greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα παιδιά!σήμερα βραδινή βάρδια έχουμε καμιά ενημέρωση για το τι παίζει?
Καλησπέρα σε όλους! Ένα κοριτσάκι στο Κατεχάκη 13 που ήταν πρωινό χτες, το είδε κανείς; Κάρλα μου είπε ότι το λένε!
στο ανδ γεωργιου 24 ρωτησες;Και πριν το ρώτησα μάλλον δεν το πρόσεξε κανείς...
Ειχα πετύχει μια Τζούλια, κοντή,πόλη λεπτή στο μαγαζί που δουλεύει η Μιρελλα. Που μπορω να βρω αυτήν? νομίζω είναι βουλγαρα.
Νομιζω δεν ειναι αυτη.στο ανδ γεωργιου 24 ρωτησες;
Μαντζάρου 1Α : ένα μπιμπελό με το όνομα Βικτόρια. Τί βυζάρες ήταν αυτές ρε μάγκες ! Έμεινα παγωτό.[/font]
Aυτη που λες μπιμπελο,ειναι καποιοι φιλοι που εχουν πει οτι ειναι νταρντανα...Μπορεις να δωσεις μια πιο αναλυτικη περιγραφη?
Επιλεκτική τσάρκα προ μισής ώρας :
Κωλέττη 17 : Τάνια (καλό μουνάκι μου φάνηκε, το έβαλα στα υπόψην)
Κατεχάκη 13 : Έμμα (Εμμανουέλα) σε άσπρο συνολάκι
Μαντζάρου 14 : ένα μουνί ξανθό με σώμα λαμπάδα, σαν χορεύτρια, δεν συγκράτησα όνομα καθώς κοιτούσα το κωλί της.
Μαντζάρου 1Α : ένα μπιμπελό με το όνομα Βικτόρια. Τί βυζάρες ήταν αυτές ρε μάγκες ! Έμεινα παγωτό.
Φιλε μου με καλυψες....Θα κατεβω να τη δω...και θα αποφανθω με βαση το αλανθαστο βυζοκριτηριο μου...Αντε σεφτε τσαρκα ωραια
Μαντζάρου 14 , Να ηταν η Γιαννα ?
Μαντζάρου 1Α Ειναι η Ναταλι - Λιζα - Βικτωρια , μια απο τις ποιο χαζες πουτανες της πολης
την ψαχνουν αρκετοι λογο βυζιων και αυτη αλλαζει ονοματα για να μην την βρισκουν ... μιλαμε για μεγαλο νουμερο ...
σουτιεν
boobssucker , ελπιζω να σε καλυψα , αν δε την εχει δει πανε γιατι αν περιμενες απο περιγραφες ...λιγο δυσκολο
μερικοι θεωρουν μπιμπελα τις νταρντανες , αλλοι τις θεωρουν χοντρες κλτ κλτ κλτ κλτ κλτ ....
Φιλε μου με καλυψες....Θα κατεβω να τη δω...και θα αποφανθω με βαση το αλανθαστο βυζοκριτηριο μου...
Αντε σεφτε τσαρκα ωραια
Μαντζάρου 14 , Να ηταν η Γιαννα ?
Μαντζάρου 1Α Ειναι η Ναταλι - Λιζα - Βικτωρια , μια απο τις ποιο χαζες πουτανες της πολης
την ψαχνουν αρκετοι λογο βυζιων και αυτη αλλαζει ονοματα για να μην την βρισκουν ... μιλαμε για μεγαλο νουμερο ...
σουτιεν
boobssucker , ελπιζω να σε καλυψα , αν δε την εχει δει πανε γιατι αν περιμενες απο περιγραφες ...λιγο δυσκολο
μερικοι θεωρουν μπιμπελα τις νταρντανες , αλλοι τις θεωρουν χοντρες κλτ κλτ κλτ κλτ κλτ ....
Νομιζω δεν ειναι αυτη.
Ηταν μελαχρινη,αβυζη και θυμιζε τσιγγανα. Ειχε γραψει ενα παλικαρι και κριτικη
Οσο για το Eros deker,''οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος''λενε μπορει απο εμφανιση η Σοφι να ειναι super, αλλα μεσα στο δωματιο ειναι σκετη''ΝΕΚΡΟΓΑΜΙΑ'' ομως ετσι.Σκετο επιπλο και συνησταται για νεκροφιλους και κομοδινοφιλους μονο,τωρα οποιος θελει ας παει να κανει ενα test-drive με την συγκεκριμενη,μπορει να εχει καλυτερη τυχη.... αυτα για Σοφι.Μιας κ γραψατε για χθεσινοβραδινη βολτα εγω δεν εχω να προσθεσω κατι απλα μου εκανε εντυπωση στο ερως στο βαρδαρη το νεο μωρακι γιατι απο εμφανιση ηταν σουπερ κ επισης εβλεπα πρωτη φορα στο κελοσπυτο ενα λεπτο καστανοκοκκινομαλλυκο σχεδον αβυζο μωρακι αλλα πολυ ομορφο στη φατσα.ξερουμε κατι κ για τις 2?
επισης στο λα φαμ η ξανθιαμε τις βυζαρες κ αρκετα χαμογελαστη τι λεει μεσα?
κριμα....Οσο για το Eros deker,''οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος''λενε μπορει απο εμφανιση η Σοφι να ειναι super, αλλα μεσα στο δωματιο ειναι σκετη''ΝΕΚΡΟΓΑΜΙΑ'' ομως ετσι.Σκετο επιπλο και συνησταται για νεκροφιλους και κομωνδινοφιλους μονο,τωρα οποιος θελει ας παει να κανει ενα test-drive με την συγκεκριμενη,μπορει να εχει καλυτερη τυχη απο εμενα αυτα για Σοφι.