζητάμε υπηρεσίες καλές και κάτι ποιο εξεζητημένο αναγκαστικά θα το πληρώσουμε πολύ αδρά με αποτέλεσμα πολλοί να απέχουν από το άθλημα λόγο των τιμών. Γιατί με ελάχιστα ευρώ παραπάνω από την τιμολογιακή πολιτική κάποιον στούντιο ο άλλος θα επιλέξει ένα call girl