Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.959
Πόντοι
38.177
συναντιση με Σαρα στο Paradise2. Τι να γραψω, η σεξουαλικοτητα τη κοπελας σε ανβαζει. Εδωσα το παραβολο των 40ε και περασα. Ο χωρος μεσα ομορφος και φαινοταν καθαρος. Μετα το μπανιο μου ηρθε η κοπελα και προσπαθησε να μου ανοιξει κουβεντα. Ξερει καλα ελληνικα, αλλα εγω δε μπορουσα να συγρατηθω. Ξεκινησ μια μετρια για τα γουστα μου πιπα και μετα ηρθε η σειρα μου. Η θεα της κοπελας απο πισω ειναι αλλο πραμα. Αν θα ξαναπηγαινα; σπανια πηγαινω για 2η φορα ,αλλα ισως ναι.

Δεν υπαρχει υποκαταλογος για αυτο το σπιτακι, παραληψη, για αυτο εγραψα εδω την κριτικη

Τόσο πολύ σου άρεσε το αλβανακι η μόνο η κωλαρα της?
Γιατί αν έβγαζες τις καρδούλες από τα μάτια σου θα έβλεπες και τα 5-6 δόντια που λείπουν  :S
Όσο για την πίπα της,ποιο πολύ μαλάκια βαράει πάρα κάνει πίπα!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.368
Πόντοι
3.820
Τί έγινε;

Γκομενιάστηκε με το αφεντικό;

ΗΛΙΘΙΟΙ..κακό στην δική σας την τσέπη κάνετε.
δεν τους νοιαζει...το νινι σερνει καραβι φιλος...και χεστηκαν αν φυγει μια με καλες υπηρεσιες...ξερουνε οτι υπαρχουνε κοροιδα να τα ακουμπησουνε στα κομοδινα!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Σαρα πολυ πολυ μετρια πραγματα ...και χαζογκομενιζει ....

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Να γραψω οτι την περασμενη εβδομαδα περασα μετα απο καιρο απο την Μιρα (διαβασα τον μεγαλο Αριανο Αζα) και το κοριτσι τα εσπασε κανονικα και ωρα πολυ και με εξτρα εφυγα κουρελι, με διελυσε , και τα ιδια μου ειπε κολητος που περασε προχθες και αυτος μετα απο καιρο και εμεινε αφωνος και ειναι μια απο τις πιο ομορφες παρουσιες...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Να γραψω οτι την περασμενη εβδομαδα περασα μετα απο καιρο απο την Μιρα (διαβασα τον μεγαλο Αριανο Αζα) και το κοριτσι τα εσπασε κανονικα και ωρα πολυ και με εξτρα εφυγα κουρελι, με διελυσε , και τα ιδια μου ειπε κολητος που περασε προχθες και αυτος μετα απο καιρο και εμεινε αφωνος και ειναι μια απο τις πιο ομορφες παρουσιες...
Συμφωνω οτι η Μιρα ειναι απο τις ποιο ομορφες στα σπιτακια αλλα ρε μαν εγω προσωπικα οσες φορες περασα μαζι της περα απο την πρωτη φορα οταν πρωτο ηρθε εκλαψα τα λεφτα μου γι αυτο και δε ξαναπηγα τωρα αν αλλαξε αυτο ειναι αλλο θεμα μπορει να τη δωσω  αλλη μια ευκαιρια αν και την κοβω τη δουλεια παλι θα κλαιω τα φραγκα μου με το απλο περασες τοσο καλα εσυ?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
δεν τους νοιαζει...το νινι σερνει καραβι φιλος...και χεστηκαν αν φυγει μια με καλες υπηρεσιες...ξερουνε οτι υπαρχουνε κοροιδα να τα ακουμπησουνε στα κομοδινα!!
Μαλάκες μαγαζάτορες..
:thubsdown:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Μαλάκες μαγαζάτορες..
:thubsdown:
Ε κ εσυ τωρα θα τους μαθεις τους παπαρες αλλα και γιατι να τους νοιαξει εχει δικιο ο Jim οσο υπαρχουν κοροιδα που θα τα σκανε στα κομοδινα στα παπαρια τους τα Boss

