Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 883K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
στην καρδιτσης η επιστροφη της ιταλιδας της ψηλης της μονικας....πρωτη μερα εκει....βυζαρες ,μουναρα ,κωλαρα,πληθωρικη γυναικα με μακρυ,σγουρο μαλλι,λουλουδι στο αυτι.....ωραια busty παρουσια,γλωσσοφιλα,ανεβηκε απο πανω φιλια και ρουφηγματα στις ρωγες και το καλυτερο....η γκομενα εχυσε ενω με καβαλουσε και μετα την σφυροκοπησα σε ιεραποστολικο ρουφωντας της απο τα αυτια και τα βυζια της μεχρι το λαιμο της ....μια καλη και οικονομικη τιμια gfe προταση για επαρχιακο μπουρδελο στα 35 ευρω...
Την ειχα δει οταν περασα απο εκει στις αρχες Ιανουαριου με τον SPEED, ο οποιος την τιμησε.
Χαζομαρα μου που δεν ειχα περασει.Μου αρεσε σαν κοπελα
Ποσο μαλλον τωρα που διαβαζω οτι ειναι τοσο καλη μεσα.......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Την ειχα δει οταν περασα απο εκει στις αρχες Ιανουαριου με τον SPEED, ο οποιος την τιμησε.
Χαζομαρα μου που δεν ειχα περασει.Μου αρεσε σαν κοπελα
Ποσο μαλλον τωρα που διαβαζω οτι ειναι τοσο καλη μεσα.......
παντως εχει δουλεψει αρκετα και αθηνα....απλα εδω με λιγοτερο κοσμο ισως βγαζει κατι καλυτερο με πιο πολυ ανεση χρονου.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
παντως εχει δουλεψει αρκετα και αθηνα....απλα εδω με λιγοτερο κοσμο ισως βγαζει κατι καλυτερο με πιο πολυ ανεση χρονου.....
Σε μπουρδελα προφανως, γιατι σε studio δενε τυχε να την πετυχω σε καμια απο τις τσαρκες μου.

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
369
Πόντοι
2.272
Απο Hot Villa εχουμε κανενα νεο???  :think:

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
369
Πόντοι
2.272
Ρε dimmits το να παω και να ειναι κλειστο ή να μην εχει κατι καλο τζαμπα η μια ωρα και που θα κανω για να φτασω...Καλυτερα ν απαω Λαρισα που ειναι και πιο κοντα.Απλα λεω και για καμια αλλαγη.Η Ελενα που ειχε, ηταν μια χαρα κοπελα με καλη περιποιηση...ελπιζω να εχει ερθει κατι καλο.Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
Ρε dimmits το να παω και να ειναι κλειστο ή να μην εχει κατι καλο τζαμπα η μια ωρα και που θα κανω για να φτασω...Καλυτερα ν απαω Λαρισα που ειναι και πιο κοντα.Απλα λεω και για καμια αλλαγη.Η Ελενα που ειχε, ηταν μια χαρα κοπελα με καλη περιποιηση...ελπιζω να εχει ερθει κατι καλο.Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει...
οκ δικο μου λαθος,νομισα οτι εισαι απο καρδιτσα... :grin: :grin:
συμφωνω κ για την αποσταση κ για την ελενα.δυστηχως κ γω δεν εχω προλαβει να πεταχτω για να δω τι παιζει...αν βολεψει αυριο θα παω να δω κ θα ενημερωσω το αργοτερο το βραδι.Απο που εισαι φιλε?που μενεις? :think:

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
369
Πόντοι
2.272
Εξω απο τη Λαρισα προς Θεσσ/νικη μερια σε ενα χωριο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
μολις γυρισα απο hot-villa καρδιτσας.
καινουργια αφιξη η Ελβιρα,πολυ καυλα γκομενα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
οι πληροφοριες ολες σωστες,μπραβο στον Κωστα απο Λαρισα κ μπραβο στον gl γιατι ο μπαγασας εχει ενστικτο στις καυλιαρες γκομενες....φυσικα ακολουθησε καταθεση σε κανα 10 λεπτο ανεβαζω κριτικη κ εδω κ στο τοιχο του φορουμ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
Κυριακη απογευμα,ηλιολουστη κ γαματη μερα...μετα απο καλο φαγητο κ καφεδακι με καλη παρεα,τι μενει??ενα καλο,σπεσιαλ γαμησι.οποτε βουρ για την Βιλλα του χοτ.
(Η παρακαμψη του δρομου πολυ κατατοπιστικη με πινακιδες παντου,αποκλειται να χαθειται....)
Πραγματι δουλευει νεα κοπελα-milf η Γαλλιδα ελβιρα.ωραια γκομενα,ψηλη,με ωραιο σωμα,κοκκινο σετακι εσωρουχων,κοντο μαλλακι,ωραια,υποσχομενα ματια.Βυζι πολυ ωραιο,μαλλον 3 αρακι,με ωραιες ρωγες που ανταποκρινονται καταλληλα σε ρουφηγματα κ γλυψιματα.Τα προγραμματα 30 απλο,50 σταση 69 γλυψιμο,70 πρωκτικο.Μεχρι κ η τσατσα αλλαξε,δεν einai η τυπισσα η χοντρη,η μαυριδερη,στην θεση της ειναι μια milf,με σκυλε φατσα,την γαμουσα ανετα κ αυτην!
Πηρα το προγραμμα των 50 ευρω,με ελευθερο γλυψιμο,σταση 69.Η Ελβιρα πολυ καλη στα προκαταρκτικα,ωραια πιπα,με αψογο ρουφηγμα του εργαλειου.εγλυψα την καθαρη,μοσχομυριστη μουναρα της,προσπαθησα να βαλω δαχτυλο,δεν με αφησε,αλλα παρολα αυτα γκαυλωσε κ ψιλοεχυσε στην μαπα μου.κυριολεκτικα ετριψε την μουναρα της στο προσωπο μου,ενω παραλληλα μου προσφερε ενα καταπληκτικο τρομπονι.παιδια πολυ καυλα...αλλαξα πολλες στασεις στο γαμισι,εχει κ κωλαρα,συμπεριφορα gfe,την γαμησα κ λαχανιασα απο την πολυ προσπαθεια.:P:P:PΜπραβο στην κοπελα γιατι ειναι καυλα στο κρεβατι,δεν ενθουσιαζομαι ευκολα,αλλα η κοπελα την ιδρωνει την φανελα.καλη κ στο social time,ενω στο γαμισι ριχνει κ κατι γαλλικα,οταν ανεβασα στροφες.

ΥΓ1:η βιλλα ανοιγει το απογευμα με ωραρια 5 εως 3:30 το βραδι.οχι πρωΐνα,μη πατε δεν θα βρειτε κανεναν
ΥΓ2:προγραμματα>>>30 απλο,50 σταση 69,70 κουλουρακι....:D::D:
Υγ3:καθαριοτητα χωρου αψογη,μονο σε ενα δωματιο λειπει ο καλογερος
ΥΓ4:η Ελβιρα εχει κ ενα τατουαζακι,χαμηλα πανω απο το νιμου,σκορπιος,αν διεκρινα καλα,το οποιο με καυλωσε...μουνι για πολυ γλυψιμο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μολις γυρισα απο hot-villa καρδιτσας.
καινουργια αφιξη η Ελβιρα,πολυ καυλα γκομενα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
οι πληροφοριες ολες σωστες,μπραβο στον Κωστα απο Λαρισα κ μπραβο στον gl γιατι ο μπαγασας εχει ενστικτο στις καυλιαρες γκομενες....φυσικα ακολουθησε καταθεση σε κανα 10 λεπτο ανεβαζω κριτικη κ εδω κ στο τοιχο του φορουμ.
ωραιος.....για την ελβιρα εχω γραψει απο περσι το καλοκαιρι....αξιζει με χιλια ,κανει καλα γαμησια και χυνει κιολας....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:thumbsup: :thumbsup:σκεφτομαι κ για κουλουρακι την επομενη φορα... :grin: :grin: :grin: :fuck2:
και σ αυτο καλη ειναι....ουτε ποναει αλλα ουτε και πολυ σφιχτη ειναι να σπαει αρχιδια μεχρι να διεισδυσεις....

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μολισ διαβασα στο νιουσμπεστ οτι στα τρικαλα ετιμαζεται ιοκοσ ανοχησ.θα εβαζα εδω το αρθρω αλλα δεν ξερω πωσ τα βαζουν.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
και στο trikalanews θα το βρειτε συναγωνιστεσ.ωραιωσ ο δημαρχοσ για να τουσ αφησεινα το ανοιξουν ζητησε εκπτωτικα κουπωνια :rockon: :dancing:.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και στο trikalanews θα το βρειτε συναγωνιστεσ.
Άλλος ένας οίκος ανοχής προτίθεται εν μέσω οικονομικής κρίσης να ανοίξει στα Τρίκαλα

Ο τρίτος κατά σειρά οίκος ανοχής βρίσκεται στα «σκαριά» για να λειτουργήσει στον Δήμο Τρικκαίων.

Η ιδιοκτήτρια μαζί με την όμορφη εργαζόμενη είχαν τις πρώτες διερευνητικές επαφές σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο ώστε να ενημερωθούν από την Δημοτική Αρχή για τις ενέργειες που απαιτούνται για την αδειοδότηση.

Είχαν σειρά επαφών όπου τους ζητήθηκε πρώτα να συγκεκριμενοποιήσουν τον χώρο,  έχουν εντοπίσει τρεις χώρους στην οδό Καρδίτσης και στην οδό Πύλης ώστε να μπορέσουν να πάρουν οικοδομική άδεια από την πολεοδομία του Δήμου.

Στη συνέχεια θα απευθυνθούν στο υγειονομικό και  μετά θα τεθεί το θέμα προς ψήφιση  στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων.

Χαριτολογώντας αντιδήμαρχος είπε στις δύο κυρίες «Όλα θα γίνουν νόμιμα αλλά θέλω εκπτωτικά κουπόνια για τους δημότες»

πηγη: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom