Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ποιο το λενε.?? Πηγες απο εκει ή πηρες τηλ.?? Γιατι σκεφτομαι να παω μετα της 8 μια καταδρομικη μονο και μονο για αυτην...
τελεφουνκεν.....πηγα στην βιλα στην λαρισα τελικα σημερα.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ποιο το λενε.?? Πηγες απο εκει ή πηρες τηλ.?? Γιατι σκεφτομαι να παω μετα της 8 μια καταδρομικη μονο και μονο για αυτην...

Κομάντο Κ2, επιβεβαιώνω, η Νάσια θα βρίσκεται εκέι μετά τις 20:00.

Over. :grin:

Πρωινή η αφεντικίνα. :grin: Micel.

Θα ακολουθήσει εκτενής πρωινή αναφορά για σεχδόν όλα τα καταστήματα της πόλης. ;) Υπάρχουν νέα. :rockon:

Επισκέπτης

Θα ακολουθήσει εκτενής πρωινή αναφορά για σεχδόν όλα τα καταστήματα της πόλης. ;) Υπάρχουν νέα. :rockon:

Δώσε info στο λαό!!!  :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

νεα θα υπαρξουν αμα μου πεις πως γυρισε η δαναη και ειναι σε στουντιο να παω να πλατσουρισω μαζι της στο τζακουζι...... :grin:  παιρνω αυριο την κουρσα και ερχομαι.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ξέρει κανείς πού δουλεύει η Αγάπη? (που δούλευε Κωλέττη 17).

Στην Μοσχα αδερφε μου , στην Μοσχα  :grin:

Κατι ειχε αναφερθει οτι σταματησε ( και καλα )
Το θεμα ειναι οτι δεν εχει αναφερθει πουθενα το ονομα της τελευταια
οποτε ας πουμε οτι εχει αδεια ... :rolleyes:
παντως στο λειντις ξαναεμφανιστηκε μετα απο καιρο ... οζι ομως και σε σπιτι

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Εισαι η φροντιδα μας , κοφτερη λεπιδα μας
Εισαι η Ελπιδα μας , πηδα πηδα πηδα ... τες  

την αννουσκα πηρα παλι απο κωλο....σταθερη αξια και με γλωσσοφιλα....

μετα εμενα λες αγαπουλη .. φανταζαμαι εκει κατω οι τσατσαδες Γαμπρε θα σε φωναζουν   :2funny:
:birdman:
πρεπει να κατσω να δω τις "καμπισιες" κριτικες σου μερα ...
Δε φτανει που δεν ηρθες να κερασεις σουβλακια , δε "μας " πηδηξες κιολας  
ψευταρα ...:idiot:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, μεσημέρι στη Σαλονίκη, ο καιρός φθινοπωρινός, ελαφρώς νεφοσκεπής, και εγώ έκανα τη βόλτα μου στα καταστήματα της πόλης. Στον Βαρδάρη η Μολδαβία είχε την τιμητική της, τρεις κοπέλες άξιες εκπρόσωπες αυτής της χώρας  εκπροσωπούσαν επάξια την χώρα τους. Αναλυτικά λοιπόν και με τη σειρά που τα επισκέφθηκα έχουμε :

- Προμηθέως 14 , η Βίκυ η Μολδαβή, στιλάτη milf, με πολύ σέξι εσώρουχα και δανδελωτό καλτσόν σε προκαλεί να την τιμήσεις. Η Μαιρούλα ρεπό πιθανόν από Δευτέρα πάλι από τα λεγόμενα της τσατσάς.

- Προμηθέως 25 ,η Ειρήνη, πιο όμορφη παρά ποτέ, με μαύρο σετάκι και αυτή, λίγο έλειψε να περάσω, αλλά κρατήθηκα, ας όψεται η βόλτα. ;)

- Ταντάλου 19 ,η Ζωή η Μολδαβή, βαμμένη ξανθιά και με λίγα κιλάκια παραπάνω από ότι την προηγούμενη φορά. Έφυγα τρέχοντας αν και οι γλώσσες λένε καλά πράγματα για αυτήν. :-

- Ταντάλου 9 , η Άντζη με την φιδίσια κορμάρα και το κολαράκι κόλαση, σαλοναρίστηκε με πολύ τουπέ και γιατί όχι άλλωστε, ετιμήθει όμως προσφάτως, άλλη φορά :P.