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Συμφωνω οτι η Μιρα ειναι απο τις ποιο ομορφες στα σπιτακια αλλα ρε μαν εγω προσωπικα οσες φορες περασα μαζι της περα απο την πρωτη φορα οταν πρωτο ηρθε εκλαψα τα λεφτα μου γι αυτο και δε ξαναπηγα τωρα αν αλλαξε αυτο ειναι αλλο θεμα μπορει να τη δωσω  αλλη μια ευκαιρια αν και την κοβω τη δουλεια παλι θα κλαιω τα φραγκα μου με το απλο περασες τοσο καλα εσυ?
αν θυμασαι ειχα γραψει για τα σκαμπανεβασματα της ...τωρα τι να πω να ειναι σε καλο φεγγαρι...τα ιδια ειδε και ο Αζα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
αν θυμασαι ειχα γραψει για τα σκαμπανεβασματα της ...τωρα τι να πω να ειναι σε καλο φεγγαρι...τα ιδια ειδε και ο Αζα
Παιζει να παω σημερα οποτε θα ενημερωσω βραδυ ειναι και δεν απαντησες στο απλο ολα αυτα η σε κατι παραπανω?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Ε κ εσυ τωρα θα τους μαθεις τους παπαρες αλλα και γιατι να τους νοιαξει εχει δικιο ο Jim οσο υπαρχουν κοροιδα που θα τα σκανε στα κομοδινα στα παπαρια τους τα Boss
Μα είναι κ ηλίθιοι..

Τους τυφλώνει η ζήλια, μή τυχόν κ κάνει η κοπέλα γλωσσόφιλα με πελάτες, κ προτιμάνε να χάνουνε $$$

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Μα είναι κ ηλίθιοι..

Τους τυφλώνει η ζήλια, μή τυχόν κ κάνει η κοπέλα γλωσσόφιλα με πελάτες, κ προτιμάνε να χάνουνε $$$
Τωρα αν ειναι τοσο βλακες και ερωτευονται την πουτανα τη να πω αξιοι της μοιρας τους ειναι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ε παιδια θεμα υγειηνης είναι να μην φιλαει στομα.
το αιητζ κολλαει δυσκολα από το στομα, για την ηπατιτιδα αν είναι νομιμες είναι εμβολιασμένες , αλλα υπαραχουν ένα σωρο αλλα πραγματα.
από τον κωλο και από το μουνι με προφυλακτικο ουσιαστικα δεν κολλας πολλα επικυνδινα.
από το στομα που δεν υπαρχει προφυλακτικο και ερχονται σε επαφη σωματικα υγρα και από τους 2, ότι εχει ο ενας σε αυτά ουσιαστικα το δινει και στον άλλο.
φανταστείτε να ερχεστε σε επαφη πχ με ιδρωτα, σπερμα, κολπικα υγρά το θεωρείτε υγιεινό?
επισης άλλο αυτά τα υγρα να ακουμπάνε σε δερμα που είναι σχετικα αδιαπεραστο και άλλο σε γλωσσα, ούλα και γενικα στομα.
αν πχ ο άλλος εχει μια γριπη στανταρ την κολλησε με γλωσσοφιλο, ενώ αν την χυσει στο στηθος οι περισσοτεροι ιοι και αλλα μικροβια δεν διαπερνουν το δερμα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
ε παιδια θεμα υγειηνης είναι να μην φιλαει στομα.
το αιητζ κολλαει δυσκολα από το στομα, για την ηπατιτιδα αν είναι νομιμες είναι εμβολιασμένες , αλλα υπαραχουν ένα σωρο αλλα πραγματα.
από τον κωλο και από το μουνι με προφυλακτικο ουσιαστικα δεν κολλας πολλα επικυνδινα.
από το στομα που δεν υπαρχει προφυλακτικο και ερχονται σε επαφη σωματικα υγρα και από τους 2, ότι εχει ο ενας σε αυτά ουσιαστικα το δινει και στον άλλο.
φανταστείτε να ερχεστε σε επαφη πχ με ιδρωτα, σπερμα, κολπικα υγρά το θεωρείτε υγιεινό?
επισης άλλο αυτά τα υγρα να ακουμπάνε σε δερμα που είναι σχετικα αδιαπεραστο και άλλο σε γλωσσα, ούλα και γενικα στομα.
αν πχ ο άλλος εχει μια γριπη στανταρ την κολλησε με γλωσσοφιλο, ενώ αν την χυσει στο στηθος οι περισσοτεροι ιοι και αλλα μικροβια δεν διαπερνουν το δερμα.
Με το ιδιο σκεπτικο ρε τυπε δε πρεπει να φιλαμε ουτε γκομενα που γνωριζουμε εξω

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
χρωστάω 2-3 κριτικές σύντομα.....ρεβέκα,αφροδίτη και βικτώρια.....

Κάνω μια άσχετη παρατήρηση ,σε γνωστό σπά-μασαζομάγαζο στην αθήνα είδα να δουλέυει μια νεοφερμένη κορασίδα σε στουντιο της θεσσαλονίκης ,δεν την εχει στις βάρδιες τωρα.....αλλα εχει φωτογραφίες της .Πράγμα που σημαίνει ο,τι δουλεύει εκει....Ειδάλλως δεν θα μπορούσε να εχει φωτογραφίες της.....Κριτικές δεν είδα να εχει......
Θελω να πω κατι αυτονόητο,αλλα δεν υπάρχει λόγος.....όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν......απο εκει και πέρα τα αλλα μόνο σε π.μ

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Περασα απο το Λας Βεγκας για την Ιωαννα ειναι η τριτη φορα μετα απο αρκετο χρονο μεγα λαθος το κοριτσι ειναι πολυ γλυκο πλασμα προσχαρο τιμα τα χρηματα που δινεις προσπαθει να περασεις καλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να σου πω από τις 30 γκομενες μου
οι 4 ηταν παρθενες,
οι άλλες 10 ειχαν κατω από 10 σχεσεις σιγουρα λογω ηλικιας κ.α..
οι άλλες 16 ζητημα να ειχαν παει με 20 αντε 50 το πολύ.

η πιο αγαμητη ιεροδουλη εχει παει και με 10-20 σε ένα βραδυ.
σιγουρα πανω από 100-500 διαφορετικούς στην ζωη της.
τα λεω λαθος?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
να σου πω από τις 30 γκομενες μου
οι 4 ηταν παρθενες,
οι άλλες 10 ειχαν κατω από 10 σχεσεις σιγουρα λογω ηλικιας κ.α..
οι άλλες 16 ζητημα να ειχαν παει με 20 αντε 50 το πολύ.

η πιο αγαμητη ιεροδουλη εχει παει και με 10-20 σε ένα βραδυ.
σιγουρα πανω από 100-500 διαφορετικούς στην ζωη της.
τα λεω λαθος?
Επειδη εισαι λαθος και ειναι στον ανθρωπο εχω γνωρισει καριολακι που μαζι με μενα σε μια μερα γαμηθηκε με 20 ατομα συνολο επισης γνωστος ειχε γκομενα που σε ενα μηνα πανω κατω ειχε παει με καμμια 200αρια ατομα επιβεβαιωμενο αυτο φοιτητρια η λεγαμενη το θεμα ειναι δε μπορεις να ξερεις τη ρολο βαραει η καθε μια και τη βιτσια εχει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Επειδη εισαι λαθος και ειναι στον ανθρωπο εχω γνωρισει καριολακι που μαζι με μενα σε μια μερα γαμηθηκε με 20 ατομα συνολο επισης γνωστος ειχε γκομενα που σε ενα μηνα πανω κατω ειχε παει με καμμια 200αρια ατομα επιβεβαιωμενο αυτο φοιτητρια η λεγαμενη το θεμα ειναι δε μπορεις να ξερεις τη ρολο βαραει η καθε μια και τη βιτσια εχει
όπως ειπες γνωρισες 1 που ηταν ετσι σαν ιεροδουλος. οι ιεροδουλες είναι ΟΛΕΣ ετσι.
οι υπολοιπες 100 που γνωρισες ετσι ηταν? αρα δεν είμαι λαθος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom