papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Πήγε τρίδυμαΗ Αλινα απο το Νικ Ουρανου 26? ή ειναι άλλη αυτή?
Πήγε τρίδυμαΗ Αλινα απο το Νικ Ουρανου 26? ή ειναι άλλη αυτή?
...Πριν 3 μέρες έκανα μετά από παρα πολυ καιρό βόλτα και σε Βαρδάρη αλλά και στις νέες γειτονιές του Μύλου.....Ειδικά την Κυριακή των εκλογών στο Βαρδάρη ήταν ανοιχτά μόνο 2 μαγαζιά.Πάντως πολλά πρέπει να είναι εντελώς κλειστά πια......
Σε αναζήτηση χοντρής λοιπόν βρισκόμουν ή έστω μεγάλων βυζιών αλλά δε βρήκα τίποτα.Μόνο στο Casa d'Irene μια στρουμπουλή μελαχρινή με αρκετό στήθος και με 30 ευρω εισιτήριο παραλίγο να με πείσει αλλά ήταν αρκετά αρωματισμένη οπότε φεύγοντας θα καρφωνόμουν.....
Πρεπει να ενθουσιαστηκε πολυ απο την υποδοχη μας και εφυγεΗ Βικυ απο Αθηνα ειναι ακομα εδω;
Αλίνα από Νικ. Ουρανού?Στο νούμερο ενα η Αλινα ηταν τύπε.
ναι δουλευει τελικα δεν εφυγε..και γινεται κοσμοσυρροη...χθες πηγα...ολα τα δωματια γεματα και 5-6 να περιμενουν..μπουτι δεν εκλεισε ολη νυχτα...τους ξενερωσα λιγο γιατι πηρα βαρυ προγραμμα και οταν βγηκα ειχε 12-15 να περιμενουν... οι 10 μονο ματιΠαιδες η Αντριανα στο Ανδρεου Γεωργιου 30 δουλευει ακομα ξερει κανεις?
ναι δουλευει τελικα δεν εφυγε..και γινεται κοσμοσυρροη...χθες πηγα...ολα τα δωματια γεματα και 5-6 να περιμενουν..μπουτι δεν εκλεισε ολη νυχτα...του ξενερωσα λιγο γιατι πηρα βαρυ προγραμμα και οταν βγηκα ειχε 12-15 να περιμενουν... οι 10 μονο ματι
ναι το ξερω για αυτο οταν μπαινω παω κατευθειαν μεσα στη τσατσα...δεν περιμενω...πολυς κοσμος πλακωσε ρε τυπε εγω τη τελευταια φορα π πηγα αντε να περιμεναν κανα 4 ατομα :-
ναι το ξερω για αυτο οταν μπαινω παω κατευθειαν μεσα στη τσατσα...δεν περιμενω...
Πρωινη η βραδυνη δουλευει?ναι δουλευει τελικα δεν εφυγε..και γινεται κοσμοσυρροη...χθες πηγα...ολα τα δωματια γεματα και 5-6 να περιμενουν..μπουτι δεν εκλεισε ολη νυχτα...τους ξενερωσα λιγο γιατι πηρα βαρυ προγραμμα και οταν βγηκα ειχε 12-15 να περιμενουν... οι 10 μονο ματι
μαγκες σημερα περασα το πρωι απο μια μινι μπουρδερλοτσαρκα απο μυλο μερια και συγκεγκριμενα απο στην ανδρεου γεωργιου 30 η τσατσα ηταν δεν ηταν 25 χρονων μολις με ειδε και την ειδα λεω αυτη θα γαμησουμε σημερα μιλαμε κροτιδα το γκαυλακι και αρχησε να μου λεει αγορι μου γλυκο θα περασεις καλα θα γαμησεις καλα και ολο να την κοιταω και ελεγα δεν ειναι δυνατον τη μουναρος μελαχρινος για την κοπελα δεν ενθουσιαστηκα ηταν καινουρια μια ξανθια τσεχα ονομα δεν θυμαμαι καθολου ελληνικα αλλα μου ελεγε ο μουναρος οτι θα γαμησω καλα και δεν θα μας ενοχλουσε καθολου με την ησυχια μας παντως για τσατσα δεν το ειχε το αερα της δεν πειραζει με τρελανε το παλιοκοριτσο σημερα δεν εχω ξαναδει σε μικροτερη ηλικια τσατσα
η τρελοΜερτσυ ειναι ρε...οταν ξεμενουν απο τσατσα βαζουν αυτη.Πιαστην και τον κωλο δεν εχει προβλημαμαγκες σημερα περασα το πρωι απο μια μινι μπουρδερλοτσαρκα απο μυλο μερια και συγκεγκριμενα απο στην ανδρεου γεωργιου 30 η τσατσα ηταν δεν ηταν 25 χρονων μολις με ειδε και την ειδα λεω αυτη θα γαμησουμε σημερα μιλαμε κροτιδα το γκαυλακι και αρχησε να μου λεει αγορι μου γλυκο θα περασεις καλα θα γαμησεις καλα και ολο να την κοιταω και ελεγα δεν ειναι δυνατον τη μουναρος μελαχρινος για την κοπελα δεν ενθουσιαστηκα ηταν καινουρια μια ξανθια τσεχα ονομα δεν θυμαμαι καθολου ελληνικα αλλα μου ελεγε ο μουναρος οτι θα γαμησω καλα και δεν θα μας ενοχλουσε καθολου με την ησυχια μας παντως για τσατσα δεν το ειχε το αερα της δεν πειραζει με τρελανε το παλιοκοριτσο σημερα δεν εχω ξαναδει σε μικροτερη ηλικια τσατσα
το παλιο πορνιδιο δεν ετυχε να συνεβρεθω μαζι της την επομενη φορα δεν μου την γλυτωνει θα την κανω μεγαλη καζουραη τρελοΜερτσυ ειναι ρε...οταν ξεμενουν απο τσατσα βαζουν αυτη.Πιαστην και τον κωλο δεν εχει προβλημα
μαγκες σημερα περασα το πρωι απο μια μινι μπουρδερλοτσαρκα απο μυλο μερια και συγκεγκριμενα απο στην ανδρεου γεωργιου 30 η τσατσα ηταν δεν ηταν 25 χρονων μολις με ειδε και την ειδα λεω αυτη θα γαμησουμε σημερα μιλαμε κροτιδα το γκαυλακι και αρχησε να μου λεει αγορι μου γλυκο θα περασεις καλα θα γαμησεις καλα και ολο να την κοιταω και ελεγα δεν ειναι δυνατον τη μουναρος μελαχρινος για την κοπελα δεν ενθουσιαστηκα ηταν καινουρια μια ξανθια τσεχα ονομα δεν θυμαμαι καθολου ελληνικα αλλα μου ελεγε ο μουναρος οτι θα γαμησω καλα και δεν θα μας ενοχλουσε καθολου με την ησυχια μας παντως για τσατσα δεν το ειχε το αερα της δεν πειραζει με τρελανε το παλιοκοριτσο σημερα δεν εχω ξαναδει σε μικροτερη ηλικια τσατσα
οχι εγω αλλιως τα καταφεραφιλε η ατακα για να πηδηξεις τσατσα ειναι "Εγω μ'εσενα γουσταρω σκηνικο" ;)