Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Οχι ερωτικα ρε φιλε  :2funny: να ριξω κανα τσαμπα πουτσο πηγαινα...αλλα ειναι επαγγελματιες και δεν χαμπαριαζουν τιποτα. :grin:
Το τζάμπα δεν υπάρχει πάντα πληρώνεις με διάφορους τρόπους ακόμα και στην σχέση ή στο γάμο χαχαχα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Bολτα τωρα το απογευμα με αψυχολογητη καταθεση στην Ελληνιδα Νικη στο Τριδυμο 3...8 κιλα το ενα βυζι μιλαμε,αν και εχω πει απο χρονια οτι δεν προκειται να ξαναπαω με ελληνιδα επαγγελματια τελοσπαντων κατι με τραβηξε...για αλλες ξεκινησα αλλα δε τις βρηκα,δεν ειχε και κατι αξιολογο οποτε μπηκα με 40ε για γυμνο τσιμπουκι και την εχυσα στο στομα με δικη της παροτρυνση.Κατ'αλλα πολυ μετρια περιπτωση τιποτα το ιδιαιτερο,εντελως μπαζο 200 κιλα και το κορυφαιο οταν τη ρωτησα πως εσυ Ελληνιδα δικο μας κοριτσι κατεληξες εδω...γεματη περηφανεια μου απαντησε 'σοϊ παει το βασιλειο'  :grin:

Στα υπολοιπα...

-Ερημιτη 2.Αντριαννα μιλφαρα μελαχρινη με ωραιες καμπυλες τυπου Μονικα δηλαδη λιγο 80'ς το στυλ και 30ε γυμνο τσιμπουκι αλλα ηταν με την τρελοτσατσα τη Νιτσα και δεν υπηρχε περιπτωση να μπω,καθε φορα κανει μια μαλακια
-Λας Βεγκας 1.η Καμελια η παλια απ'οτι μου ειπε η τσατσα του 2
-Λας Βεγκας 2.η Τανια
-Λας Βεγκας 3.η Μπαρμπαρα το κουκλακι  :kissass:
-Αχελωου.η θεια Μονικα
-Τριδυμο 1.η Ρωξανη η χοντρη γυφτισσα μια φορα την ειχα παρει μπαζο εντελως
-Τριδυμο 2.η Τζουλια η γνωστη γυφτισσα,αυτη τρωγεται που και που
-Τριδυμο 3.η Νικη η Ελληνιδα  :tits:
-Φριξου 15.η γνωστη Εφη με 3 δωματια γεματα,θεωρητικα σημερα θα τη γαμουσα αν βολευε
-Φριξου 13α.η ξανθια Βικτωρια με την κωλαρα,καλη περιπτωση μεσα στο δωματιο
-Φριξου 13.η παλαιμαχος αλβανιδα μιλφ Χριστινα μονη της χωρις τσατσα και με ασφυκτικη ζεστη στο χωρο.Καποτε ηταν φιρμα και η βασιλισσα του πρωκτικου αλλα τωρα πλεον δεν αξιζει.
-Φριξου 14.μιλφ Αννα φερομενη ως ιδιοκτητρια τπυ σπιτιου,αδιαφορη εμφανισιακα,αδιαφορη εως πολυ αδιαφορη μεσα στο δωματιο
-Νικ.Ουρανου 8.η μιλφ Ζωη η βρωμιαρα και μετρια στο δωματιο με αντρα τσατσο Ελληνα καλτ μορφη που φωναζε στο σαλονι σα να ηταν στη λαϊκη και ελεγε και εξυπναδουλες.Αξιζει να περασετε μια βολτα για να δειτε τον τυπο  :2funny:
-Αν.Γεωργιου 19.η Αθηνα η ελληνιδα η βυζαρου
-Μελισσες.Πηγα κατευθειαν εκει για το μωρο μου αλλα δουλευε μια Μπιανκα μελαχρινη κλασσικη ρουμανοφατσα,λιγο γεματουλα
-Αν.Γεωργιου 24.Αλινα ενα αδιαφορο μελαχρινο γυφτακι

Εγω πηγα για Νατασα αλα ελλειπε,ειχα στο μυαλο και τη μικρη Ισαμπελα αλλα το Νικ.Ουρανου 28 ηταν κλειστο,ειχα στο μυαλο και Βικυ ουκρανη αλλα επισης ηταν κλειστο...
Στο ερημιτη 1 δε μου ανοιξαν αλλα λογικα ηταν η Λουιζα...
Στο Νικ.Ουρανου επισης δε μπηκα αλλα λογικα ηταν η Ειρηνη...
Το Κεφαλληνιας ανοιχτο αλλα δε μπαινω ποτε γιατι μιλαμε για ατελειωτο κατηφορο
και επισης ανοιχτο το Ερως αλλα εκει δε μπορεσα να παρκαρω αν και ηθελα να δω ποια ειναι
Οι Βιλες ετσι κι αλλιως εχουν ενημερωμενο προγραμμα στο σαϊτ τους και ολα τα αλλα που δεν αναφερονται,κυριως στην Αν.Γεωργιου δηλαδη ηταν κλειστα

και τελος μου ειπαν οτι η Μιρελα πηρε μεταγραφη στο Ερημιτη 2

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
και τελος μου ειπαν οτι η Μιρελα πηρε μεταγραφη στο Ερημιτη 2
Λογικο να παει προς τα κει γιατι θα κλεισουν τα σπιτακια στην α.γ και δεν ηταν τυχαιο που τον τελευταιο καιρο το 25αρι στο απλο το εκανε 30  ;)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
36
Αυτή η Αντριαννα στο ερημίτη 2 που αναφέρει ο al Pacino πως ειναι εμφανισιακά? και κατι ακόμη η Αθήνα η ελληνίδα  λέει απο εμφάνιση και υπηρεσίες η θα φάω τα μούτρα μου?

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλησπερα συναδελφοι,κατι πρεπει να κανουμε για να φερουμε πισω την βερονικα.Βρεθηκα προχτες στην περιοχη (γιανιτσα) και ειπα μετα απο σχεδον εναμιση χρονο να περασω μαζι της.Νταξει ειναι φοβερη η γυναικα, μπραβο της.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.278
Πόντοι
1.076
Αυτή η Αντριαννα στο ερημίτη 2 που αναφέρει ο al Pacino πως ειναι εμφανισιακά? και κατι ακόμη η Αθήνα η ελληνίδα  λέει απο εμφάνιση και υπηρεσίες η θα φάω τα μούτρα μου?
η αντριανα ειναι μελαχρινη μετριο αναστημα γεματουλα. κανει γυμνο στα 30 ευρω.η αθηνα εχει αγελαδισια βυζια και δεν λεει απο υπηρεσιες πολυ μετρια εμφανιση.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Επισης αυτο το καιρο στην κατερινη ειναι μια καρμεν (βουλγαρα)λιγα πραγματα μεσα,γενικα δεν αξιζει τα 40 που ζητανε.Θα γραψω τις κριτικες αργοτερα η αυριο,τωρα μου ετυχε μια δουλεια.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
γιατη δεν εφανιζονται τα μην κ κριτικεσ που ανεβαζω

jadegegan1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Like
26
Πόντοι
0
καλησπερα
μια κοπελα Κατερινα  ελληνιδα μελαχρινη σγουρομαλα απο Βεροια ελεγε. δουλευε στο Ερως και στο αλλο με τα σκαλια  belle κατι …..
Ξερουμε κάτι.

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπερα.. εκανα μια βολτα σημερατο βραδακι μετα την αλλαγη κ μπορω να πω οτι τα πραγματα ειναι πολυ σαπια.. μου εκαναν εντυπωση μονο 2 κοπελες.. ημια ειναι στο ξυλινο λιγο μπαμπατσικια που την λεγανε αθηνα κ μοα στο ουρανου 26 που δεμ μου ειπε ονομα .. εμοιαζε μετην θεια μονικα αλλα πιο αδυνατη κ με τατου πανω απο τα στηθη κ ενα στην κοιλια.... ξερει καποιος κατι για τα παραπανω ;;; ευχαριστω

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Καλησπερα.. εκανα μια βολτα σημερατο βραδακι μετα την αλλαγη κ μπορω να πω οτι τα πραγματα ειναι πολυ σαπια.. μου εκαναν εντυπωση μονο 2 κοπελες.. ημια ειναι στο ξυλινο λιγο μπαμπατσικια που την λεγανε αθηνα κ μοα στο ουρανου 26 που δεμ μου ειπε ονομα .. εμοιαζε μετην θεια μονικα αλλα πιο αδυνατη κ με τατου πανω απο τα στηθη κ ενα στην κοιλια.... ξερει καποιος κατι για τα παραπανω ;;; ευχαριστω

αυτη στην Νικ. Ουρ. 26 ητανε μελαχρινο;;
πρεπει να ητανε η Έλενα...

