Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Να απαντουσαν κιολας καλα θα ηταν...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Ρωτα εδω και αν θες πες μας τι σου απαντησαν. και αν αξιζει η γκομενα.

2310528764
Γυρισα πριν λίγο απο Τζένη πρόγραμμα με γλυφομουνι γενικά καλουτσικα πέρασα αν εξαιρέσεις την δυσκολία επικοινωνίας και οτι σε κενά δεν έδωσε φιλια στο στόμα ουτε πεταχτά , αρα η τα κόψε η δίνει σε όσους της αρέσουν δεν ξέρω. Πίπα καλη μου φάνηκε εν το μεταξύ πήγε να μου κανει γυμνό και με ρώτησε αν είμαι clean της λέω i did a shower δεν κατάλαβε και με πήγε στον νιπτήρα της λέω αστο βάλε προφυλακτικό έτσι κι αλλιως πλήρωσα γλυφομουνι μονο , όχι γυμνό. Πρωτο ποστ απο κινητό σορρυ αμα έχω τίποτα ορθογραφικά απο το T9

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Γυρισα πριν λίγο απο Τζένη πρόγραμμα με γλυφομουνι γενικά καλουτσικα πέρασα αν εξαιρέσεις την δυσκολία επικοινωνίας και οτι σε κενά δεν έδωσε φιλια στο στόμα ουτε πεταχτά , αρα η τα κόψε η δίνει σε όσους της αρέσουν δεν ξέρω. Πίπα καλη μου φάνηκε εν το μεταξύ πήγε να μου κανει γυμνό και με ρώτησε αν είμαι clean της λέω i did a shower δεν κατάλαβε και με πήγε στον νιπτήρα της λέω αστο βάλε προφυλακτικό έτσι κι αλλιως πλήρωσα γλυφομουνι μονο , όχι γυμνό. Πρωτο ποστ απο κινητό σορρυ αμα έχω τίποτα ορθογραφικά απο το T9

σε ποιο απο τα 3 σπιτακια ειναι;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Στο δεύτερο όπως πηγαίνεις στο βάθος στο δεξι σου χερι με τον Τσάτσο.

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Ξερει καποιος φιλος ποτε  θα ρθει η Βικτωρια των βιλων στο τηλ λενε οτι δεν ξερουν

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ξερει καποιος φιλος ποτε  θα ρθει η Βικτωρια των βιλων στο τηλ λενε οτι δεν ξερουν

Με βάση την πληροφόρηση δικού της προσώπου,υποτίθεται ότι θα επιστρέψει το αργότερο στα τέλη του άλλου μήνα.

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Με βάση την πληροφόρηση δικού της προσώπου,υποτίθεται ότι θα επιστρέψει το αργότερο στα τέλη του άλλου μήνα.

α ρε digweed με τις γνωσεις σου ενημερωνεις και την μπουρδελοκατασταση της θεσνικης .ενα τετοιο ενημερωτη να ειχε και η θεσνικη

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Να είσαι καλά αλλά ΚΑΙ αρκετούς ΚΑΙ πολύ καλούς Ενημερωτές έχει η Θεσσαλονίκη-στο μυαλό,μού έρχονται έτσι στα γρήγορα 6-7 άξιοι συναγωνιστές!   :respect:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Χθες το βράδυ πήγα Τζένη για σοκολατένια απόλαυση για δεύτερη φορά.Δούλευε στο Las Vegas στο τρίτο δεξιά στο βάθος.Πέρασα καλά, απλώς η Τζένη αυτή την φορά δεν έδινε φιλια στο στόμα.Κατά τις 01.00 έριξα κ ενα πούτσο στη γυφτορουμανα Ρωξάνη στο Νικ.Ουρανού 24.Μάπα το καρπούζι!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Χθες το βράδυ πήγα Τζένη για σοκολατένια απόλαυση για δεύτερη φορά.Δούλευε στο Las Vegas στο τρίτο δεξιά στο βάθος.Πέρασα καλά, απλώς η Τζένη αυτή την φορά δεν έδινε φιλια στο στόμα.Κατά τις 01.00 έριξα κ ενα πούτσο στη γυφτορουμανα Ρωξάνη στο Νικ.Ουρανού 24.Μάπα το καρπούζι!
Ρωξάνη!?!?!?

