Κάτι τελευταίο και σταματάω και εγώ , γιατί κουράσαμε.
Πάντως πάπα,αντικειμενικά τώρα, δεν ήταν σωστό αυτό που έκανες για την κοπελίτσα, την Λάρα!Έδειξες μικρότητα,ζήλεια, την έκανες επίθεση εντελώς αναίτια και άδικα, με χτυπήματα κάτω από την ζώνη!! Την είπες τόσα...(τσουβαλάκι,πονηρή, λαμόγιο, γυφτοβουλγάρα). Δηλαδή εσύ είσαι το ομορφόπαιδο και ο γαλαζοαίματος Γλύξμπουργκ, που οι κοπέλες πρέπει να σε γλωσσοφιλάνε με το που σε βλέπουν και μόνο... σύμφωνα πάντα με την λογική σου... επειδή πλέρωσες 60ευρώ...εαν όμως δεν έχεις τρόπους κούκλε.... Στο είπε και ο Ράπτορας η γυναίκα επιλέγει στο τέλος. έτσι είναι.. μας αρέσει δεν μας αρέσει..
Και ο Ράπτορας το παιδί, δεν είπε τίποτα κακό για την Παόλα, απλά είπε ότι δεν του έκανε το κλικ με την πρώτη,και ότι στο μέλλον μπορεί και να περάσει μαζί της στο δωμάτιο, ούτε εγώ είπα κάτι κακό για την Πάολα.
Τι εννοείς καρφωνόμαστε, εγώ την έχω αδυναμία την μικρή, το λέω ξεκάθαρα και ντεκλαρέ,και ας με πουν και αγαπούλη και φωτεινούλη ,και όπως θέλουν. Το ίδιο και ο Ράπτορας. Ούτε free fuck κυνηγάμε ούτε τίποτα..
Πάντα φιλικά...