Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και εμένα με γκαβλωνουν απίστευτα οι βυζαρες τις! πριν 2 χρόνια που την Πήρα με έλεγε ποναω εδώ εκεί και χαλιά πιπα! ίσως να άλλαξε για να κρατιέται τόσο καιρό! Ή αλήθεια είναι ότι θα θελα να την ξαναδοκιμασω !συναγωνιστες καλησπερα, εντυπωσεις και αποψεις απο Νικη ελληνιδα εχουμε? περασα πριν λιγο απο τριδυμα και δεν ξερω πως, αλλα εχω ψηθει ασχημα..]
Villa prive: Τζέσυ. Λεπτή πολύ, ξανθιά ουκρανιδα με μέτριο πρόσωπο και μικρά ,τι μλκ είμαι ? Ξέρω πως είναι καλή μέσα και πήγα άλλου...
αφού ήταν αβαφη όταν την είδα!Μέτριο πρόσωπο; Έχω πολύ διαφορετική άποψη...
Μόνη "κακή φάση", μετά το χύσιμο πήγε στο νεροχύτη και έφτυνε με ΑΒΥΣΑΛΑΙΑ ΜΑΝΙΑ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ. Κάτι τραγουδιστές underground
suicidal depressive black metal που βγάζουν τα σωθικά τους στο μικρόφωνο... ε, τους ξεπέρασε.
Πάντως αισθανόμουν πως γαμάω δαιμονοαγγελικό πλάσμα από γιαπωνέζικο hentai και όχι fasttech κλώνο Βανδή από μπουζουξίδικο της Εθνικής
Λαμίας.
Μιλάμε για τόση σφαλιάρα που έφυγα με πρισμένα μάγουλα σαν στρουμπουλό readhead παιδάκι από αμερικάνικη οικογενειακή ταινία
που τον τσίμπισε μέλισσα ενώ έτρωγε θαλασσινά στα οποία είχε αλλεργία.
Στο τέλος πήγε εκεί που ήταν το ρολό το χαρτί (το οποίο ήταν καινούργιο) και ξεκίνησε να τραβάει κομμάτια και να τα κόβει. Ξανά και ξανά και ξανά. Το ένιωθα
σαν κινέζικο βασανιστήριο στο μυαλό μου. Χρατς χρουτς, χρατς χρουτς. Έφτασε σχεδόν να το έχει τελειώσει και εγώ να να κάνω double facepalm και να
έχω μείνει παγωμένος-perma stunαρισμένος. Αυτά τα λεπτά μου φάνηκαν για αιώνες. Εκεί που έκανα διαμάχη στο μυαλό μου να την σκοτώσω ή αν θα με σκοτώσει
αυτή η τρελή, θυμήθηκα πως είχα να γαμίσω και την Αλίσα μετά, οπότε την έκανα λούης με τους διακόπτες κατεβασμένους για να μην υπάρξει παραπάνω δράμα.
Μια στρομπουλή που μου βάλε challenge φίλος να τη πηδήξω και το δέχτηκα όπου κατέληξα κολλημένος στο τοίχο να μου βιάζει τομπούτσο επαναλαμβάνοντας
"θέλω να σε φάω" με βλέμμα που θα το ζήλευε ακόμη και ο Jack Nickolson. (btw αυτή ήταν η πρώτη στρουμπουλή που γάμισα στη ζωή μου. Στα 30ά μου γενέθλια.)
Την παντρεβόμουν, έκανα τα παιδιά της, hackara το πεντάγωνο, πήγαινα στη Συρία για πάρτυ της. Αν αυτό που έκανε, προσποιούταν πως το γουστάρει.
(γενικά μαύρο στα κομοδινά, προτιμώ να τον παίζω κοιτάζοντας σύννεφα και φαντασιώνοντας που αγγέλες κάνουν lesbian)
αφού ήταν αβαφη όταν την είδα!
Αντε τυπε δωσε ινφο με το μοναδικο σου στυλΑφροδιτη(Κωλεττη) ή Βανεσα(bad girls) που ρώτησε
συναγωνιστής, έχω πάρει. Εντυπώσεις... σύντομα.
[size=7pt](τη Βανέσα τη χαλάσανε πολύ σύντομα, απαράδεκτη συμπεριφορά!)[/size]
Εκει ειναι τα πρωινα νομιζω,μεχρι βεβαια να κλεισουν ολα στην α.γ μετα μπορει να βρεθει οπουδηποτε.Παιδιά ξέρει κανείς αν η Τζαστίν είναι στο Έρως 16?Επειδή μου είπε πως θα κλείσει το συγκεκριμένο.Ξέρει κάνεις αν δουλεύει πουθενά αλλού??
Εκει ειναι τα πρωινα νομιζω,μεχρι βεβαια να κλεισουν ολα στην α.γ μετα μπορει να βρεθει οπουδηποτε.
Βασικα και απο τι καταλαβα, παμε για κλεισιμο ολων των μαγαζιων στην α.γ μεχρι τις βιλλες στο στενο,ηδη πολλα εκλεισαν οριστικα.
Απο τι εμαθα τα γυρω ξενοδοχεια βρηκαν ακρη και τα διωχνουν απο εκει.Μαλον θα μαζευτουν γυρω απο το λας βεγκας εκει ειναι σχεδον ετοιμα δυο μεγαλουτσικα στουντιο απεναντι απο το ξυλινο, αν προσεξες.Για ποιο λόγο; Όλο εκεί έκανα τσάρκα, θα πάνε κάπου αλλού; Κανένας δήμαρχος τα διώχνει;
Πρεπει να μεταφερουμε και την πορνοκαντιναΘα γλιτωσουμε περπατημα στη τσαρκα και δε θα 'χει ο Μπουχος ορεξη για πανσετες
Η μαμα Τερεζα να παει στο τσιρκοΠρεπει να μεταφερουμε και την πορνοκαντινα
Νομιζω οτι θα μας αφησει κι αυτοΗ μαμα Τερεζα να παει στο τσιρκο
Στο τελος οι βιλλες και το Λας Βεγκας θα μεινουνΝομιζω οτι θα μας αφησει κι αυτο
Ε ναι για εκει παει η δουλεια..τα περισσοτερα μαγαζια ελεγχουν τα αφεντικα τους. ;)Στο τελος οι βιλλες και το Λας Βεγκας θα μεινουν