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Οχι φιλε δεν ηταν η ελενα...την ξερω κ δουλευε διπλα στο 28...αυτη που λεω ηταν πιο μεγαλη σε ηλικια..

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινοβραδινη βολτα
Πετρου Ερημιτη - Ιννα, μια μελαχρινη chubby
Απεναντι - μελαχρινη κοπέλα με την μια απο τις πιιο σπαστικες τσα2δες ever!
Λας Βεγκας - μια μελαχρινη κοπέλα, nothing to mention...
στο αλλο η Τανια, για ggilf (grand-grandmother, προγιαγια κοινος) για ατομα με αποθημενα αλλα ειχε κατι ΒΥΖΑΡΕΣ που χαζεψα, αλλα... δεν...
Στο τριτο μια λεπτη κοπελιτσα συμπαθιτικη.

Νικ.Ουρανου 24 Μελαχρινη ΕΛενα, ομορφη κοπέλα!
26 Μια μελαχρινη που ετοιμαζοταν για προγραμμα, ειδα το μονο το κεφαλι της...
Godive μια ψηλη και αδυνατη κοπελα με γλυκο προσωπακι
Villa erotica πλαι - Μια ομορφη πολυ ψηλη μεχρινη κοπελα
Villa erotic φαγαμε πορτα...
Φριξου 15α μια μικροκαμομενη κοπελιτσα
ΔΙπλανο Τανια Ισπανιδα
Sex and the city ψηλη τεεεερμα αδυνατη
Πανω απο Calligula μελαχρινη ΤΟΥΜΠΑΝΟ  :kneel: :kneel:
Διπλα απο αυτο ενα τουμπανο σε ξανθο! :kneel: :kneel:
Τριδημα 1 Μελαχρινη Βαλεντινα, πολυ βρισιμο στο κρεβατι...  :s&m_2: :s&m_2:
2 - Εβελινα ξανθια
3 - Μελαχρινη πολυ ομορφη κοπελα  :kneel: :kneel:
Bad girls - ΨΗλη κοπελα με κορμαρα
στο αλλο Ντεσυ ξανθια, γεματουλα
Ερως 16 Ντονα κοντουλα
Αγ. Γεωργιου 24 Μελαχρινη just ok
Παρα πολλα κλειστα, δεν ανενεωσαν τθς αδειες και ειναι στα δικαστηρια και πιθανοτατα οοοολα οσα ειναι πισω απο το ΜΕΤ δεν θα ξανανοιξουν.
Χωθηκε ο φιλος μο υ ατην Ινα, στην πρωτη που ειδαμε, γιατι ηθελε αφρατουλα και ηταν απλα τραγικη. Μηχανικα ολα, 0 παρουσια στο κρεβατι
Sorry αλλα σε καποια δεν ελεγαν ονομα, σε αλλα δεν ρωταγα... anyway αυτα!
:hi: :hi:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
στην φριξου 15 μιλας μηπως για την Ιζαμπέλα;
πως ητανε εμφανισιακά;

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Χθεσινοβραδινη βολτα
Πετρου Ερημιτη - Ιννα, μια μελαχρινη chubby
Απεναντι - μελαχρινη κοπέλα με την μια απο τις πιιο σπαστικες τσα2δες ever!
Λας Βεγκας - μια μελαχρινη κοπέλα, nothing to mention...
στο αλλο η Τανια, για ggilf (grand-grandmother, προγιαγια κοινος) για ατομα με αποθημενα αλλα ειχε κατι ΒΥΖΑΡΕΣ που χαζεψα, αλλα... δεν...
Στο τριτο μια λεπτη κοπελιτσα συμπαθιτικη.

