Λοιπόν Τρικαλινοί συνοδοιπόροι του αγοραίου έρωτα, και όσοι διαβαίνετε στην εθνική τρικαλων-καλαμπάκας.....Βρέθηκα Τρίκαλα, έκανα μια βόλτα στα μπαράκια μπάς και πετύχω κανένα πιπίνι ή καμιά ώριμη ξέμπαρκη, τίποτα απολύτως, νεκρά πράματα.
Καθώς περνούσα από την εθνική τρικάλων - καλαμπάκας, είδα το Χ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ανοιχτό και μπήκα, αν και δεν ειμουν ορεξάτος. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και είμουν ετοιμος να φύγω, τη στιγμή που άκουσα το κουδούνι και έσπρωξα την πόρτα. Βγήκε η τσατσα, ξενυχτησμένη, και με υποδέχθηκε στο σαλόνι, ευγενική μου είπε τα προγραμματα. Βλέπω και το τεμάχιο, δεν θυμαμαι ονομα, 19 χρονων απο Ι σπανια, μπορει να ειναι η ιδια με αυτήν που αναφέρεται ανωτέρω. Καλές αναλογίες, ομορφούλα θα την έλεγες, πέρασα μέσα αν και δεν ειναι του γούστου μου οι κορασίδες - άμα είχε καμιά ώριμη κυρία booty-style θα είμουν πιο ενθουσιασμένος.
Τεσπα, υπερπροσπάθεια της Ισπανίδας να μου τον σηκώσει. Αν και εδειχνε βαριεστημένη, μου έκανε ολα τα χατηρια. Και πανω μου ξαπλωσε όπως υπεδειξα, και τρίφτηκε, και στηθηκε για να κανω μασαz τον φούτσο μου μπας και μου σηκωθεί. Τελικα επηλθε η στύση και άρχισε σφυροκόπημα στα 4, μεγάλης διαρκείας. Τελείωσα με δυνατό και παρατεταμένο οργασμό, αφού μου κόπηκαν τα ήπατα από το σπρώξιμο. Παίζει να έμεινα 30-35 λεπτά στο πολύ ωραίο δωμάτιο και μπάνιο και τσόντα στην μεγάλη οθόνη. Δηλαδέ, η κοπέλα έβγαλε 1,2 ευρώ το λεπτό περίπου. Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα....
Αν δεν μιλάτε αγγλικά, δύσκολη η συνεννόηση, τα μιλάει καλά πάντως. Καλά πέρασα και το συνιστώ, αν και δεν είναι της αρεσκείας μου. 40 ευρώ πολλά, αλλά το μη χειρον βελτιστον στην περιπτωση της επαρχίας. Θα ζαναπήγαινα. Τσιγάρο και ξενοδοχείο για ύπνο.