Μια καθυστερημένη αναφορά και από την τσάρκα μου Κυριακή πρωί, με την πόλη άδεια και 2-3 συναγωνιστές μόνο να κυκλοφορούν στο τετράγωνο του Βαρδάρη, τα στούντιο όλα βαρούσανε μύγες
Η βόλτα έγινε μεταξύ 11:00 ~ 12:30' πρωί.
Πετρου Ερημίτη Κλειστόν
Ν.Ουρανου 26 Η θεία μου η Νάντια με αγκάλιασε, με φίλησε σταυρωτά και με υποσχέθικε να με περιμένει στο παράθυρο να γυρίσω !
Φριξου 9 Κλειστόν
Φριξου 14 Η γνωστή "Κομοδινοπούλου" με 60 ακάποτο μου είπε η Θεία ... την παζαρεύει όμως την τιμή.
Κωλέτη Δεν πέρασα
Μαντζαρου 10 (14) Αντζέλικα.bg, αναφέρθηκε εκτενώς στο forum.
Κατεχακη 13 Μηραμπέλλα, η γνωστή από Πρωμηθέως (πάνω)
Από Βαρδάρη μεριά:
Σαπφους 20 Νίκη, ψηλή μελαχρινή νταρντάνα για τους λάτρεις των ΠΟΛΛΩΝ κυβικών !!!
τανταλου και σαπφους Αντριάννα (Σπανίδα ντεμέκ) ξανθιά βυζαρού.
Τανταλου 8 Μαρίνα επί το έργον !!!
Τανταλου 14 Η ουγγαρεζα Λιλή.
Τανταλου 9 Καμέλια ... μπλιάξ, εδώ (για ακόμα μία φορά) οι απόψεις διίστανται, ΟΚ ... περί ορέξεως ... εμένα προσωπικά από τα χειρότερα γαμήσια μου. !!! Σε άλλους άρεσε
...
Σαπφους 5 Μιρέλλα.mod (μοντελίσια) fuck list
Σαπφους 7 Νικόλ.fr δεν μπήκα μέσα, μην υποκύψω πάλι
... είδα το αυτοκίνητο της έξω και την έκανα
.
Σαπφους 8 Σαμπρίνα ...
Προμηθεως 14 Κατερίνα, μου τον σήκωσε με τα χάδια της τα σαλονάτα και την έκανα !!! Πολύ ωραίο βυζί !!!
Προμηθεως 25 Η κουμπάρα της θείας μου η Ειρήνη ...
Προμηθεους 19 Η Μαιρούλα ...
Προμηθεους 11 Μια ξανθιά δεν ρώτησα όνομα την έκανα κατευθείαν.
Στο μυαλό μου όμως είχα άλλα εγώ, αυτή τη φορά και μετά από απανωτές κακές μου επιλογές ήθελα κάτι πιο "Καραντί" ...
La femme σκέφτηκα και Λούση, μετά από διαδοχικές καλές κριτικές θα ήταν μία καλή λύση για το πρωινό !!!
ΚΑΙ πράγματι !!! Η κοπέλα τα σπάει !!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!! μπράβο της !!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ !!!