- Ταντάλου 8Α , η Τζένη η Τρελοτζένη, έχει τους οπαδούς της , κάποτε ήμουν και εγώ ένας από αυτούς, αλλά όχι πια. :booty:

- Ταντάλου & Σαπφώς , η Ρουμάνα η Αντρέ, τίμια κοπέλα που τιμά αυτό που παίρνει, κολαράκι κόλαση και εδώ. :rockon:

- Σαπφώς 20 , μία ακόμη Μολδαβή, η Νταϊάνα, αυτή όμως αξίζει, είναι busty και πολύ Kinky, δεν ήταν όμως κατάλληλο το timing για την συγκεκριμένη. Υπήρξε όμως μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με την τσατσά, συγκεκριμένα όταν την ρώτησα που είναι η Κέλυ, μου λέει πάει αυτή παντρεύτηκε, :o και κάνοντας εγώ τον ντεμεκ στεναχωρημένο μου λέει, έλα τώρα μόνο εμφάνιση στο δωμάτιο μέσα τίποτα δεν ήταν. :o :o :o Ααααα ρε είπα από μέσα μου…. Δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται. :tickedoff:  

- Σαπφώς 7 , new entry, Λίζα Γερμανίδα συστήνεται, λεπτούλα, αδιευκρίνιστης ηλικίας, μελαχρινή, δεν μου έκανε κλικ και έφυγα. Θα την ξαναδώ πάντως. :sunglasses:

- Σαπφώς 8 , και εδώ new entry, Μαρία από Γαλλία παρακαλώ, καστανή μέτρια σε ανάστημα και νοστιμούλα,  δεν είναι πιπίνι αλλά όχι και μεγάλη. Εδώ σαν κάτι να άκουσα μέσα μου αλλά δεν ήταν τόσο δυνατό να με κάνει να περάσω.

- Σαπφώς 5 , η Νικόλ η Γκαλίδα.

- Προμηθέως 11 , η Κάρμεν η milf, Βουλγάρα αν δε απατώμαι, καλή για πολλούς, όχι όμως για μένα.

- Προμηθέως 14 , η Σουζάνα, ετιμήθει προ ημερών με πολύ καλές εντυπώσεις, θα την ξαναπροτιμήσω αλλά θα περάσει λίγος καιρός πρώτα, προηγούνται άλλες κοπέλες.

- 26ης Οκτωβρίου 35Α (τσίρκο) , η Μίcel, η αφεντικίνα του καταστήματος, βραδινή η Νάσια. :P

- Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) , η Λάουρα, η πασίγνωστη από όλους Λάουρα που τρόμαξα να την γνωρίσω λόγω εκτενούς αλλαγής λουκ μαλλιού σε ξανθό σγουρό. Απαράδεκτη η τσατσά που έλεγε ότι : έχω μια πολύ καλή κοπέλα και όχι , έχω τη Λάουρα την καλύτερη της Θεσσαλονίκης. Πάντως την είδα ολίγο σοβαρή, σαν να της έχει φύγει η τρέλα που έβγαζε όταν σαλοναριζόταν στο τσίρκο.

- Ανδρέου Γεωργίου 34, η κλασική Μαρία η Τσέχα.

- Ανδρέου Γεωργίου 24, η Αλεξία με το καταπληκτικό κολαράκι της , ένα από τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης. Ετιμήθει προσφάτως και αυτή.

- Ανδρέου Γεωργίου 16 , η Νατάσσα η Τσαρίνα, η κοκαλιάρα, με μαύρες λουστρινέ μπότες. Μτοτόφιλε τρέχα να την προλάβεις μην τις βγάλει, είναι η μοναδική αυτή τη στιγμή.

- Ανδρέου Γεωργίου 4, η μεγαλούτσικη αλλά νέα στην καρδιά και στην ψυχή Εύα.

- Ι. Κωλλέτη 17, η Χριστίνα πρώην Λίλη, εντυπωσιακή παρουσία, με 40 ευρώ παρακαλώ !!!!!!!, μακριά και αγαπημένοι.

