Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, μεσημέρι στη Σαλονίκη, ο καιρός φθινοπωρινός, ελαφρώς νεφοσκεπής, και εγώ έκανα τη βόλτα μου στα καταστήματα της πόλης. Στον Βαρδάρη η Μολδαβία είχε την τιμητική της, τρεις κοπέλες άξιες εκπρόσωπες αυτής της χώρας εκπροσωπούσαν επάξια την χώρα τους. Αναλυτικά λοιπόν και με τη σειρά που τα επισκέφθηκα έχουμε :
- Προμηθέως 14 , η Βίκυ η Μολδαβή, στιλάτη milf, με πολύ σέξι εσώρουχα και δανδελωτό καλτσόν σε προκαλεί να την τιμήσεις. Η Μαιρούλα ρεπό πιθανόν από Δευτέρα πάλι από τα λεγόμενα της τσατσάς.
- Προμηθέως 25 ,η Ειρήνη, πιο όμορφη παρά ποτέ, με μαύρο σετάκι και αυτή, λίγο έλειψε να περάσω, αλλά κρατήθηκα, ας όψεται η βόλτα. ;)
- Ταντάλου 19 ,η Ζωή η Μολδαβή, βαμμένη ξανθιά και με λίγα κιλάκια παραπάνω από ότι την προηγούμενη φορά. Έφυγα τρέχοντας αν και οι γλώσσες λένε καλά πράγματα για αυτήν. :-
- Ταντάλου 9 , η Άντζη με την φιδίσια κορμάρα και το κολαράκι κόλαση, σαλοναρίστηκε με πολύ τουπέ και γιατί όχι άλλωστε, ετιμήθει όμως προσφάτως, άλλη φορά
.
- Ταντάλου 8Α , η Τζένη η Τρελοτζένη, έχει τους οπαδούς της , κάποτε ήμουν και εγώ ένας από αυτούς, αλλά όχι πια.
- Ταντάλου & Σαπφώς , η Ρουμάνα η Αντρέ, τίμια κοπέλα που τιμά αυτό που παίρνει, κολαράκι κόλαση και εδώ.
- Σαπφώς 20 , μία ακόμη Μολδαβή, η Νταϊάνα, αυτή όμως αξίζει, είναι busty και πολύ Kinky, δεν ήταν όμως κατάλληλο το timing για την συγκεκριμένη. Υπήρξε όμως μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με την τσατσά, συγκεκριμένα όταν την ρώτησα που είναι η Κέλυ, μου λέει πάει αυτή παντρεύτηκε, :o και κάνοντας εγώ τον ντεμεκ στεναχωρημένο μου λέει, έλα τώρα μόνο εμφάνιση στο δωμάτιο μέσα τίποτα δεν ήταν. :o :o :o Ααααα ρε είπα από μέσα μου…. Δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται.
- Σαπφώς 7 , new entry, Λίζα Γερμανίδα συστήνεται, λεπτούλα, αδιευκρίνιστης ηλικίας, μελαχρινή, δεν μου έκανε κλικ και έφυγα. Θα την ξαναδώ πάντως.
- Σαπφώς 8 , και εδώ new entry, Μαρία από Γαλλία παρακαλώ, καστανή μέτρια σε ανάστημα και νοστιμούλα, δεν είναι πιπίνι αλλά όχι και μεγάλη. Εδώ σαν κάτι να άκουσα μέσα μου αλλά δεν ήταν τόσο δυνατό να με κάνει να περάσω.
- Σαπφώς 5 , η Νικόλ η Γκαλίδα.
- Προμηθέως 11 , η Κάρμεν η milf, Βουλγάρα αν δε απατώμαι, καλή για πολλούς, όχι όμως για μένα.
- Προμηθέως 14 , η Σουζάνα, ετιμήθει προ ημερών με πολύ καλές εντυπώσεις, θα την ξαναπροτιμήσω αλλά θα περάσει λίγος καιρός πρώτα, προηγούνται άλλες κοπέλες.
- 26ης Οκτωβρίου 35Α (τσίρκο) , η Μίcel, η αφεντικίνα του καταστήματος, βραδινή η Νάσια.
- Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) , η Λάουρα, η πασίγνωστη από όλους Λάουρα που τρόμαξα να την γνωρίσω λόγω εκτενούς αλλαγής λουκ μαλλιού σε ξανθό σγουρό. Απαράδεκτη η τσατσά που έλεγε ότι : έχω μια πολύ καλή κοπέλα και όχι , έχω τη Λάουρα την καλύτερη της Θεσσαλονίκης. Πάντως την είδα ολίγο σοβαρή, σαν να της έχει φύγει η τρέλα που έβγαζε όταν σαλοναριζόταν στο τσίρκο.
- Ανδρέου Γεωργίου 34, η κλασική Μαρία η Τσέχα.
- Ανδρέου Γεωργίου 24, η Αλεξία με το καταπληκτικό κολαράκι της , ένα από τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης. Ετιμήθει προσφάτως και αυτή.
- Ανδρέου Γεωργίου 16 , η Νατάσσα η Τσαρίνα, η κοκαλιάρα, με μαύρες λουστρινέ μπότες. Μτοτόφιλε τρέχα να την προλάβεις μην τις βγάλει, είναι η μοναδική αυτή τη στιγμή.
- Ανδρέου Γεωργίου 4, η μεγαλούτσικη αλλά νέα στην καρδιά και στην ψυχή Εύα.
- Ι. Κωλλέτη 17, η Χριστίνα πρώην Λίλη, εντυπωσιακή παρουσία, με 40 ευρώ παρακαλώ !!!!!!!, μακριά και αγαπημένοι.
- Φρίξου 15 , η πασίγνωστη Έφη , την κρατάω όμως για τις γιορτές. :-*
- Νικηφόρου Ουρανού 1β, Η Εβελίνα η Barbie, σώμα κουκλίτσας, τσαχπίνικο προσωπάκι, εκεί σταμάτησε και αυτή η πολύ μεγάλη πρωινή Σαββατιάτικη βόλτα και έγινε η πανηγυρική κατάθεση. Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει.