μην σωσει ποτέ και δωσει γλωσσοφιλα αφου δεν προκειται να ξανα παω. ξερεις ποσο καηκαν τα αρχιδια μου αν δινει η λαρα φιλια ή οχι. χεστικα στην τελικη εχει και αλλες κοπελες παραπερα. γι' αυτο και δεν γλυφω καμια.
ουτε εξυμνω καμια κοπελα, απλα αναφερω ποια κοπελα κανει παιχνιδι καλο στο δωματιο και συναμα να δινει γλωσσοφιλα.
αλλά για να καταλαβω το σκεπτικο σου λες οτι πηγα δυο φορες στην Λαρα, δλδ τι επρεπε να κανω να στησω αντισκινο απ' εξω και καθε μερα να παω και να της τα ακουμπαω της γυφτο βουλγαρας.
ειπαμε αν εσυ περνας καλα πηγαινε, αλλά μπορω ελευθερα να πω την γνωμη μου και την αποψη μου για την κοπελα.
Πάτερ , μην πολεμάς την κοπέλα (Λάρα), την είπες τσουβαλάκι έστω και για πλάκα, στα καλά καθούμενα και στο άσχετο κάνοντας σύγκριση με την Πάολα και μην την κακοχαρακτηρίζεις - βρίζεις (το έκανες δυο φορές) δεν σου φταίει σε τίποτα η Λάρα. Τι φταίνε οι ράτσες, δηλαδή οι Ουκρανέζες και οι Ρωσίδες είναι καλύτερες?? Νομίζω βγάζεις κόμπλεξ και χολή που είπε και ο Ράπτορας. Επίσης δεν σου είπε κανείς να δώσεις μια περιουσία, αλλά από τα εξήντα ευρώ που έδωσες, ξέρεις πολύ καλά ότι οι κοπέλες παίρνουν απειροελάχιστα, καθώς παίρνει το μαγαζί, παίρνει η τσα2. κλπ.κλπ.κ.λ.π. Αφού είσαι και ομορφόπαιδο όπως λες,πας στο Μαρκίζ, χτυπάς μία γκόμενα one night stand, το ξεπερνάς, πας παρακάτω, και τελειώνει η ιστορία και όλα οκ. Αλλά εσύ βλέπω κολλάς που δεν σε φίλησε,το λες το ξαναλές, μήπως την γουστάρεις πολύ πολύ την Λάρα και θίχτηκε ο εγωισμός σου??? Ή μήπως διαφημίζεις με τον τρόπο σου την μικρή κοπέλα από την Φρίξου... Φιλικά πάντα στα λέω χωρίς διάθεση για κόντρα, μην με παρεξηγάς. Όλοι συναγωνιστές και συνάδελφοι είμαστε όχι ανταγωνιστές.