Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τι σ' ενδιαφερει φιλε μου..; Τι ψαχνεις..; Ωραια γκομενα ή φοβερες υπηρεσιες..; Για υπηρεσιες δεν ειμαι ειδικος να σου απαντησω, καθως κατεβαινω σπανια κ δεν εχω μεγαλη εμπειρια, αλλα αν ψαχνεις γκομεναρες με βυζαρες που ΄ναι η ειδικοτητα μου, εχω καποιες προτασεις..

φιλε δε ψαχνω τιποτα το φοβερο σε εμφανιση. Απλα η κοπελα να ειναι γενικα καθαρη κ να μη κανει κασκαντεριλικια και επικινδυνα πραγματα για την υγεια..πχ ακαπωτα τσιμπουκια κτλ..δε γουσταρω να παιζω κορωνα γραμμα τη ζωη μου

Και στη Θεσσαλονικη η μοναδικη κοπελα που πηγαινω ειναι η μοναδικη που ειμαι σιγουρος οτι δεν κανει τετοιες μαλακιες..το εχω διασταυρωσει και απο συναγωνιστες

Ευχαριστω αδερφε
Γιαννης

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
γνωριζουμε αν ειναι σημερα η θεια μονικα στο ποστο της?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.780
Πόντοι
11.585
Δεν ειμαι αλλα προσεχω ωστε να μην εχω θεματα.

Πανε τριψτον στο μουνακι της Ελενας τωρα που ειναι pure, γιατι σε λιγο καιρο απο το πολυ το τριψιμο θα εχει ποιασει σκουλαμεντρα...  :2funny: :2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Πανε τριψτον στο μουνακι της Ελενας τωρα που ειναι pure, γιατι σε λιγο καιρο απο το πολυ το τριψιμο θα εχει ποιασει σκουλαμεντρα...  :2funny: :2funny:
Aυτο με το τριψιμο ειναι μεγαλη μαλακια μου το κανε και μενα την πρωτη φορα αλλα την δευτερη δεν την αφησα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.780
Πόντοι
11.585
Αφήστε τον προλογο παλιόπαιδα , σας άρεσε !  :rockon:

Εμενα μου αρεσε θα ξαναπαω.!!  :rockon: :rockon:

tumblr_mvk15yshom1r2coz9o1_500.gif

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Βαφει καλά το πινέλο;

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μόλις τελείωσα μια αποτυχημένη τσάρκα. Σχεδόν όλες στα ποστα τους με μικρές αλλαγές. Οι τσατσαδες απαράδεκτες και πιεστικές. Από τις κοπέλες μόνο η Ντανιελα με τα ταττουαζ στο Α.γ. 52 ήταν πρόσχαρη και χωρίς τσατσα .
Α.γ. 16 : Μικαελα Σλοβακα ψηλή νταρντάνα
Α.γ. 32 : Νικόλ γυφτορουμανα ψηλή νταρντάνα
Α.γ. 38 : Έλενα γυφτορουμανα μαυρομαλλα με πλαδαρες βυζαρες . Τα δωμάτια γεμάτα και 6 συναγωνιστές στο σαλόνι . Βγήκε από το ενα δωμάτιο και μπήκε στο άλλο  μας έδειξε λίγο την κωλαρα της . Δεν με τρελανε σήμερα εμφανισιακά άσε που με χάλασε που δεν πλύθηκε καν  :jerking:
Α.γ. 19 : Αντζελα μιλφ ξανθιά νταρντάνα με καλές κριτικές
Α.γ. 21 : Τζούλια γυφτορουμανα μεγάλο κομοδίνο
Πηγασιου : Νίκη μιλφ με άσχημες κριτικές
Α.γ. 52 : Ντανιελα με τα ταττου
Ν.ουρανου 1α : Χριστίνα Αλβανιδα μιλφ , οι πατσαδες ξεχυλιζαν
Ν.ουρανου 1β : Βερόνικα γλυκό ρουμανοπιπινι
Ν.ουρανου με φριξου : Τζένη ίδιο σουλουπι με την Εβελίνα από τρίδυμα
Φριξου 13 : Γωγώ  :s&m_1:
Φριξου 13α : Βικτώρια Βουλγαρα πολύ καλή στο δωμάτιο
Φριξου 15 : Τανια νταρντάνα
Φριξου 14 : Νικόλ μιλφ
Τρίδυμα 1 : Χριστίνα πρώην Αντελα άλλαξε νωρίς όνομα αλλά έμεινε το ίδιο κομοδίνο
Τρίδυμα 3 : Κάρλα ΤΟ Κομοδίνο  :kneel:
Ν.ουρανου 28 : Εμμανουέλα Ξανθιά Ρουμάνα με τα δωμάτια γεμάτα με το σαλόνι γεμάτο και αυτή με το χαμόγελο  :kneel:
Κατάθεση δεν έγινε, πήγαινα για Ελενα αλλά δεν μου έκανε το κλικ και είχε και μεγάλη αναμονή . Με χαλασανε και κάνα 2 τσατσαδες που με πρηξανε να μπω και πήγα για τζαμπε καταθεση σε Ελλεινιδα καβαντζα στανταρακι  :birdman:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Αφήστε τον προλογο παλιόπαιδα , σας άρεσε !  :rockon:
Man κανενας δεν ειπε οτι δεν ηταν καλο αλλα οσο καυλωτικο και καλο να ηταν ηταν και ειναι επικινδυνο γ αυτο και την εκοψα την δευτερη φορα ενταξει ειπαμε κανουμε που κανουμε το επικινδυνο αθλημα μη βγαλουμε και απο μονοι μας τα ματακια μας.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Πηγα το μεσημερι γαμησα το τουρμπακι οπως την λεω εγω την Γαληνη στο Red Light με τις φυσικες μεγαλες βυζαρες  :tits:
Τριτη φορα μαζι της αψογη και παλι σε ολα της,τελειο γυμνο τσιμπουκι,ισπανικο,ολες τις στασεις με φοβερη τεχνικη στο απο πανω και χυσιμο στις βυζαρες της.

Επισης περασα αρχικα απο τα Τριδυμα οπου ηταν στο 1 η Καρινα,στο 2 μια καινουρια Μολδαβη Γαβριελα χοντρουλα με εκφυλο στυλ και εταζε και πολλα στο σαλονι,στο 3 η Ιζαμπελα.
Και παραδιπλα στο 15 ηταν και η Εφη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom