Αγαπουλααα.!!!...αναφορα.!! Πριν λιγο κατα της 21-22:00 σε βαρδαρη και σε επιλεκτικα στουντιο μπουρδελοτσαρκαν...
Εχουμε και λεμε απο βαρδαρη μερια νεκραααα.!! ολα στα 30ευρω αρχικη. Συμπληρωνω και επαλιθευω την αναφορα του npetrak77...η βολτα ξεκινησε χαλαρα και εβαλα τον σκληρο δισκο στο rec καταγραφοντας τα παντα, αλλα μετα απο 2 βαρελισιες ειχαμε απωλειες δεδομενων...
Τανταλου 9. Ψιλοανακαινηση, αλαξανε εξοπορτα, πλακακια στο σαλονακι, οι καναπεδες παραμενουν οι ιδιοι, φωτισμος με σποτακια, βγαλανε και το καδρο με τον μοικανο που μου θυμηζε τον γαμαικανο.!
και στην θεση του κρεμασανε lsd ;) television, λογικα και τα δωματια θα τα περηποιηθηκαν αναλογως, και νασου και η κοπελα, Ζωη, πιπινα με ποιασηματακια, αβυζη σχεδον, αγορε μαυρο μαλι, μετριο προσωπο, κοινως το κοριτσακι της διπλανης πορτας, δεν με ενθουσιασε...
Τανταλου 14. Βγενει απο το δωματιο η κοπελα κοβω κορμι και κωλαρακι θανατηφορο.!! ανεβαινω στο κεφαλι και τρωω ητα.!!
η ασχημη Κορινα, με ξανθοκαστανο μαλι...
Τανταλου 8. Η μουσικη στη διαπασων να παιζει μπιτια.!!
και ξεπροβαλει η Νταιζυ...με τις βυζαρες τις μεσα σε ενα ωραιο ασπροθαλασσι συνολο...
Τανταλου και Σαπφως Γωνια. Τσιγγανακι μαυρομαλικο πιπινακι, Αντζελα, εχει ενα κωλαρακι κωλαση.!! το μπουρδελακι το σημαζεψανε λιγακι, αλαξανε και πομολα στην κεντρικη εισοδο, παει εκεινο το θρυλικο πομολο με την σακουλα.!
, μεσα μυρηζε φρεσκοβαμενες οι πορτες, λαδομπογια, μυρηζε σαν λοχος απο στρατοπαιδο.!!
Σαπφως 20. Ωχχχχχ παναγια μου.!!
Η Κελυ ποιο σεξυ απο ποτε.! με μαλι φουντωτο μπουκλωτο ηταν σκετη πατατοπαγιδα σημερα, ετοιμος ημουνα να μπουκαρω και να
Σαπφως 7. Ξανθια προμιλφ κοινως μπαζο, ειναι αυτη που εχει παρει γυρα ολα τα ντελα, την εχω πετυχει Προμηθεους 11, και τελευταια Α.Γεωργιου 24, η μπαζοξανθια επεζε και με τα μαλια της για να μας καυλωσει...βρε ουσστττ.!!
Σαπφως 8. Βαψανε και εδω μυρηζε φρεσκοβαμενο, εφυγε και η αερογραφια στο τοιχο εκεινη με την αλιεν πουτανα.!!
, Λαουρα το μωρο ξανθο μικροκαμομενο με πολλα υποσχομενο στηθος, χωρις κιλοτακι φενοταν η λωριδα ξυρησμενη..
μπηκε στη λισταν για σφαξιμο.!
Σαπφως 5. Μιρελα λεει η τσατσα με τα ματομπουκαλα, δεν περημενα να την ειδω...σακ βουαγιαζ.!
Προμηθεους 11. Βε ρο νι κα.! με πονεσε η καρδια που εφυγα...την βρηκα ελαφρως αδυνατησμενη...της χρωσταω ενα πηδημα...και αυτης.
Προμηθεους 14. Μπαζοπιπινακι, ηταν δεν θυμαμαι και πολλα, απωλεια μνημης...
Προμηθεους 19. Βικη ουκρανεζα, βγενει λεει 30...οκ.!
Προμηθεους 25. Καραμελα...Live.!!
κοινως Καρμεν, μου πεταξε τις βυζαρες μπρος στην μαπα ξεχυληζανε μεσα απο το σουτιεν που με τα βιας τα κρατουσε, να φυγει καμια κοψα να βγαλει κανα ματι...
πολυ τουπε την ειδα και δεν με αρεσε η DFE...
και δρομο για city gate, οπου ειχα καιρο να δω τον παππου με το ασημι το αουντι να μου παιζει τα φωτα η κολοπουστρα.!!
Μαντζαρου 10. Νατασα η αλλη η νταρντανα, πωπω μπααααζοοο.!! ποιος την πληρωνει ηθελα να ηξερα.??
Μαντζαρου 1Α. Ναι.! Ξανανοιγε η μπουρδελαρα.!!
Ωραιες αναμνησεις εχω απο εδω με Μονικα βουλγαρα, Σαντρα ισπανιδα, Μαρινα Τσεχα...
...η κοπελια που δουλευε με καθε επιφυλαξη πρεπει να ηταν η Αντζελα που ηταν στο ερως στον μυλο, καποτε και στο 26ης 52, μαυρομαλα ξερακιανη, ψιλοασχημη, δεν την ειδα και καλα, την αποκλειω να ηταν η Αντζελα η βουλγαρα την οποια εχω να δω παρα πολυ καιρο, καποιος που θα την δει και θα ξερει καλυτερα να μας διαφωτισει...
Κατεχακη 13. Το πρωτο 40αρι που ακουσα, οχι οτι στα αλλα δυο ηταν 30 αλλα δεν ειπαν τιμες, το μωρο ενα καστανοξανθο μπακλαβαδακι.! πιπινακι ομορφουλικο με ωραιο σωματακι, ντροπαλο το εκοψα, αξιζε πιστευω τα 40α της...
και παμε μυλο γιατι η ουροδοχος κυστη μου αρχισε να με πιεζει ασχημα...
Κωλετη. Καζανη μεσα απο την ζεστα και να περημενω να βγει το τεμαχιο, δεν αντεχα ειμουν ετοιμος να την εκανω οπου βγηκε η Εμμανουελα, οχι η πατρινια, ξανθια πιπινα ομορφουλικια, καπου την εχω ξαναδει αλλα με αλλο ονομα νωμιζω...
Ν.Ουρανου 26. Ξανθια κοπελιτσα τιποτα το ιδιαιτερον...
Πετρου ερημητη. Ανοιχτο.
Φριξου 14. Κλειστο.
Φριξου 9. Κλειστο.
Κοροβαγκου. Ανοιχτο. (edit) ηταν αποκλεισμενο απο μελος του bourdela και εξω δυο μπραβοι διωχναν κοσμο.!!
Κεφαληνιας. Ανοιχτο.
Α.Γεωργιου 34. ΑΝοιχτο.
Α.Γεωργιου 24. Η Βιολετα με αλαγμενο χρωμα μαλιων προς το μαυρο ή κοκκινο δεν φενοταν καλα, μεσα σε μαυροκοκκινα σεξυ εσωρουχα...
Α.Γεωργιου 16. Οπως εχει υποθει ξανανοιξε η μπουρδελαρα, και εδω πολυ καλες αναμηνησεις...
...η τσατσα η ξανθια η χοντρουλα η ψιλοαχωνευτη που ηταν συνυθως Μαντζαρου 1Α, και η κοπελαρα η Νατασσιααα!! η ρωσιδουλα μας μεσα σε ενα κρεμ φορεματακι με ασπρες ψιλες μποτουλες, ηταν σκετη καυλα.!!!
Α.Γεωργιου 4. Εδω σταματησε ο χρονος.!! Λιλη.! πιπινακι 19 μαιων, μολις την ειδα μπουκαρα μεσα χωρις 2η σκεψη, αξιζε το μικρο και προστυχο πουτανακι, περισοτερα στην κριτικη που θα ακολουθησει προσεχως...
26η οκτωβρη 52. Δεν περασα...
26ης Οκτωβρη 35Α. Ανοιχτο.
Αυτααααα.!! Καλημερας σας...