βολτα αποψε τη νυχτα και επιτελους επιτυχημενη καταθεση...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Μιραμπελα.Μετρια στην εμφανιση,καλη επιλογη μεσα αν και τελευταια φορα δε με ειχε ικανοποιησει,αρχιζει να παλιωνει κι αυτη.Στα 60ε 69 με γυμνο
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).κλειστο
-Προμηθεως 14.η Μιμη.μελαχρινη λεπτουλα με μυστηριο βλεμμα και μετρια φατσα.Δε μ'αρεσει ειναι αυτη που δουλευε Τανταλου 14-26ης 35
-Προμηθεως 11.Η γνωστη πλεον σε ολους Βερονικα.Η μαλακω η τσατσα δεν ηξερε?-δεν ηθελε? να μου πει ποια δουλευει πρωινα εκει οταν τη ρωτησα για τη Ναντια
-Σαπφους 5.κλειστο
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Μιρελα η μοντελισια.Ειπαμε αυτη τελειωσε μετα την τελευταια φορα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).Η Μαϊρα.ενα πολυ ομορφο ξανθο κοριτσι με αφρατη κωλαρα.Καπου την ηξερα ομως
Δουλευουν λεει με 4 βαρδιες εκει!
-Σαπφους 20.η Κελλυ οπως μου ειπαν κατι αλλοι παπαρες που γυρνουσαν εκει
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ξανθια Ρωσσιδα Αλισια.Ομορφη κοπελα,καλο σωματακι αλλα μεσα ειναι για σφαλιαρες
-Τανταλου 8.η καυλα η ξανθια Ουκρανη Βικυ.Δε την ειδα ηταν μεσα αλλα τα χαλαμε στις τιμες μ'αυτην
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η πιπινοΒικυ η μελαχρινη με τις μαλλον αμφιλεγομενες κριτικες.Δε μου λεει κατι ομως
-Τανταλου 9(Ερος House).η μελαχρινη Αννιτα η Ιταλιδα
.Καλα που ανοιξε παλι ρε παιδια το σπιτι...και το περιμεναμε
-26ης Οκτωβριου 35.η Καρλα.Νεαρη,μελαχρινη,συμπαθητικη φατσα και ψιλοπιασιματακια.Οχι κατι ιδιαιτερο σαν συνολο.Η Λαουρα ειναι πρωινη λεει...
-Μαντζαρου 10.λοιπον...για να μη με λετε κακο ανθρωπο...Χτυπαω κουδουνι,αργει σχετικα να ανοιξει οποτε ακουω την τσιριδα της γνωστης μιλφ Αντζελας να φωναζει το ονομα της τσατσας.Κανω μεταβολη οπως ειμαι οποτε ακουγεται απο μεσα και ενα αντε γαμησου σε εξαλλη κατασταση.Δεν ξερω αν πηγαινε στην τσατσα ή σε μενα παντως στις προβλεψεις μου πεφτω μεσα ως τωρα.Ειχα πει...θα γυρναει απο σπιτι σε σπιτι,θα καθεται καμια 3 μερες και μετα θα τη διωχνουν γιατι πολυ απλα ειναι προβληματικη και με τις υπηρεσιες και με τους πελατες.
-Αν.Γεωργιου 34(Λα Φαμ).η βυζαρου Ρουμανα Χριστινα(Κατεχακη) με τις βυζαρες πεταμενες εξω και μια στροφη προς το ξανθο.Την ειχα παρει και ειχα πει ουτε κρυο ουτε ζεστη.Αν γουσταρετε το πολυ fake γαμησι σε στυλ τσοντας ειναι μια καλη επιλογη.Παντως δε λεει οχι σε τιποτα
-Νικ.Ουρανου 26.η καυλοΒιολετα η ξανθια Βουλγαρα μιλφ στην οποια και κατεθεσα
καλα που ανοιξαν τα σπιτια και εχουμε πλεον πολλες επιλογες ξανα