kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Να απαντουσαν κιολας καλα θα ηταν...
Γυρισα πριν λίγο απο Τζένη πρόγραμμα με γλυφομουνι γενικά καλουτσικα πέρασα αν εξαιρέσεις την δυσκολία επικοινωνίας και οτι σε κενά δεν έδωσε φιλια στο στόμα ουτε πεταχτά , αρα η τα κόψε η δίνει σε όσους της αρέσουν δεν ξέρω. Πίπα καλη μου φάνηκε εν το μεταξύ πήγε να μου κανει γυμνό και με ρώτησε αν είμαι clean της λέω i did a shower δεν κατάλαβε και με πήγε στον νιπτήρα της λέω αστο βάλε προφυλακτικό έτσι κι αλλιως πλήρωσα γλυφομουνι μονο , όχι γυμνό. Πρωτο ποστ απο κινητό σορρυ αμα έχω τίποτα ορθογραφικά απο το T9Ρωτα εδω και αν θες πες μας τι σου απαντησαν. και αν αξιζει η γκομενα.
2310528764
Γυρισα πριν λίγο απο Τζένη πρόγραμμα με γλυφομουνι γενικά καλουτσικα πέρασα αν εξαιρέσεις την δυσκολία επικοινωνίας και οτι σε κενά δεν έδωσε φιλια στο στόμα ουτε πεταχτά , αρα η τα κόψε η δίνει σε όσους της αρέσουν δεν ξέρω. Πίπα καλη μου φάνηκε εν το μεταξύ πήγε να μου κανει γυμνό και με ρώτησε αν είμαι clean της λέω i did a shower δεν κατάλαβε και με πήγε στον νιπτήρα της λέω αστο βάλε προφυλακτικό έτσι κι αλλιως πλήρωσα γλυφομουνι μονο , όχι γυμνό. Πρωτο ποστ απο κινητό σορρυ αμα έχω τίποτα ορθογραφικά απο το T9
Να την δοκιμάσεις!Τάκης is speaking!
λειτουργουν κανονικαΑπορία : Εκείνο το σπιτάκι στην Σαπφούς και το άλλο απέναντι, έρως αν θυμάμαι καλά, λειτουργούν ακόμα;
Ξερει καποιος φιλος ποτε θα ρθει η Βικτωρια των βιλων στο τηλ λενε οτι δεν ξερουν
Ξερει καποιος φιλος ποτε θα ρθει η Βικτωρια των βιλων στο τηλ λενε οτι δεν ξερουν
Με βάση την πληροφόρηση δικού της προσώπου,υποτίθεται ότι θα επιστρέψει το αργότερο στα τέλη του άλλου μήνα.
Καλημέρα Γιώργο!Ρίξε κάνα πούτσο σημερα γιατί από αύριο,"αδρεναλίνη, Αθήνα εισαι καμινι"πηγες ασχημα φιλαρακι
Ρωξάνη!?!?!?Χθες το βράδυ πήγα Τζένη για σοκολατένια απόλαυση για δεύτερη φορά.Δούλευε στο Las Vegas στο τρίτο δεξιά στο βάθος.Πέρασα καλά, απλώς η Τζένη αυτή την φορά δεν έδινε φιλια στο στόμα.Κατά τις 01.00 έριξα κ ενα πούτσο στη γυφτορουμανα Ρωξάνη στο Νικ.Ουρανού 24.Μάπα το καρπούζι!
Δεν το κανουν ολες Νατασα Μονικα Σοφια Ειρηνη Αφροδιτη Ιωαννα τιμουν τα χρηματα μας ειναι παντα αριστεςΡωξάνη!?!?!?
Μα Ρωξάνη!?!?!?
Πώς σού'ρθε;...
Καλά..τα είπαμε..Τζένη όσο διαφημίζεται,θα αρχίζουν να πέφτουν οι υπηρεσίες της..και να ανεβαίνουν οι καταθέσεις της.
Η γνωστή ιστορία..
Χθες το βράδυ πήγα Τζένη για σοκολατένια απόλαυση για δεύτερη φορά.Δούλευε στο Las Vegas στο τρίτο δεξιά στο βάθος.Πέρασα καλά, απλώς η Τζένη αυτή την φορά δεν έδινε φιλια στο στόμα.Κατά τις 01.00 έριξα κ ενα πούτσο στη γυφτορουμανα Ρωξάνη στο Νικ.Ουρανού 24.Μάπα το καρπούζι!
Τί έγινε;Εμαθε το αφεντικο οτι δινει φιλια και αφηνει δαχτυλα, και την μαλωσε ... συμφωνα παντα με την ιδια ... κομενα αυτα λεει πλεον ... βλεπω επαναληψη ιστοριας τεως Παουλινας- νυν Χριστινας ... Ξεκιναει δυνατα και καταληγει κατω του μετριου ...