kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Συναδελφοι καλησπερα!Μαζευτειτε να ακουσετε..μολις πριν απο λιγη ωρα ειχα δευτερο γυρο με παολα!
Καταρχην να πω οτι ηταν αλλη τσα2 και οταν μπηκα στο δωματιο με ειπε τι προγραμμα θελεις..ειπα το απλο και περασα.Τα λεω αυτα γιατι γραφουν καποιοι οτι με 40 δεν κανει πιπα με προφυλακτικο η κοπελα..ψεματα ειναι,κανει κανονικοτατα.Δεν εχει δλδ προγραμμα (απλο)χωρις πιπα,να το ξεκαθαρισουμε και να τελειωνουμε και με το θεμα αυτο.Παμε παρακατω.Στα του αγωνα..μου εβγαλε καποια θεματακια αυτη τη φορα.Το ενα οτι ανεφερε για τον χρονο(ταιμ,ταιμ ελεγε)και μου εδειχνε το χερι της σαν να φοραει ρολοι..αυτο εγινε λιγο πριν την τελευταια σταση που κανανε και δεν ειχαν περασει 20 λεπτα συνολικου χρονου..δλδ αν την πρωτη φορα κατσαμε μεσα 30 σχεδον λεπτα χωρις να πει κατι..ε προφανως και την βαλανε χερι για την ωρα.Στα προκαταρκτικα ηταν το ιδιο με την πρωτη φορα..δεν μου εκανε ομως αρχιδογλυψιμο! κατι που ειχε κανει την προηγουμενη.Γενικα ηταν μια πολυ καλη συνευρεση αλλα δεν τρελαθηκα οπως την πρωτη φορα..οποτε μαλλον το στανταρι που ελεγα οτι θα γινει αναβαλεται και σιγουρα δεν θα την ξαναπαρω στα κοντα.
κοίτα μπορεί να το αλλάξανε το τροπάριο ,καθώς είδανε οτι υπάρχουν παράπονα....Δεν ειναι τόσο χαζοί(για την πίπα στο απλό) αλλά της βαλανε χέρι σε οτι εχει να κάνει με το χρόνο....