- Φρίξου 15 , η πασίγνωστη Έφη , την  κρατάω όμως  για τις γιορτές. :-*

- Νικηφόρου Ουρανού 1β, Η Εβελίνα η Barbie, σώμα κουκλίτσας, τσαχπίνικο προσωπάκι, εκεί σταμάτησε και αυτή η πολύ μεγάλη πρωινή Σαββατιάτικη βόλτα και έγινε η πανηγυρική κατάθεση. Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει. :rockon: :rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
νεα θα υπαρξουν αμα μου πεις πως γυρισε η δαναη και ειναι σε στουντιο να παω να πλατσουρισω μαζι της στο τζακουζι...... :grin:  παιρνω αυριο την κουρσα και ερχομαι.....

Αααχχχ και εγώ αυτήν περιμένω, αλλά κοματάκι δύσκολο το βλέπω..... :'(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
nantia μολδαβη ποια ειναι;εχει ιστορικο αλλου η ειναι καινουρια;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
nantia μολδαβη ποια ειναι;εχει ιστορικο αλλου η ειναι καινουρια;

Σόρρυ, Νταϊάνα Μολδαβή ήθελα να πω, μπερδεύτηκα  :headbang: το αλλάζω αμέσω thanks.

Tην ξέρεις πολύ καλά εσύ ;)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ετιμηθει η λιλη στο οικημα στην αρχη της α. γεωργιου .

οποιος θελει να  :knockinb: ενα ωραιο petite ξανθο πιπινακι , ας την δοκιμασει .

ομορφη παρουσια ( ακριβως αυτο που μαρεσει , οποτε καταλαβενετε ) , αλλα αντικειμενικα απο υπηρεσιες απλα πιανει την βαση . ( που δεν με ενοιαξε , γιατι δεν εχω ιδιαιτερα υψηλες απαιτησεις ) .

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σόρρυ, Νταϊάνα Μολδαβή ήθελα να πω, μπερδεύτηκα  :headbang: το αλλάζω αμέσω thanks.

Tην ξέρεις πολύ καλά εσύ ;)
ε νταξ.... απο το ροστερ η λιζα η γερμανις ειναι αγνωστη και μαλλον πρεπει να κανει καποιος την παληκαρια.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ε νταξ.... απο το ροστερ η λιζα η γερμανις ειναι αγνωστη και μαλλον πρεπει να κανει καποιος την παληκαρια.....

Και η Μαρία η Γαλίδα από το ανορθόγραφο καινούργια είναι, και μάλιστα αυτή κάτι λέει. :-

Slayeridis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
0
μια σημαντικη μπουρδελοπληροφορια παντως μαγκες ειναι πως ο βαρδαρης απο 21 οκτωριου 2012 δεν θα υφισταται  :(

θα μεταφερθουν ολα τα ρδελα στην περιοχη φιξ

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
μια σημαντικη μπουρδελοπληροφορια παντως μαγκες ειναι πως ο βαρδαρης απο 21 οκτωριου 2012 δεν θα υφισταται  :(

θα μεταφερθουν ολα τα ρδελα στην περιοχη φιξ
Ποσο σιγουρο ειναι αυτο φιλε slayeridi???? :think: :think: :think: :think:.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.869
Πόντοι
11.585
Επισκεψη χτες βραδυ στην Νασια 26ης Οκτωβρη 35Α, πορν σταρ δηλωνει και αυτη.!  :2funny: βαση απο τα διαφημηστικα που εκτυπωσαν με το ονομα της και γραφουν εκει πανω πορν σταρ απο τη ουκρανια ή ουγγαρια, δεν θυμαμαι.!!
..καλα το εχουνε λιωσει οι νταβαδες το πετσακι τους.!! γεμισαμε πορν σταρ.!!! :2funny: :2funny: :2funny:

το κοριτσι ειναι γυρω στα 23 αν θυμαμαι καλα, χοντροκολα και χοντρομπουτα, εχει σφιχτη επιδερμιδα, μεταξενια, μουναρα δεν την λες με τιποτα, βυζακι μικρο γεμιζει η χουφτα μετα βιας σκληρο, προσωπακι ωραιο ειναι σχετικα ψιλη, στο δωματιο αγγιξε την μετριοτητα, εκανε μια πιπα δειαρκειας, μονο το κεφαλι εγλυφε, κατα τα αλλα θελει πολυ δουλεια το μικρο...και μαλλον θα κατσει εδω... :headbang: με της υγειες μας.!!  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom