Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αλλιώς Ιρα μπουμπούκι
φορουσε κατι εσωρουχα σημερα δαντελωτα που ηταν χαρμα οφθαλμων το πιπινακι
Αλλιώς Ιρα μπουμπούκι
Ποπο!!!!..ρε τι αγαπουληδες είστε εσείς;.Ποιος έτρεξε πρωι πρωι και είπε τι συζητήσεις Που κανούμε εδώ στη λαρα;ρε πυρφοροιιιιι...
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙΙΙΙ Η ΠΑΟΛΑΑΑΑΑ...
στον 13ο όροφο είναι...τσιμπουκακι-μασαζακι-ελεύθερα πιασιματα-τελείωμα στο στομα-κωλαράκι και ακαποτα-φιλια-όλα αυτά 50 και αν είναι κάποιος ωραίο παιδί έχει εκπτωσουλα στα 40...
Anyway,γνωριζει κανενας αν η Ελενα η Ρουμανα δουλευει ακομα?Λεω να περασω καμμια βολτουλα τις επομενες μερες..διοτι τα ΣΚ τα κολοζωα πανε στον Γυφτακη και γινεται της πουτανας απο κοσμο οποτε δυσκολα.Οποιος γνωριζει αν η Ελενα δουλευει μεσοβδομαδα ας ενημερωσει ρε μαγκες...ευχαριστω!!!
Άνοιξε σαμπανια!
Διαβάζοντας τις πιο πίσω σελίδες (θέλωντας να δω σε τι φάση ειναι η μπουρδελοκατάσταση αυτό τον καιρό) είδα τον Karaman που ρωτούσε για την Καρίνα των βιλών.Καθώς πέρασα σχετικά πρόσφατα μαζί της, μπορώ να πω πως είναι ότι χειρότερο πήδηξα ποτέ μου.Προφανώς διαφορά μεταξύ φωτογραφιών και πραγματικότητας, αν και πράγματι τουμπανάκι, αλλά είτε γαμούσα αυτήν είτε άνοιγα τρύπα στο κρεβάτι και τον έχωνα εκεί, ένα και το αυτό.Προφυλακτικό σε ημισηκωμένη πούτσα (μετά απο καθάρισμα με μαντιλάκια, πως δε το πέρασε και ένα χερι μπεταντιν δε ξέρω), πίπα μόνο το κεφαλάκι, και στο σεξ το χέρι για να μη μπαινω βαθιά (λες και έχω κανα κοντάρι να πούμε, αν πήγαινε να την γαμήσει ο ρον τζέρεμυ να δω τι θα έκανε).
Anyway,γνωριζει κανενας αν η Ελενα η Ρουμανα δουλευει ακομα?Λεω να περασω καμμια βολτουλα τις επομενες μερες..διοτι τα ΣΚ τα κολοζωα πανε στον Γυφτακη και γινεται της πουτανας απο κοσμο οποτε δυσκολα.Οποιος γνωριζει αν η Ελενα δουλευει μεσοβδομαδα ας ενημερωσει ρε μαγκες...ευχαριστω!!!
Απο 3 διαφορετικα ατομα το ακουσα.Ο ενας κιολας μου εδωσε το τηλ μιας γυναικας για να κανονιστει ραντεβου.Λεει φοιτητριες αλλα η φαση ειναι τερμα παρανομη!Αν ειναι να με τρεχουν οι μπατσοι στα δικαστηρια τον λεω γαμισε το.Δεν νομιζω να μου λεει μαλακιες διοτι η κοπελα που γαμησε οντως δουλευε μια περιοδο και σε γνωστο κολομπαρο των δυτικων περιοχων.Οποτε κατα καποιο λογο το πραγμα ισχυει.Εννοειται δεν προκειται οι τυπισες να ειναι μοντελες αλλα τιποτα ξεκωλιαρες φοιτητριουλες που θελουν να βγαλουν κανα μεροκαματο...
παράνομα είναι και οι κοπέλες από aids μέχρι σύφιληΡε παιδια τα studio του ***** ειναι νομιμα και οι κοπελες ελέγχονται για ασθενειες;
Μην αγχωνεσαι μπαινε αφοβα οπου θες ολα ειναι ΟΚΡε παιδια τα studio του ***** ειναι νομιμα και οι κοπελες ελέγχονται για ασθενειες;
Ρε παιδια τα studio του ***** ειναι νομιμα και οι κοπελες ελέγχονται για ασθενειες;
βραδυνη τσαρκα με σκοπο να γαμησω την μιλφαρα Λιλιανα, μπηκα με προγραμμα των 60 ευρω που εχει ντουζ μαζι της. περασα σουπερ για μια ακομη φορα μαζι της στο δωματιο ημουν γυρω στα 50 λεπτα μεσα . με περιποιηθηκε σαν να ημουν βασιλιας αρκετα παιχνιδια μεσα στο ντουζ με μπολικα γλωσοφιλλα και επειτα μπολικα προκαταρτικα στο κρεβατι και στην συνεχεια επιδωθηκε σε μαεστρικο τσιμουκι με αρχιδογλυψιμο και στα του σεξ καναμε ερωτα σαν να ηταν η γκομενα μου η απολυτη θα την χαρακτηριζα GFE εμπειρια.
Ωραιος τυπε.!!! Δεν ετυχε να την δω την κοπελα, αλλα αν ειναι πτωμα, δεν ασχολουμαι.
Περασα χθες κατα τις 8 και ηταν κλειατοβραδυνη τσαρκα με σκοπο να γαμησω την μιλφαρα Λιλιανα, μπηκα με προγραμμα των 60 ευρω που εχει ντουζ μαζι της. περασα σουπερ για μια ακομη φορα μαζι της στο δωματιο ημουν γυρω στα 50 λεπτα μεσα . με περιποιηθηκε σαν να ημουν βασιλιας αρκετα παιχνιδια μεσα στο ντουζ με μπολικα γλωσοφιλλα και επειτα μπολικα προκαταρτικα στο κρεβατι και στην συνεχεια επιδωθηκε σε μαεστρικο τσιμουκι με αρχιδογλυψιμο και στα του σεξ καναμε ερωτα σαν να ηταν η γκομενα μου η απολυτη θα την χαρακτηριζα GFE εμπειρια.
Εκείνη την ώρα γίνονται οι περισσότερες αλλαγές στα μαγαζιά, γι' αυτό και ίσως το πέτυχες κλειστό. Εκτός και αν περίμενε τον παπα να κάνει το ποδαρικό!Περασα χθες κατα τις 8 και ηταν κλειατο
''Παντα δυνατη με πολλες επιτυχιες!'' θα κατέβει στις εκλογές , με την Νοτοπούλου;; Να σε πάρει η ευχή αυτά τα ακούω σαν ευχές στους υποψήφιους μπούφους που κατεβαίνουν στις ΔημοτικέςΣουπερ δευτεριατικο 4 μαρτιου μεσημεριανο γαμησι με την Εβελινα στα τριδυμα νο2.Αυτο το ομορφοκοριτσο με φτιαχνει απιστευτα.Ενας απο τους καλυτερους πληρωμενους ερωτες.Παντα δυνατη με πολλες επιτυχιες!
Σουπερ δευτεριατικο 4 μαρτιου μεσημεριανο γαμησι με την Εβελινα στα τριδυμα νο2.Αυτο το ομορφοκοριτσο με φτιαχνει απιστευτα.Ενας απο τους καλυτερους πληρωμενους ερωτες.Παντα δυνατη με πολλες επιτυχιες!