Μα Ρωξάνη!?!?!?

Πώς σού'ρθε;...

Καλά..τα είπαμε..Τζένη όσο διαφημίζεται,θα αρχίζουν να πέφτουν οι υπηρεσίες της..και να ανεβαίνουν οι καταθέσεις της.

Η γνωστή ιστορία..

kapsiras

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια Καλημέρα και απο εμένα.

Ψάχνω να βρώ μια κοπέλα που πριν 3 χρόνια,περιπου,μπορει να είναι και λιγότερο
Την ειχα πετύχει στα τρίδυμα,στο Νο1,ήταν ρουμάνα,χαριτωμένη,πολύ αδύνατη σκίνι,καστανά μαλλιά γλυκούλα και γενικά είχα περάσει πολύ ωραια

Όταν είχε ερθει στο δωμάτιο έκατσε στο κρεβάτι και έκανε σαν να χόρευε,λικνιζονταν ασ πουμε

Πάει το μυαλό κάποιου σε κανένα μωρο?Ειχα περάσει τέλεια και απο τότε την ψάχνω μήπως έχει αλλάξει σπιτι η οτιδηποτε

Αν βοηθάει στο Νο 3 απο τα τρίδυμα τοτε δουλευε μια ιζαμπελα

ευχαριστω

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Ρωξάνη!?!?!?

Μα Ρωξάνη!?!?!?

Πώς σού'ρθε;...

Καλά..τα είπαμε..Τζένη όσο διαφημίζεται,θα αρχίζουν να πέφτουν οι υπηρεσίες της..και να ανεβαίνουν οι καταθέσεις της.

Η γνωστή ιστορία..
Δεν το κανουν ολες Νατασα  Μονικα  Σοφια  Ειρηνη Αφροδιτη Ιωαννα τιμουν τα χρηματα μας ειναι παντα αριστες

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361

Εμαθε το αφεντικο οτι δινει φιλια και αφηνει δαχτυλα, και την μαλωσε ... συμφωνα παντα με την ιδια ... κομενα αυτα λεει πλεον ... βλεπω επαναληψη ιστοριας τεως Παουλινας- νυν Χριστινας ... Ξεκιναει δυνατα και καταληγει κατω του μετριου ...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Εμαθε το αφεντικο οτι δινει φιλια και αφηνει δαχτυλα, και την μαλωσε ... συμφωνα παντα με την ιδια ... κομενα αυτα λεει πλεον ... βλεπω επαναληψη ιστοριας τεως Παουλινας- νυν Χριστινας ... Ξεκιναει δυνατα και καταληγει κατω του μετριου ...
Τί έγινε;

Γκομενιάστηκε με το αφεντικό;

ΗΛΙΘΙΟΙ..κακό στην δική σας την τσέπη κάνετε.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.600
Πόντοι
506
συναντιση με Σαρα στο Paradise2. Τι να γραψω, η σεξουαλικοτητα τη κοπελας σε ανβαζει. Εδωσα το παραβολο των 40ε και περασα. Ο χωρος μεσα ομορφος και φαινοταν καθαρος. Μετα το μπανιο μου ηρθε η κοπελα και προσπαθησε να μου ανοιξει κουβεντα. Ξερει καλα ελληνικα, αλλα εγω δε μπορουσα να συγρατηθω. Ξεκινησ μια μετρια για τα γουστα μου πιπα και μετα ηρθε η σειρα μου. Η θεα της κοπελας απο πισω ειναι αλλο πραμα. Αν θα ξαναπηγαινα; σπανια πηγαινω για 2η φορα ,αλλα ισως ναι.

Δεν υπαρχει υποκαταλογος για αυτο το σπιτακι, παραληψη, για αυτο εγραψα εδω την κριτικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom