You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελα Σπαρτης.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xistis848
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
που έχει τύπε ξέρεις συγκεκριμένα?Καμια ενημερωση για τα μπουρδελα της Σπαρτης εχουμε καιρο να δουμε.Ξερει κανεις τη παιζει αυτο το διαστημα εκει;
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Φίλε πήγαινε Γύθειο ή Σκάλα!!!Τίγκα στα πουτανάκια και θα σου βγει και πιο φτηνά..Μουνάκι,τσιμπουκάκι ακά και ελεύθερα πιασίματα-δαχτυλιάσματα!!Καμια ενημερωση για τα μπουρδελα της Σπαρτης εχουμε καιρο να δουμε.Ξερει κανεις τη παιζει αυτο το διαστημα εκει;
xistis848
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2011
- Κριτικές
- 20
- Like
- 48
- Πόντοι
- 10
Ευρωτα (παροδος)που έχει τύπε ξέρεις συγκεκριμένα?
xistis848
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2011
- Κριτικές
- 20
- Like
- 48
- Πόντοι
- 10
Εχω ακουσει για εκει που λες.Αλλα Σπαρτη δεν ξερω τη γινετε.Να μην παω τσαμπα...Ευρωτα (παροδος)
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
στην σκαλα πιο ευκολαστο γυθειο μπορει να μπλεξεις για ψιλου πηδημα.Φίλε πήγαινε Γύθειο ή Σκάλα!!!Τίγκα στα πουτανάκια και θα σου βγει και πιο φτηνά..Μουνάκι,τσιμπουκάκι ακά και ελεύθερα πιασίματα-δαχτυλιάσματα!!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δυσκολο να το βρει εννοεις?στην σκαλα πιο ευκολαστο γυθειο μπορει να μπλεξεις για ψιλου πηδημα.
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
αν δεν εισαι χαρντκορ παιχτης κατσε σπιτιΕχω ακουσει για εκει που λες.Αλλα Σπαρτη δεν ξερω τη γινετε.Να μην παω τσαμπα...
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Έχω πάρει αρκετές από κει..Τίποτα δεν έγινε..Ίσα ίσα που κλαίγονταν και ήθελαν κι άλλη πούτσα!!!Και φρέσκο πράμα,όχι μαλακίες...Και 1-2 κάνανε επαγγελματικό τσιμπούκι με τρελό καραμπαλίκινγκ!!στην σκαλα πιο ευκολαστο γυθειο μπορει να μπλεξεις για ψιλου πηδημα.
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
γυθειο ι περισσοτεροι το παιζουν αντρακλες και μπορει να μπαλαμουτιασεις την αδερφη καποιου που δεν πρεπει,στη σκαλα τα πραγματα ειναι πιο ευκολαδυσκολο να το βρει εννοεις?
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Σιγά ρε συ..Κι εγώ είμαι Κρητικός άμα το πάμε έτσι!!Μάχη ρεεεεεεεε...γυθειο ι περισσοτεροι το παιζουν αντρακλες και μπορει να μπαλαμουτιασεις την αδερφη καποιου που δεν πρεπει,στη σκαλα τα πραγματα ειναι πιο ευκολα
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
παιχταρα μου πουθενα δεν ειναι αγιες απλα προσεχουμε για να εχουμε.μου λειπουν οι παλιες καλες εποχες της μανηςΈχω πάρει αρκετές από κει..Τίποτα δεν έγινε..Ίσα ίσα που κλαίγονταν και ήθελαν κι άλλη πούτσα!!!Και φρέσκο πράμα,όχι μαλακίες...Και 1-2 κάνανε επαγγελματικό τσιμπούκι με τρελό καραμπαλίκινγκ!!
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρω πόσο παλιά εννοείς..Έχω καταγωγή από κει οπότε έχω εικόνα!παιχταρα μου πουθενα δεν ειναι αγιες απλα προσεχουμε για να εχουμε.μου λειπουν οι παλιες καλες εποχες της μανης
Και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΕΣ!!!!!!
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Παιζει και λεσβιακο? Σπαρτη,Σκαλα,Γυθειο?
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Α,εσύ ζητάς πολλά μάγκα!!!Είσαι οπτικός τύπος;;;Παιζει και λεσβιακο? Σπαρτη,Σκαλα,Γυθειο?
Εμείς εδώ πέρα λέμε για γαμήσι με πούτσα!!!
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
φιλε και να δουμε και να γαμησουμε...Α,εσύ ζητάς πολλά μάγκα!!!Είσαι οπτικός τύπος;;;
Εμείς εδώ πέρα λέμε για γαμήσι με πούτσα!!!
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Τύπε μου τα lesbian είναι δύσκολα...Μικρές κοινωνίες!!!Οι κορασίδες είναι πιο δεκτικές σε κλασικότερα σπορ!!Δοκίμασε γαμήσι και αν ψήνεται τρελά η γκόμενα βάζεις και το lesbian στο παιχνίδι!!Αλλιώς τράβα σε κανένα studio,χώσε 100€ + κι θα χεις ολοζώντανο σόου!!!φιλε και να δουμε και να γαμησουμε...
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
δλδ εκει οι κοπελες δεν κανουν προχωρημενα πραγματα?παρτουζες και τα σχετικαΤύπε μου τα lesbian είναι δύσκολα...Μικρές κοινωνίες!!!Οι κορασίδες είναι πιο δεκτικές σε κλασικότερα σπορ!!Δοκίμασε γαμήσι και αν ψήνεται τρελά η γκόμενα βάζεις και το lesbian στο παιχνίδι!!Αλλιώς τράβα σε κανένα studio,χώσε 100€ + κι θα χεις ολοζώντανο σόου!!!
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Ρε κάνουν,αλλά εξαρτάται για τι target group μιλάμε!!Περιμένεις παρτούζα από το 18χρονο-19χρονο έτσι απλά;Αυτά είναι για 35+...Έτσι έχω δει,τέτοια έχω ζήσει,έτσι λέω..Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο,εδώ είμαστε..δλδ εκει οι κοπελες δεν κανουν προχωρημενα πραγματα?παρτουζες και τα σχετικα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K