Ποιός ξέρει τι φόλα θα'ναι και αυτή!
-Νικολ καινούργιο/Ωραίο τεμάχιο, ωραίο σωματάκι μοντελάκι, ψιλοψεύτικο χαμογελάκι στι σαλονάρισμα...
Κάτι μου είπε να απομακρυνθώ!!!
-Godiva μία Τζένη/μελαχροινή αρκετά, με βυζάρες και κολάρα λίγο πάνω από το κανονικό, όχι άσχημη, με στρασάκι στο δόντι, καλή φάνηκε και πρόσχαρη να βοηθήσει τη κατάσταση μου!!χεχε...
-Sex & city/ώραιο κορίτσι ονόματι Νατάσσα, ωραίο σώματάκι και μικρή, συνέχεια πιασμένη και μέσα στο δωμάτιο, νομίζω αξίζει επίσκεψης, η Τσατσά πολύ ευγενική!!
-Πετρου Ερημίτη στα 3 κολητά, στο μεσαίο είχε μία μικρούλα λεπτούλα δε θυμάμαι name, "το οποίο και πήρα", μελαχροινή, καλό γκαυλάκι με δυνατό κολαράκι, στεγνό σωματάκι και μικρό βυζάκι, δε μιλάει Greek αλλά δουλεύει το αγγλικό. Καλούτσικη ταινεία γυρίσαμε αλλά δε θα τη θυμάμαι για καιρό μάλλον!!
Δίπλα αριστερά, μία Μαρία ρουμάνα, στεγνό τελείως και αυτό, αλλά κρυόκολο με κάποια τατουάζ στο χέρι αν δεν κάνω λάθος!
Δίπλα και δεξιά από το μεσαίο τίποτα το αξιόλογο!
-Villa erotica/μία Σόνια, ένα κοπρόσκυλο με ράστα μαλλιά, δυνατό ψηλό με πολύ καλό σώμα και στοματάρα για πολά τσιμπούκια και καλά προγράμματα για τα μέροι μας. Με 60 έχει γυμνό στοματικό, 69, και όπισθεν η κορασίδα...Έχει δοκιμασθεί στο παρελθόν, καλό είναι!!
-Prive ωραίο κορίτσι η Έλενα, αλλά δεν με έκανε κλικ κλακ, και έφυγα, πρέπει όμως να μπει το νερό στ'αυλάκι κάποια στιγμή σε αυτήν!!!
Καλά να περνάτε και να γαμάτε καλύτερα παίδες!!
Με εκτίμηση,
Gallas