Νικ.Ουρανου 24 Μελαχρινη ΕΛενα, ομορφη κοπέλα!
26 Μια μελαχρινη που ετοιμαζοταν για προγραμμα, ειδα το μονο το κεφαλι της...
Godive μια ψηλη και αδυνατη κοπελα με γλυκο προσωπακι
Villa erotica πλαι - Μια ομορφη πολυ ψηλη μεχρινη κοπελα
Villa erotic φαγαμε πορτα...
Φριξου 15α μια μικροκαμομενη κοπελιτσα
ΔΙπλανο Τανια Ισπανιδα
Sex and the city ψηλη τεεεερμα αδυνατη
Πανω απο Calligula μελαχρινη ΤΟΥΜΠΑΝΟ  :kneel: :kneel:
Διπλα απο αυτο ενα τουμπανο σε ξανθο! :kneel: :kneel:
Τριδημα 1 Μελαχρινη Βαλεντινα, πολυ βρισιμο στο κρεβατι...  :s&m_2: :s&m_2:
2 - Εβελινα ξανθια
3 - Μελαχρινη πολυ ομορφη κοπελα  :kneel: :kneel:
Bad girls - ΨΗλη κοπελα με κορμαρα
στο αλλο Ντεσυ ξανθια, γεματουλα
Ερως 16 Ντονα κοντουλα
Αγ. Γεωργιου 24 Μελαχρινη just ok
Παρα πολλα κλειστα, δεν ανενεωσαν τθς αδειες και ειναι στα δικαστηρια και πιθανοτατα οοοολα οσα ειναι πισω απο το ΜΕΤ δεν θα ξανανοιξουν.
Χωθηκε ο φιλος μο υ ατην Ινα, στην πρωτη που ειδαμε, γιατι ηθελε αφρατουλα και ηταν απλα τραγικη. Μηχανικα ολα, 0 παρουσια στο κρεβατι
Sorry αλλα σε καποια δεν ελεγαν ονομα, σε αλλα δεν ρωταγα... anyway αυτα!
:hi: :hi:
Είναι πολύ καυλοφατσα η Ίνα , έτοιμος ήμουν να μπω αλλά διάβασα την αναφορά σου. Το μεσημέρι πέρασα με την Τζούλια στο 2 τρίδυμο, όπως πάντα άψογη, αλλά ήθελα μια επανάληψη και το βράδυ  :orchestra:

kostasemma

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
5
Like
123
Πόντοι
280
Καλησπέρα παιδιά!!! η τζεσυ από βιλλες μια ξανθιά αδύνατη καινούργια είναι?? αν όχι την έχει δοκιμάσει κανένας?? και την αννα από βιλλες και αυτή ξανθιά αδύνατη!! ξέρουμε τίποτα??

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Καλησπέρα παιδιά!!! η τζεσυ από βιλλες μια ξανθιά αδύνατη καινούργια είναι?? αν όχι την έχει δοκιμάσει κανένας?? και την αννα από βιλλες και αυτή ξανθιά αδύνατη!! ξέρουμε τίποτα??
την τζεσυ την εχω στανταρακι...οχι ειναι παλια απλα ανανεωσε τις φωτο..δεκτικη σε ολα δεν κοιταει ρολοι..στα 4 μπορεις να τις κοκινισεις ανετα το κολαρακι και να την σκισεις ανελεητα...πιπα με προφυλακτικο-δε κανει πρωκτικο...αξιζει τα λεφτα αλλα οχι για παραπανω απο 2-3 φορες!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
την τζεσυ την εχω στανταρακι...οχι ειναι παλια απλα ανανεωσε τις φωτο..δεκτικη σε ολα δεν κοιταει ρολοι..στα 4 μπορεις να τις κοκινισεις ανετα το κολαρακι και να την σκισεις ανελεητα...πιπα με προφυλακτικο-δε κανει πρωκτικο...αξιζει τα λεφτα αλλα οχι για παραπανω απο 2-3 φορες!!
Ετσι να τους λες οτι ειναι στανταρακι και οτι εχεις παει πολλες φορες μαζι τους γιατι σιγουρα σε εσενα θα κανουν το κατι παραπανω απο τι σε καποιον που παει πρωτη φορα μαζι τους και με το απλο. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom