Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Συνηθως η Νικολ δουλευει Σαπφως 7 και ειναι πρωινη βαρδια απο οσο ξερω,τωρα αν θες πηγαινε μια βολτα να δεις .Ρε μάγκες η Νικόλ η Γκαλίδα τι ώρες δουλεύει;
Συνηθως η Νικολ δουλευει Σαπφως 7 και ειναι πρωινη βαρδια απο οσο ξερω,τωρα αν θες πηγαινε μια βολτα να δεις .Ρε μάγκες η Νικόλ η Γκαλίδα τι ώρες δουλεύει;
Κοροβανγκου 5 δουλευει αυτη ειπαμε???? ειναι και περαστικη εεεεε????? .
ok thanks.Μόνο σήμερα την έχει λέει το δίπλα σάιτ... Και μέχρι τις 20:00
Οχι δυστυχως ακομα τπτ. Γμτ δεν επρεπε να καθυστερησωΧριστινα.Σολ μας την εκανε μαλλον
παρακολουθει κανεις το θεμα με τα κωλομπαρα ? αναφερθηκε κατα κει ?
Νεο φρουτο @ Κοροβανγου
Η τσατσα απεφυγε να πει ονομα ομως ο δαιμονιος ντεντεκτιβ κατι ακουσε για ... Ελιζα
Καταδρομεις! Στα οπλα
εχει μια κριτικη καλη στο συγγρου 144 αν και μυριζει λιγο προμοτερΞερουμε που δουλευε πριν στην Αθηνα το τεμαχιο να δουμε τι λενε για αυτην.??
εχει μια κριτικη καλη στο συγγρου 144 αν και μυριζει λιγο προμοτερ
οντως δεν βγαζεις συμπερασματα, πρεπει να στηλουμε δικο μας πηστοποιημενο εκτελεστη...Μαααααααααααααααααανες.!! που ειναι αυτη η ψυχηηη.????
οντως δεν βγαζεις συμπερασματα, πρεπει να στηλουμε δικο μας πηστοποιημενο εκτελεστη...Μαααααααααααααααααανες.!! που ειναι αυτη η ψυχηηη.????
Παρόν!!!
Τι εχεις να πεις για το νεο μπακλαβαδακι...
Γιατί τον ρωτάς? Στείλτον απ'ευθείας για αναγνώριση-βομβαρδισμό!Τι εχεις να πεις για το νεο μπακλαβαδακι...
Γιατί να μην κάτσει λίγο ακόμα? Να στείλουμε κάποιον να την πείσει...
Το μπακλαβαδάκι φαίνεται λαχταριστότατο! Με μπόλικο σιροπάκι!!!! Σαν την Τζούλια απο το βιτρινάτο μου μοιάζει
ποιός είπε ότι θα φύγει, ακόμα δεν ήρθε?
Και είσαι και παλιός ρε συ dokimazo......Βασίζεσαι στο πρόγραμμα από τις βίλες?πότε ήταν σωστό?
Ο επιλοχίας που βγάζει τις υπηρεσίες είναι για τον τάκο!
Μάλλον θα ξεχειμωνιάσει εδώ η εν λόγω κορασίς
Το μπακλαβαδάκι φαίνεται λαχταριστότατο! Με μπόλικο σιροπάκι!!!! Σαν την Τζούλια απο το βιτρινάτο μου μοιάζει
αυτη τη μελαχροινη που ειχες γαμησει κ σε περιμενα στ αμαξι?Μακάρι φίλε... απλά τόσα χρόνια έχουν δει τα μάτια μου... οπότε...
Μπας και είδε κάποιος την Ντέσυ?