Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.075
Πόντοι
34.538
χρωστάω 2-3 κριτικές σύντομα.....ρεβέκα,αφροδίτη και βικτώρια.....

Κάνω μια άσχετη παρατήρηση ,σε γνωστό σπά-μασαζομάγαζο στην αθήνα είδα να δουλέυει μια νεοφερμένη κορασίδα σε στουντιο της θεσσαλονίκης ,δεν την εχει στις βάρδιες τωρα.....αλλα εχει φωτογραφίες της .Πράγμα που σημαίνει ο,τι δουλεύει εκει....Ειδάλλως δεν θα μπορούσε να εχει φωτογραφίες της.....Κριτικές δεν είδα να εχει......
Θελω να πω κατι αυτονόητο,αλλα δεν υπάρχει λόγος.....όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν......απο εκει και πέρα τα αλλα μόνο σε π.μ
Γραψτω καλυτερα να βγει νοημα..
Η κοπελα απο το ΣΠΑ πηγε στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ?
η απο το ΣΤΟΥΝΤΙΟ στο ΣΠΑ?..

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Γραψτω καλυτερα να βγει νοημα..
Η κοπελα απο το ΣΠΑ πηγε στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ?
η απο το ΣΤΟΥΝΤΙΟ στο ΣΠΑ?..
σωστός... Εχεις δίκιο δεν βγάζεις νόημα έτσι όπως το έγραψα..... Κοπέλα από σπα της Αθήνας ήρθε τώρα και δουλεύει σε στούντιο στη Θεσσαλονίκη...  Αυτή τη στιγμή βρίσκεται Θεσσαλονίκη και δουλεύει πρωί...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.090
Πόντοι
2.266
όπως ειπες γνωρισες 1 που ηταν ετσι σαν ιεροδουλος. οι ιεροδουλες είναι ΟΛΕΣ ετσι.
οι υπολοιπες 100 που γνωρισες ετσι ηταν? αρα δεν είμαι λαθος
οι υπολοιπες 100 πριν απο μενα ρε τυπε που ξερω τη σκατα εκαναν μιλαμε για 10 εκατομυρια πληθυσμο και δε το καταλαβα η γκομενα γουσταρε να γαμιεται με οποιον ηθελε οπως εμεις γουσταρουμε  να γαμαμε δεν την κανει ιεροδουλο αυτο απλα δεν ηταν κοριτσι ουτε για σχεση ουτε για σπιτι και ποι8ος σου ειπε οτι γνωρισα μονο μια κ αλλες εχω γνωρισει που ηταν παρτουζιαρες και γουσταραν δε μπορεις να ξερεις τη εκανε η καθε γκομενα πριν απο σενα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177
αν θυμασαι ειχα γραψει για τα σκαμπανεβασματα της ...τωρα τι να πω να ειναι σε καλο φεγγαρι...τα ιδια ειδε και ο Αζα

Άμα πας πλυμενος,καθαρός,ξυρισμένος θα περάσεις Καλά!!!
Οπως πας στη γκόμενά σου ρε παιδί μου,κι αυτές δεν είναι ζώα η υποχρεωμένες να πηγαίνουν με τον κάθε βρωμιάρη και να του κάνουν και γούστα..

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Οπως πας στη γκόμενά σου ρε παιδί μου,κι αυτές δεν είναι ζώα η υποχρεωμένες να πηγαίνουν με τον κάθε βρωμιάρη και να του κάνουν και γούστα..

Εχουν ευθ/υνη και οι τσατσάδες.
Πριν 1 βδομάδα,μπήκε στην Καρίνα βρωμιάρης Σκοπιανός με παντόφλες και μπλούζα μες στα λάδια(σαν να βγήκε απο συνεργείο αυτοκινήτων) και η μελαχροινή τσατσά αντί να τον διώξει,του είπε κανονικά τα προγράμματα.
Ευτυχώς έφυγε.

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
σωστός... Εχεις δίκιο δεν βγάζεις νόημα έτσι όπως το έγραψα..... Κοπέλα από σπα της Αθήνας ήρθε τώρα και δουλεύει σε στούντιο στη Θεσσαλονίκη...  Αυτή τη στιγμή βρίσκεται Θεσσαλονίκη και δουλεύει πρωί...
Σε ποιο μαγαζι ειναι και πως την λενε

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
παντα παω στην πένα ....γυναικες ειναι, δεν ειναι συνεργειο!...Αλλα νομιζω οτι αυτην και Λαρα κάνανε φοβερο come back ... νομιζω ξεφυγε το μυαλο τους απο την αρπαχτη εγινε συνείδηση τους οτι και περνανε καλα  αυτες και η παροχη στον πελατη ειναι φοβερη και ειναι ολοι και ολα καλα ...και ειναι παντου κερδισμενες οσο καιρο θα κανουν αυτη την δουλεια, ωριμασαν. Τωρα σωστα και ο πελατης πρεπει να βοηθαει σε αυτο...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
Γνωριζει κανεις στα σιγουρα αν αυριο θα ειναι στο ποστο της η νατασσα η τσαρινα?? Πηρα τηλ λαι εννοειται ειπαν το κλασικο οτι θα δουλευει αυριο αλλα τις τελευταιες 2 3 εβδομαδες τα ιδια λενε απο το τηλ και νατασσα δεν φανηκε

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.466
Πόντοι
7.095
Στα πεταχτα περασα απο βεγκας...αυτη η αφροδιτη στο 1 ειναι τοσο μαλακισμενο οσο φαινεται?
ειρωνευτηκε που τη ρωτησα για κωλο...και σιγα τον κωλο με την κυττταριτιδα ουστ.
Στο φφρι χαουζ μονικα ναι,τσαρινα νιετ.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177
Στα πεταχτα περασα απο βεγκας...αυτη η αφροδιτη στο 1 ειναι τοσο μαλακισμενο οσο φαινεται?
ειρωνευτηκε που τη ρωτησα για κωλο...και σιγα τον κωλο με την κυττταριτιδα ουστ.
Στο φφρι χαουζ μονικα ναι,τσαρινα νιετ.

Η Αφροδίτη η Κύπρια από το ελ μπάρμαν?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι περιμένεις από Αλβανίδα,να σέβεται?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
Η Αφροδίτη η Κύπρια από το ελ μπάρμαν?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι περιμένεις από Αλβανίδα,να σέβεται?

οι Αλβανιδες παντως κανουν τα καλυτερα τσιμπουκια.

Επισης για οσους οπως εγω ενδιαφεροντε για Νατασσα Τσαρινα μου ειπε η τσατσα οτι 100% θα ειναι την αλλη παρασκευη. Αντε να δουμε.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
κατι με θυμιζει αυτη η μαλακια που λεει η τσατσα για τσαρινα.την εφουλα που οποτε ροταγε καποιοσ παιχτησ απο δευτερα θα ειναι εδω. :heavymetalbig: :heavymetalbig:

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.139
Πόντοι
371
πραγματικά ρε παιδιά, η Έφη που χάθηκε? ξέρεις κανείς κάτι ? πάλι καλά που υπάρχει και μια Ιωάννα που και που (για μενα μιλάω πάντα). Η απώλεια της Έφης πάντως είναι τεράστια.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
πραγματικά ρε παιδιά, η Έφη που χάθηκε? ξέρεις κανείς κάτι ? πάλι καλά που υπάρχει και μια Ιωάννα που και που (για μενα μιλάω πάντα). Η απώλεια της Έφης πάντως είναι τεράστια.
Μαλλον εφτασε τα 40 και σταματησε.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177
οι Αλβανιδες παντως κανουν τα καλυτερα τσιμπουκια.

Επισης για οσους οπως εγω ενδιαφεροντε για Νατασσα Τσαρινα μου ειπε η τσατσα οτι 100% θα ειναι την αλλη παρασκευη. Αντε να δουμε.

Έτσι έμαθα και γω!!!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αυτη η σαρα στις βιλλες λεει τπτ ? ελεγα για καμια λαρα μετα απο χρονια αλλα δεν ξερω. Εχω πολυ καιρο να κατεβω και δεν ξερω τι παιζει σε βραδινη βαρδια ετσι πιο gfe φαση

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αυτη η σαρα στις βιλλες λεει τπτ ? ελεγα για καμια λαρα μετα απο χρονια αλλα δεν ξερω. Εχω πολυ καιρο να κατεβω και δεν ξερω τι παιζει σε βραδινη βαρδια ετσι πιο gfe φαση
εν τελει κατεβηκα, περασα ειδα την μιρα πολυ ωραιο μωρακι αλλα δεν μπηκα κατι οι κριτικεσ κατι μεσα μου, πηγα και λαρα τα ιδια ισως επειδη πολλα χρονια πριν επι γεωργιου ειχα πει λαρα τελος κατεληξα σε αλλου τοπικ γκομενα

Nick_Thess

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
10
Πόντοι
0
Ρε παιδια... δεν θυμαμαι σε ποιον οικο... αλλα υπήρχε πριν κανα 2 εβδομαδες μια beatrice... ξερει κανεις κατι? θελω να γραψω κριτικη... αλλα δεν θυμαμαι που "κατοικεί"

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
εν τελει κατεβηκα, περασα ειδα την μιρα πολυ ωραιο μωρακι αλλα δεν μπηκα κατι οι κριτικεσ κατι μεσα μου, πηγα και λαρα τα ιδια ισως επειδη πολλα χρονια πριν επι γεωργιου ειχα πει λαρα τελος κατεληξα σε αλλου τοπικ γκομενα

Με τις τιμες που εχουν καποια ιδρυματα στα 70 γυμνο με 69 κτλπ καλυτερα να δωσεις 80 και να πας 30 λεπτα με ενα  ct 

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Με τις τιμες που εχουν καποια ιδρυματα στα 70 γυμνο με 69 κτλπ καλυτερα να δωσεις 80 και να πας 30 λεπτα με ενα  ct 
Μην τα γράφεις αυτά καλύτερα..

Ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να πάνε να κάνουν οι ιδιοκτήτες των στούντιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom