suckablack
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω συναγωνιστη, καλο βραδυ και καλα γαμησια να χεις!Πλέον θα την βρεις Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη πρωινή στο studio αφρος αρχές Νικηφόρου ουρανού
Ευχαριστω συναγωνιστη, καλο βραδυ και καλα γαμησια να χεις!Πλέον θα την βρεις Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη πρωινή στο studio αφρος αρχές Νικηφόρου ουρανού
Όλα αυτά τα χρόνια όσες λένε ότι είναι Ισπανίδες ιταλιδες τσεχες υπήρχε έστω μια που να ήταν όντως? Στην Ελλάδα ότι δηλωσεις είσαιΠήγα να δω την 19χρονη Ισπανίδα στο paradise 1 και η τσατσά με λέει Βουλγάρα
Wtf βέβαια η κοπελιά έκανε ωραία επίδειξη στο σαλονι λες ήταν στριπτίζαδικο
Την ελενα την ελληνίδα εννοείς?
Τζάμπα χτυπιέσαι με την Τζαστιν. Ούτε γλωσσόφιλα, ούτε τίποτα! Κλεψύδρα 10λεπτη και αν δεν τα καταφέρεις τον πουλο! Μόνο παπά στο σαλόνι για να μπεις και μετά τζίφος... Μακριααααααά!Την Τζάστιν την γνωστή εδώ και χρόνια την ξανθιά milf ,την έχει γλωσσοφιλιση ποτέ κανείς ρε μάγκες???εγώ όσο χρήμα και ν έσπασα μαζί της ποτέ!
Η Έλενα η ελληνίδα Ναι και γλυφοκωλι! Αλλά πρέπει να πληρείς προϋποθέσεις υγιεινής. Καταλαβαίνετε όλοι...ναι μαλλον αυτη λεει.
Βέβαια μην φανταστείτε τίποτα τρελό, είναι ένα ελαφρύ θα έλεγα γλείψιμο για να γίνω πιο συγκεκριμένος.Η Έλενα η ελληνίδα Ναι και γλυφοκωλι! Αλλά πρέπει να πληρείς προϋποθέσεις υγιεινής. Καταλαβαίνετε όλοι...
ειναι τελειαΒέβαια μην φανταστείτε τίποτα τρελό, είναι ένα ελαφρύ θα έλεγα γλείψιμο για να γίνω πιο συγκεκριμένος.
.Βικτώρια πρωινή στο ξύλινο ! Πραγματικό vfm ! Επέστρεψε !
Παιδια θελω τα φωτα σας
Ειμαι επισκεπτης στην Θεσσαλονικη δεν γνωριζω πολλα πραγματα μου αρεσουν τα μεγαλα βυζια σε ωριμες μιλφ και επεσα στην πιο κατω αγγελια.
Πηρα τηλεφωνο ειπε ειναι 48 χρ (αρα σημαινει ειναι πανω απο 50 ανετα) και μου ειπε ότι ειναι ευσομη παντου και κανει διαφορα σε δικο της χωρο.
Πρεπει να ειναι παλια καραβανα και οι παλαιοτεροι πρεπει να γνωριζουν.
Θα ηθελα να ξερω αν περαν απο τα βυζια το προσωπο και το σωμα της βλεπεται και αν ο χωρος της ειναι υποφερτος για να μην παω άδικα.
Μπορει καποιος φιλος να δωσει τα φωτα του;
ειναι τελεια
μακαρι να μεινει για παντα